Feminiserede Cannabisfrø

Vores omfattende udvalg af feminiserede cannabisfrø er dyrket med ekspertise til kun at producere cannabis-hunplanter. Du er garanteret en høst af knopper fyldt med cannabinoid fra disse hunplanter.

 • Shogun
  Shogun
  € 27.00 € 27.00
 • Triple G
  € 32.50 € 32.50
 • Cookies Gelato
  € 30.50 € 30.50
 • El Patron
  € 32.50 € 32.50
 • Sweet Zkittlez
  € 30.50 € 30.50
 • AMG - Amnesia Mac Ganja
  € 30.50 € 30.50
 • North Thunderfuck
  € 27.00 € 27.00
 • Green Punch
  € 29.00 € 29.00
 • Sherbet Queen
  € 25.00 € 25.00
 • Wedding Gelato
  € 32.50 € 32.50
 • Legendary Punch
  € 29.00 € 29.00
 • Royal Gorilla
  € 27.00 € 27.00
 • Fat Banana
  € 25.00 € 25.00
 • Purple Queen
  € 20.00 € 20.00
 • Royal Cookies
  € 27.00 € 27.00
 • Kush Banner 3
  € 29.00 € 29.00
 • Green Gelato
  € 32.50 € 32.50
 • ICE
  ICE
  € 20.00 € 20.00
 • White Widow
  € 20.00 € 20.00
 • Fruit Spirit
  € 20.00 € 20.00
 • Power Flower
  € 20.00 € 20.00
 • Shining Silver Haze
  € 23.00 € 23.00
 • Amnesia Haze
  € 27.00 € 27.00
 • Blue Mystic
  € 20.00 € 18.00

ER DU FYLDT 18 ÅR?

Indholdet på RoyaQueenSeeds.com er kun egnet til voksne og er forbeholdt myndige personer.

Sørg for, at du kender loven i dit land.

Når du klikker på ENTER, bekræfter
du, at
du er fyldt 18 år.

HVAD ER FEMINISEREDE FRØ?

Feminiserede cannabisfrø er genetisk udviklet til kun at blive hunplanter, og de bliver det næsten (99,9%) altid.

Feminiserede frø har en tendens til at blive designet til at producere fotoperiodiske planter. Fotoperiodisk cannabis blomstrer afhængig af antallet af timers lys og mørke. Ude i naturen begynder cannabis med at blomstre ved slutningen af sommeren, hvor dagene bliver kortere. Indendørs holdes fotoperiodisk cannabis i den vegetative fase, indtil dyrkeren er klar til sætte gang i blomstringen ved at reducere lystimerne.

ET HURTIG KIG PÅ FEMINISEREDE CANNABISFRØ

 • Høje mængder af cannabinoider i forhold til hancannabisplanter. Sorter avles ofte ud fra maksimal styrke og aroma.
 • Frø er 99,9% feminiserede, så planterne næsten altid udvikler sig til hunplanter.
 • Ingen grund til se efter kønnet på planten, og intet behov for at kassere hanplanterne.
 • Feminiserede sorter er normalt fotoperiodiske sorter, hvilket betyder, at de er afhængige af lyscyklussen.

Hos Royal Queen Seeds er alle feminiserede frø mærket og kategoriseret som feminiserede, så der er ingen grund til forvirring, når du foretager et køb.

Everything You Need To Know About Feminized Cannabis Seeds

HVEM BRUGER FEMINISEREDE FRØ OG HVORFOR?

 • Nydelsesmæssige brugere nyder den stenede, afslappende, euforiske og opløftende high, som skabes af feminiserede sorter. Med baggrund i de utallige valgmuligheder på markedet kan brugere vælge at chille om aftenen eller nyde en energisk fornemmelse i dagstimerne - det kommer helt an på, hvad de leder efter.
 • Dem, som bruger cannabis til holistiske formål, vælger feminiserede sorter for deres klare virkning. De oplever måske, at THC løfter deres humør og hjælper dem med at falde til jorden i anspændte situationer, eller at det ganske enkelt fjerner det værste af de symptomer, som de nu er ramt af.

SATIVA, INDICA, HYBRID OG RUDERALIS-SORTER

Der er nogle få forskellige typer eller underarter af cannabis.

Indicaer blev betragtet som en tung "stenet" følelse, hvorimod Sativaer blev opfattet som en energisk følelse af at være høj, som egnede sig bedre til dagstimerne. På det seneste er der imidlertid stigende tegn på, at en bestemt sorts virkning i højere grad skyldes sortens terpenprofil - ikke underarten, som den tilhører.

