Køb de nye blandede frøpakker fra RQS - lær mere

RQS Pro: Førende cannabisinnovation og -udvikling

RQS Pro: Førende cannabisinnovation og -udvikling

Klimaet og miljøet står over for hidtil usete trusler. Global opvarmning, miljømæssigt kollaps og udbredt forurening gør, at vores planet har nået et kritisk vendepunkt. Regeringerne rundt omkring i verden arbejder langsomt, og derfor er det op til enkeltpersoner og virksomheder at gøre noget ved det.

Hos RQS er vi kendte for at bruge miljøvenlige og banebrydende fremgangsmåder som bl.a. økologiske dyrkningsteknikker ved hjælp af naturligt lys, og vi investerer i mere effektive dyrkningsteknologier til vores planter. Vi tror dog på, at vi kan gå et skridt videre, og det vil vi gerne dele med verden.

Derfor har vi skabt RQS Pro. Vores mål er at bruge vores ekspertise og erfaring til at booste forskningen og uddannelse inden for cannabisindustrien og finde nye måder at gøre det så innovativt og bæredygtigt som muligt.


Hvad er RQS Pro?

Video id: 733881361

RQS Pro handler om at researche og skabe ny og banebrydende udvikling inden for cannabisgenetik, vækst- og dyrkningsteknologier, teknikker og cannabinoider.

"Missionen har to formål: At skabe bedre og mere stabile cannabisvarianter med større udbytte - og at skubbe grænserne for sektoren." 

Gennem forskning i cannabis og cannabinoider får vi en større forståelse af cannabinoider, og dermed vil vi ikke kun være i stand til at skræddersy cannabissorter efter den enkelte persons behov, men vi vil også være i stand til at fremme den globale forståelse af cannabinoiders potentielle anvendelse - både medicinsk og rekreativt.

Hvad er RQS Pro?

RQS og RQS Pro: Et tæt samspil

RQS Pro’s mission er en udvidelse af det, som RQS har symboliseret lige siden dag et. Det går ikke bare ud på at være førende på markedet, men også førende inden for cannabisuddannelse, -forskning og -udvikling. Og med RQS Pro bevæger vi os et skridt tættere på at udføre denne mission.

Resultaterne af RQS Pro vil forbedre RQS og til sidst komme ud på markedet. Ny teknologisk udvikling bliver en del af denne proces. Genetisk forskning, udvikling inden for lyssystemer, kunstvanding og økologisk dyrkning - Fremskridtene fra RQS pro vil være med til at forbedre de systemer, som RQS anvender.

Og omvendt. På samme måde som RQS Pro er med til at forbedre RQS, hjælper vores kunders feedback, oplevelser og behov med at fokusere, forme og vise RQS Pro, hvor der skal investeres tid og kræfter i udvikling.

Og hvilken betydning har dette for den endelige plante? Det betyder, at produktkvalitet - hvad enten det gælder smag, udbytte, styrke eller stabilitet - forbedres endnu hurtigere.

På denne måde kommer de to grene af RQS til løbende at give hinanden næring, og det giver bedre resultater.

Hvem ved, hvor det kan føre hen?

Video id: 673601992

Gør verden bedre med RQS Pro

Ingen af disse udviklinger ville være noget værd, hvis ikke de var med til fremme den miljømæssige bæredygtighed inden for cannabisdyrkning. Derfor er bæredygtighed kernen i vores forskning.

Ved at udvikle planter, som vokser hurtigere og mere kompakte, sparer vi på ressourcerne, som hver plante har behov for. Ved at udvikle nye, innovative teknikker, der udnytter naturens kraft og mindsker den menneskelige påvirkning, kan vi hjælpe med at sikre, at vores planet holder sig sund for de fremtidige generationer. Vi investerer i forskning for at finde måder, vi kan skubbe branchens grænser og få bedre viden og forståelse for problemerne.

ER DU FYLDT 18 ÅR?

Indholdet på RoyaQueenSeeds.com er kun egnet til voksne og er forbeholdt myndige personer.

Sørg for, at du kender loven i dit land.

Når du klikker på ENTER, bekræfter
du, at
du er fyldt 18 år.