Cannabisfrø: Almindelig vs feminiseret vs auto-blomstrende vs CBD

Cover

Kend forskel på typerne af cannabisfrø.

Brug guiden nedenfor til at forstå forskellene på hver type af cannabis. Når du har læst det hele igennem, har du fuldstændig styr på, hvilke typer blomstrer hurtigst, hvilket typer er de bedste kloner, og hvilke varianter egner sig bedst til avl.

CANNABIS: EN MANGFOLDIG ART

Cannabisfrø er tilgængelige i fire hovedkategorier: almindelige, feminiserede, automatisk blomstrende og CBD. Hver type har hver sine egne unikke fordele og ulemper og appellerer til forskellige dyrkere afhængig af deres formål.

Hvis du gerne vil tage skridtet ind i forædlingsverden - eller måske ønsker kloner, der er genetisk robuste - så er de almindelige frø det rigtige valg.

Du bør starte med feminiserede frø, hvis dit eneste mål er at få et område fyldt med topskud. Disse frø minimerer muligheden for, at en hanplante dukker op i dyrkningsområdet.

Mange dyrkere sætter størst pris på fart i forhold til alt andet. Hvis du gerne vil høste så hurtigt som muligt, så er de automatisk blomstrende frø løsningen for dig.

CBD-sorter tilbyder et bredt udvalg af fordele og giver en virkning, der skaber et klart sind uden en high.

Lad os dykke ned i disse fire forskellige kategorier for cannabisfrø. Vi går i dybden med fordele og ulempe for hver variant, om de er det rigtige valg for dig samt de bedste sorter i hver kategori.

ALMINDELIG

Almindelige cannabisfrø har en 50% sandsynlighed for at opstå som enten en han- eller hunplante - ligesom naturen ønsker det.

Fordi de producerer hanplanter, er de almindelige cannabisfrø populære blandt avlere, der skaber nye sorter. Hanplanter producerer pollen, som avlere kan bruge til at befrugte hunplanter med og dermed skabe den næste generation af frø.

Almindelige frø er tilgængelige i mange forskellige former. Du finder varianter, som er Indica-dominerede, Sativa-dominerede, THC-rige og CBD-rige.

FORDELE ULEMPER
Nødvendige for at avle og skabe nye sorter Uforudsigelige: Spirende frø er et sats i forhold til køn
Lige sandsynlighed for at producere en han- eller hunplante Dyrkere kan tage fejl af hanner og hunner
Producerer livlige stiklinger, ideelle til at lave sunde kloner Utilsigtede hanner i dyrkningsrummet kan føre til befrugtning af blomster
Avlere kan skabere en pollenbank ved at bruge hanplanter Kræver at dyrkere opsætter særskilte dyrkningstelte eller drivhuse til han- og hunplanter
Bredt udvalg af tilgængelige sorter - både klassisk og moderne genetik -

HVORDAN SKABES DEN ALMINDELIGE GENETIK?

Den almindelige genetik er fuldstændig naturlig. Den er et resultat af, hvordan cannabis blev til i naturen. Der er ingen forandring eller justering involveret.

Rendyrket almindelig genetik stammer helt tilbage fra landraceforfædrene, som findes over hele jorden - fra bjergene i Indien til strandene på Jamaica.

Avlere har også skabt almindelige hybrider ved at kombinere genetikken fra to forskellige underarter. Dette resulterer i et afkom, der udtrykker egenskaberne fra begge forældresorter.

ER ALMINDELIGE SORTER NOGET FOR DIG?

Hvis du ønsker en lig fordeling af han- og hunplanter, så er de almindelige cannabisfrø noget for dig. At have begge køn til din rådighed giver dig mulighed for at skabe dine egne sorter.

Du kommer til at være i stand til at udvælge planter med egenskaber, som du kan lide, og bruge dem til at skabe dine egne varianter tilpasset efter dine ønsker. Du kan tilpasse alt - terpeneprofilen, cannabinoideindholdet, produktiviteten og størrelsen.

Du burde også gå i gang med almindelige frø, hvis du skærer stiklinger fra. Kloning giver dig mulighed for at springe spiringsfasen over og skabe en helt præcis kopi af en udvalgt plante. Det er kun de almindelige planter, der producerer fuldt levedygtige og livlige kloner.

