Blue Cheese-frø: Efterkommer af Original Cheese og Oregon Blueberry Blend
Det tog vores fineste sorter af Blueberry for at opnå den samme fantastiske smag, som Cheese har, og de to sammen har skabt den ultimative hybrid. Efter den oprindelige krydsning blev hun tilbagekrydset med Cheese-sorten for at stabilisere genetikken og den perfekte smag og effekt af sorten.
Blue Cheese-cannabisfrø producerer planter, der typisk er ca. 60-65 dage om at fuldføre blomstring. Den søde, men fugtige Cheese-aroma begynder at sprede sig i luften allerede et par uger efter, at planterne begynder at blomstre, og duften fortsætter med at intensivere, efterhånden som de modnes. De fleste planter vil nå en højde på omkring 80 til 140 cm. Når planten bliver dyrket udendørs, kan hun godt vokse sig lidt højere og være klar til høst i slutningen af september.
Blue Cheese-frø er velegnede til SOG og hydroponiske opsætninger
Gode dyrkere vil finde ud af, at de får lige godt udbytte. Du kan forvente et gennemsnit på 500 til 600 gram pr. kvadratmeter. Den eneste ulempe, der er ved Blue Cheese, er at den er lidt over gennemsnittet, når det kommer forholdet mellem blad og blomst. Det betyder at hun kan være lidt sværere at trimme. Men den smule ekstraarbejde kan godt betale sig, når man ser det endelige produkt. Blue Cheese-frøene klarer sig ekstremt godt med sea of green (SOG) samt hydroponiske og jordbaserede dyrkningsmetoder.
Blue Cheese-frø producerer smukke planter med funklende knopper
Smagen fra denne sort er den perfekte blanding af dens forældres genetik. Den søde og frugtagtige smag fra Blueberry komplimentere den jordagtige smag fra Cheese-sorten. Blomsten eller knopperne er ekstremt tætte, og når de dyrkes korrekt, dækkes de med et tykt lag af trichomer. Hvis du er fan af Cheese, så bør du også prøve varianten Blue Cheese.