Banner-icon Billigste

 

Cannabisfrø

De bedste cannabisfrø på tilbud

  • Alle
  • Feminiserede
  • Automatisk
  • CBD
18  products

Det kan hurtigt løbe op, når du dyrker cannabis, men billige frø kan virkelig gøre en forskel, især når du har gang i større aktiviteter. I den forbindelse har Royal Queen Seeds alle mulige forskellige tilbud på frø af høj kvalitet. Dermed følger gratis fordele og gaver som kværne, papir og endda gratis frø i hver ordre over et bestemt beløb!

Med Royal Queen Seeds kan du dyrke billigere, uden du behøver at gå på kompromis. Du kan nyde cannabisfrø af højeste kvalitet med fremragende kundeservice - og det vil ikke gå ud over pengepungen!

RQS: Overkommelige cannabisfrø af højeste kvalitet til alle

Cannabiselskere er meget forskellige nu om dage, og alle har hver sin smag! Om de er indendørs eller udendørs dyrkere, begyndere eller eksperter, har Royal Queen Seeds cannabisfrø til dem alle. Vil du gerne genopleve nogle minder fra en old school-sort eller måske afprøve den seneste West Coast-genetik? Vi har alt, hvad du kunne tænke dig!

Billige feminiserede cannabisfrø

Vores feminiserede cannabisfrø til en overkommelige pris er ideelle til dyrkere, som allerede har nogen erfaring. Nogle af planterne kan vokse sig høje og belønner dig med fantastiske udbytter!

Med det sagt er vores mest populære feminiserede, automatisk blomstrende og CBD-rige cannabissorter tilgængelige her til særdeles lave priser. Bemærk, at dette bare er et lille udvalg af frø til lave priser fra vores katalog!

💬Få rabatter for din anmeldelse af en sort
Dyrk dine Royal Queen Seeds-cannabisfrø, del din mening, og spar penge!

Vi vil altid gerne gøre det bedre, og derfor er din mening utrolig vigtig for os. Som en tak for dine tanker får du en rabatkupon på 10%, hver gang du skriver en produktanmeldelse på vores hjemmeside.
🏷️Promoveringer og specialtilbud er der nok af
Før du bestiller, skal du sørge for at se vores side med specielle promoveringer og tilbud!

Når du køber hos Royal Queen Seeds, er der altid gode muligheder for specialtilbud på vores mest populære cannabisfrø. Nyd store rabatter og lave priser hele året rundt!
🎁Gratis cannabisfrø og merchandise
Udover vores specialtilbud kan du også få gratis frø og forskellige tilbehør med større ordre!
🌱Gratis frø
Du læste rigtigt! Hvis din ordre på frø kvalificerer sig, får du gratis frø med som ekstra fordel! Placer en minimumsordre på €25, og du får et gratis frø. Hvis din ordre kommer op på €50, får du 3 gratis frø. Bliver ordren på €75, får du fem frø. Med større ordrer kan du få helt op til 60 (ja, 60!) gratis frø.

De gratis frø er i øvrigt præcis de samme, som dem vi sælger - vi vil nemlig ikke spise dig af med dårlig kvalitet. Bemærk dog, at vores gratis frø vælges tilfældigt fra Royal Queen Seeds-kataloget. Hvis din ordre hovedsageligt er feminiserede frø, gør vi dog vores bedste for at tilføje gratis feminiserede frø til din ordre. Hvis du primært køber automatisk blomstrende sorter, bliver dine gratis frø sandsynligvis også autoer!
👕Gratis cannabistilbehør
Er de gratis frø ikke nok? Hvad med lidt tilbehør oven i hatten? Vi har kværne, lightere, rullepapir, klistermærker og plakater, som gives væk!

Hvis din ordre rammer €25, får du en gratis kværn og et udvalg af klistermærker. Og hver gang du rammer et af de købsbeløbet, som vi nævnte i sidste afsnit, tilføjer vi ligeledes rullepapir, lightere og plakater!
👥RQS-dyrkerprogrammet[
Du dyrker, vi belønner!

Ud over alt, hvad vi har beskrevet her, giver vores RQS-dyrkerprogram point for hvert køb foretaget på vores hjemmeside! Det er egentlig ret enkelt: For hver euro du bruger, optjener du 1 point. Du optjener også point ved at anbefale dine venner eller at skrive en anmeldelse, og vi giver dig endda point til din fødselsdag!

Når du har opsamlet point, kan du bruge dem ved betaling af din næste ordre!
🌑Scratch & Grow
Men vent - det er ikke nemlig ikke alt! Har du hørt om vores tilbud Scratch & Grow?

Når du modtager din næste ordre, så hold øje med RQS-skrabekortet. Når du får dem, skal du skrabe løs og finde den skjulte kode for at vinde flere gratis frø, store rabatter og andre fede præmier!
✨RQS er ikke din gennemsnitsfrøbank
Udover at være i stand til at tilbyde et enormt sortiment af cannabisfrø af højeste kvalitet er Royal Queen Seeds stolte over at kunne gøre det med den højeste grad af ansvarlighed, gennemsigtighed og sikkerhed for vores kunder. Leveringen er diskret, og dine oplysninger forbliver altid sikre. Når du bestiller fra Royal Queen Seeds, yder vores fremragende kundeservice dermed konsekvent og hurtigt svar på dine ønsker. Vi er kun glade og tilfredse, når du er det!

Vi efterlader dig med ét løfte. Uanset, hvad du køber fra Royal Queen Seeds, kan du på alle tidspunkter forvente den samme markedsførende kvalitet og service.

Er du fyldt 18 år?

Indholdet på RoyaQueenSeeds.com er kun egnet til voksne og er forbeholdt myndige personer.

Sørg for, at du kender loven i dit land.

Når du klikker på ENTER, bekræfter
du, at
du er fyldt 18 år.