Der, hvor man ser de mest klare forskelle mellem underarterne, er imidlertid i deres vækst og morfologi.

 • Indicaer bliver korte og buskede med brede blade. De er ofte ret robuste og vokser i mange forskellige omgivelser.
 • Sativaer bliver højere, tyndere og med tynde, aflange blade. Disse planter elsker solens lys og gør sig ofte bedst i et varmt klima. Blomstringstiden er ofte længere i forhold til Indicaer.

Nu om dage er de fleste cannabissorter ikke rene Indicaer eller Sativaer. Derimod er de hybrider med en kombination af egenskaber fra Indica og Sativa, hvorfor deres vækstmønster varierer.

Der er endnu en underart, som ofte ikke nævnes og hedder Cannabis Ruderalis. Ruderalis-sorter minder om cannabis og vokser vildt i nordlige områder som Siberien. Dét, som er interessant, er dog, at Ruderalis er naturligt automatisk blomstrende. Derfor kan avlere bruge Ruderalis-genetikken til at lave automatisk blomstrende sorter af klassiske fotoperiodiske sorter.

HURTIGT BLOMSTRENDE CANNABIS

Mange cannabissorter kræver mindst 60-70 dage for at modne deres blomster, og nogle kræver endda længere tid. Dette kan være et problem for dyrkere i regioner med en kort sommer og et regnfuldt efterår.

Hurtigt blomstrende sorter er blevet avlet for at hjælpe med dette problem. De kan være klar til høst efter bare 6-7 ugers blomstring, hvilket betyder, at dyrkere kan tage dem ind i midten af eller sidst i september med lav risiko for, at regnen ødelægger deres høst.

HVORDAN DYRKES FEMINISEREDE FRØ

Vi har allerede nævnte, hvordan feminiserede frø er nemmere at dyrke end almindelige frø.

INDENDØRS KONTRA UDENDØRS

Growing Indoors vs Outdoors Cannabis Plants

Ved dyrkning indendørs er det nødvendigt med manuel tilpasning af et skema for lys/mørke, som der er behov for. Dyrkere gør normalt dette, når planterne har nået en passende højde (omkring halvdelen af den ønskede sluthøjde). Ganske enkelt skyldes dette, at planterne ofte strækker sig tidligt i deres blomstringsfase, og derfor har de brug for plads til at vokse tilstrækkeligt.

For at sætte gang i blomstringen af feminiserede cannabisfrø indendørs skifter dyrkeren over til et lysskema med 12 timers lys og 12 timers mørke. Den længere mørkeperiode efterligner efterårsforhold og får planterne til at begynde med at blomstre.

Udendørs er det afgørende at plante din feminiserede cannabis i et optimalt klima og i løbet af den rigtige sæson. Hvorfor? Fordi soltimer ændrer sig afhængig af sæsonen, og dine planter har brug for et bestemt skema for at trives. For at imødekomme dette behov skal du normalt plante dem i foråret (når der ikke er nogen frostgrader) og høste i efteråret.

OPTIMAL TEMPERATUR OG LUFTFUGTIGHED FOR AT DYRKE FEMINISERET CANNABIS

Generelt set kan feminiseret cannabis lide moderate temperaturer (omkring 21°C) til sund vækst. Enhver ekstrem temperatur kan føre til svækket vækst og andre problemer.

Det optimale luftfugtighedsniveau for dine cannabisplanter afhænger af den fase i deres livscyklus, som de befinder sig i. Som regel foretrækker frøplanter og planter i den vegetative fase et mere fugtigt miljø. Reducer den relative luftfugtighed til 40-50%, når planterne blomstrer, for at reducere risikoen for mug.

HVILKEN JORD BØR DU BRUGE TIL FEMINISEREDE FRØ?

Cannabis gør det bedst, når den dyrkes i næringsrig, gennemluftet og veldrænet jord. Det meste jord, som kan købes i butikker, er allerede optimeret til cannabisdyrkning. Hvis du bruger naturlig jord, kan du ændre den med perlit, kokos, vermiculit, kompost eller regnormeekskrementer, så den passer bedre til cannabis.

HVILKE NÆRINGSSTOFFER BØR DU BRUGE TIL FEMINISEREDE CANNABISPLANTER?

