Almindelige Cannabisfrø

Almindelige cannabisfrø har en vigtig rolle, når det kommer til dyrkning. Brug dem til at dyrke både han- og hunplanter så du kan generere dine egne sorter og producere modstandsdygtige kloner så du reducerer væksttiden.

5  products
  • Amnesia Haze Regular
  • White Widow Regular
  • Critical Regular
  • Skunk XL Regular
  • Shining Silver Haze Regular

Er du fyldt 18 år?

Indholdet på RoyaQueenSeeds.com er kun egnet til voksne og er forbeholdt myndige personer.

Sørg for, at du kender loven i dit land.

Når du klikker på ENTER, bekræfter
du, at
du er fyldt 18 år.

Hvad er almindelige cannabisfrø?

Med almindelige cannabisfrø er der lige store chancer for at de udvikler sig til han- eller hunplanter. Selvom mange dyrkere stiler efter udelukkende at dyrke hunplanter for at opnå så mange levedygtige blomster som muligt, er almindelige cannabisfrø afgørende for opdrættere og for avlere, som vil dyrke deres planter fra kloner.

Almindelige cannabisfrø er præcis efter naturens regler. Ligesom frø, der findes i naturen, er de ikke blevet manipuleret og giver mulighed for at få hanplanter, der kan producere pollen.

Almindelige cannabisfrø vs. feminiserede cannabisfrø

Plantekønnet, der kommer ud af et almindeligt cannabisfrø, er det, der adskiller disse frø fra feminiserede frø. Almindelige frø har lige store chancer for at blive til en han- eller hunplante. Det er som at slå plat eller krone.

I modsætning hertil er der 99% chance for at få en hunplante med feminiserede frø.

Hvorfor dyrke almindelige cannabisfrø?

Almindelige frø har en mere robust og modstandsdygtig genetik end de feminiserede frø, der fungerer som primære moderplanter, du kan tage stiklinger fra. Når stiklingerne har slået rod, kan dyrkerne skabe kloner, der vokser som tro kopier af de planter, som de foretrækker.

Ved at kunne producere både han- og hunplanter får dyrkere mulighed for at producere både blomster og pollen. Det værdifulde genetiske materiale fra hanplanter gør, at du frit kan begynde at dyrke dine egne cannabissorter baseret på dine yndlingsegenskaber.