RQS Haarlemstraat Shop

Cannabisfrøbutik Amsterdam

Royal Queen Seeds-forretningen åbnede i hjertet af Amsterdam for nogle år siden - en lille, men højst specialisteret butik, som har været fyldt siden åbningen, ikke bare på grund af den fremragende placering, men også takket været et varierede produktsortiment af høj kvalitet, for ikke at glemme dens overkommelige priser. Med tusindvis af besøgende og udenlandske turister, som spadserer ind i butikken, er Royal Queen Seeds-forretningen blevet et referencepunkt for dyrkere over hele Europa.

Butikkens menu er perfekt for dens internationale vision. På grund af den konstante stigning i popularitet er feminiserede frø den mest hyppige vare på menuen. Royal Queen Seeds, butikkens egen varemærke af frø, er den vigtigste og mest bekvemmelige på markedet. Du finder naturligvis også velkendte sorter som White Widow og Northern Lights, men også den spanske succes Critical eller den mere traditionelle hollandske Amnesia Haze.

Alle vores frø dyrkes, forbedres, stabiliseres og feminiseres af spanske ekspertavlere, som udelukkende arbejder for Royal Queen Seeds!

DAMSTRAAT: RQS' FØRSTE BUTIK, EN UUNDGÅELIG DESTINATION

Royal Queen Seeds-butikken er virkelig en uundgåelig destination for frøkøbere fra hele verden. Hvis du tilfældigvis er i området, så kom forbi og få en snak med kvalificerede sælgere, hvoraf en af dem taler fem sprog! European Seed Bank (dDen Europæiske Frøbank) er ikke bare den nemmeste frøbutik at finde i hele Amsterdam...den er bestemt også den mest overkommelige for pengepungen.

Royal Queen Seeds Store

Hvordan finder du os? Drej på Dam-pladsen mod Hotel Krasnapolsky og gå langs Damstraat (gågaden som er til højre for hotellet), indtil du kommer til den første bro i retning af "de Wallen". Du ser butikken på din højre side lige før broen - hvilket betyder, at du har nået din destination!

RQS Damstraat Shop
Royal Queen Seeds-forretningen er virkelig en uundgåelig destination for frøkøbere fra hele verden.

Haarlemmerstraat: helt ny brandforretning i Amsterdam!

Vi byder velkommen til den anden Royal Queen Seeds-forretning i Amsterdam - en brandforretning for at være præcis. Hvis du gerne vil hæve dig selv op til Royal Queen Seeds-himlen, hvor hobbydyrkeren har adgang til alt, bør du helt bestemt besøge vores forretning på Haarlemmerstraat i Amsterdam. Du finder alt fra frø, vaporizers, kværne, bonger og de bedste råd fra vores veluddannede ansatte.

Royal Queen Seeds Store

Hvordan finder du os? Gå fra hovedbanegårdens vestside mod "Albert-Heijn" (Prins-Hendrikkade 20), og gå derefter langs "Prins-Hendrikkade" i retningen med stigende husnumre. Når du kommer til enden af gaden, kryds kanalen og drej til venstre på "Singel". Gå nu lige ud, og drej til højre første gang, så er du ankommet på "Haarlemmerstraat" og skal kun gå op til nummer 66B, som er adressen på Royal Queen Seeds' brandforretning. Vi ønsker dig en behagelig oplevelse.

 

AMSTERDAM RQS-forretninger

RQS Damstraat 46, 1012 JM Amsterdam Google Maps LinkRQS Damstraat 46, 1012 JM Amsterdam Google 360º Tour
RQS Haarlemmerstraat 66B, 1013 ET Amsterdam Google Maps LinkRQS Haarlemmerstraat 66B, 1013 ET Amsterdam

Flere RQS-brandforretninger

RQS Barcelona

Find forretningen

 • Se flere RQS-brandforretninger
 • Find Our Resellers & Partners

Find vores forhandlere og partnere

 

  ER DU FYLDT 18 ÅR?

  Indholdet på RoyaQueenSeeds.com er kun egnet til voksne og er forbeholdt myndige personer.

  Sørg for, at du kender loven i dit land.

  Når du klikker på ENTER, bekræfter
  du, at
  du er fyldt 18 år.