Til at begynde med får du brug for kvælstof, fosfor og kalium, de tre primære "makronæringsstoffer". Den får også brug for mikronæringsstoffer, heriblandt calcium, jern, magnesium, kobber og flere andre.

Kommercielle næringsprodukter til cannabis indeholder normalt alle de nødvendige makro- og mikronæringsstoffer, men sørg for, at du fodrer dem ifølge de anbefalede doser (eller lidt mindre).

Bemærk, at cannabis har forskellige næringskrav i løbet af den vegetative fase og blomstringsfasen. På grund af dette findes ofte gødningsstoffer til cannabis i to varianter: én til vækst, én til blomstring.

HVILKET FORM FOR VAND HAR FEMINISEREDE CANNABISPLANTER BRUG FOR?

Når cannabis dyrket i jord vandes, er det vigtigt, at din vand/næringsstof-opløsning har den optimale pH-værdi på omkring 6-7. Ellers er dine planter ikke i stand til at optage næringsstoffer, selv hvis de er til stede. Heldigvis kan du justere dit postevand til den rette pH-værdi med nogle få dråber af pH-plus eller pH-minus.

Feminiserede Cannabisfrø: Spørgsmål og svar

Hvor lang tid skal jeg bruge for at dyrke feminiseret cannabis?
Om du dyrker indendørs eller udendørs er tidspunktet altid afhængig af sorten. Nogle varianter som Indicaer vokser forholdsvis hurtigt med en kort blomstringstid på 6-7 uger. Andre sorter som Haze tager dobbelt så lang tid for at blomstre.

Hvis du gerne vil høste så hurtigt som muligt, skal du plante hurtigt blomstrende sorter eller feminiserede automatisk blomstrende sorter. Nogle af disse er klar allerede 60 dage efter spiringen.
Kan du dyrke forskellige feminiserede sorter I det samme dyrkningsrum?
Det er muligt at dyrke forskellige sorter i ét dyrkningsrum, men der er en vis indlæringskurve.

Der er flere grunde til dette. Forskellige sorter kan vokse til forskellige højder, have forskellige næringsbehov og være klar på forskellige tidspunkter. Du får måske også brug for at anvende træningsteknikker (beskæring, bøjning osv.) for at holde et ensartet planteområde under dit dyrkningslys.
Hvorfor producerer cannabis terpener?
Cannabis producerer ligesom andre planter og frugter disse aromatiske stoffer som et naturligt forsvar mod skadedyr og for at tiltrække bestøvere. Dette bekræftes også af cannabisens tendens til at udvikle mere intense aromatiske stoffer, når den har med skadedyrsangreb at gøre.
Hvad er sinsemilla?
Sinsemilla er et spansk ord, som betyder "uden frø".

Nu er stort set al cannabis sinsemilla, så ordet har mistet sin oprindelige betydning. Det er dog godt at huske det, da det nogle gange godt kan bruges for at beskrive kvalitetscannabis.
Hvad er hermafroditter?
Bortset fra de to typiske køn for cannabisplanter, kan dine plante også være en hermafrodit. Skulle dette ske, udviser din plante både hun- og hantræk. Som planten modner udvikler den nemlig både knopper og pollensække.

Den mest almindelig årsag bag dette er stress for planten. Det kunne være som følge af en afbrydelse af en mørkeperiode i løbet af blomstringen, som sætter gang i en vegetativ fase på ny, eller det kunne være andre stressfaktorer i omgivelserne, heriblandt skadedyr, ekstreme temperaturer og skift i luftfugtigheden.
Hvad er landracer?
Landracer er typer af cannabis, som udviklede sig i deres naturlige miljø. Man kunne sige, at disse er rene, originale cannabissorter. Nogle landracer har oprindelse i Hindu Kush-regionen i Afghanistan og Pakistan, men de kan også findes i Afrika, Jamaica, Asien, Sydamerika og Rusland.

Ansvarsfraskrivelse

Cannabisfrø kan distribueres frit inden for EU under princippet om gensidig anerkendelse. Det er dog dit eget ansvar at undersøge lokale love og bestemmelser, før du bestiller.

FILTRE
DYRKNINGSTYPE
Udbytte
Højde
Højde
Blomstring
THC
Type
Klima

Kategorier

Ansvarsfraskrivelse

Cannabisfrø kan distribueres frit inden for EU under princippet om gensidig anerkendelse. Det er dog dit eget ansvar at undersøge lokale love og bestemmelser, før du bestiller.