Cannabis regular


FEMINISERET

Feminiserede frø blev skabt for at maksimere sandsynligheden for spiring af hunplanter. For at være helt præcis er sandsynligheden for, at en hunplante dukker op 99,9%. Oddsene er altså på din side, hvis du er mere på jagt efter blomster og udbytte i forhold til pollensække!

FORDELE ULEMPER
Næsten garanti for at producere hunplanter Egner sig ikke til avlsformål
Eliminering af det gentiske 50:50-sats Producerer mindre levedygtige kloner; dyrkere skal starte fra frø i de fleste tilfælde
Ideel for dyrkere, som ikke ønsker andet end fugtige blomster Kan nogle gange blive til hermafroditter på grund af dårlig genetik eller miljømæssigt stress
Strømliner dyrkningsprocessen og er omkostningseffektiv -

HVORDAN SKABES DEN FEMINISEREDE GENETIK?

Feminiserede genetik laves i bund og grund ved at krydse en hun med en anden. Avlere brugere to teknikker for at tvinge hunplanten til at producere pollen. Derefter befrugter de en anden hun, hvis blomster producerer en generation af feminiserede frø.

Vi ved godt, hvad du tænker: Hvordan kan en hun pludselig være den, der befrugter?! Jamen, der er faktisk to måder at opnå det på.

Ved at stoppe produktionen af ethen i plantevæv kan avlere tvinge hunplanter til at producere pollensække. Forskellige kemiske stoffer kan bruges til at katalysere denne proces - kolloidt sølv er det sikreste valg.

Den anden metode omfatter naturens grundlæggende behov for at formere sig. Hvis huncannabisplanter ikke befrugtes, kan de nogle gange tage sagen i egne hænder.

Sommetider vender de rundt på kønene i et forsøg på at befrugte sig selv. De producerer underligt formede pollenproducerende udvoksninger, som ofte beskrives som "bananer".

Avlere samler på denne "hunpollen" og bruger det til at befrugte blomsterne, så der produceres feminiserede frø.

ER DEN FEMINISEREDE GENETIK NOGET FOR DIG?

Hvis du ikke er ude efter andet end harpiksfyldte blomster fra din dyrkning, så er feminiserede frø noget for dig.

Du sparer masser af tid ved ikke at skulle fjerne hunplanterne fra dit dyrkningsområde. Du kan tage den helt med ro velvidende, at dit dyrkningstelt eller have forbliver pollenfri.

Feminized

TOP 3 FEMINISEREDE SORTER

Har de feminiserede sorter gjort dig vild i varmen? Hvis det er tilfældet, tjek ud disse tre variationer nedenunder, der alle er af højeste kvalitet.

Royal Gorilla producerer vanvittige THC-niveauer

Royal Gorilla

Royal Gorilla

Genetic background Sour Dubb x Chem Sis x Chocolate Diesel
Yield indoor 500 - 550 gr/m2
Height indoor 90 - 160 cm
Flowering time 8 - 9 weeks
THC strength THC: 27% (aprox.) / CBD: Low
Blend 50% Sativa, 50% Indica, 0% Ruderalis
Yield outdoor 550 - 600 g/per plant (dried)
Height outdoor 130 - 170 cm
Harvest time Middle of October
Effect Cerebral and relaxing

Buy Royal Gorilla

Sweet ZZ sprøjter et imponerende indendørs udbytte ud

Sweet ZZ

Sweet ZZ

Genetic background Grape Ape x Grapefruit
Yield indoor 550 - 600 gr/m2
Height indoor 80 - 140 cm
Flowering time 7 - 9 weeks
THC strength THC: 22% (aprox.) / CBD: Low
Blend 20% Sativa, 80% Indica
Yield outdoor 500 - 550 g/per plant (dried)
Height outdoor 160 - 200 cm
Harvest time Late September
Effect Stoned, relaxed

Buy Sweet ZZ

Fruit Spirit sætter ild til dine smagsløg

Fruit Spirit

Fruit Spirit Royal Queen Seeds

Genetic background Blueberry x White Widow
Yield indoor 500 - 550 g/m2
Height indoor 80 - 120 cm
Flowering time 7 - 8 weeks
THC strength THC: 18% (aprox.) / CBD: Low
Blend 60% Sativa, 40% Indica
Yield outdoor 500 - 550 g/per plant (dried)
Height outdoor 175 - 220 cm
Harvest time Early October
Effect High (sweet taste)

Buy Fruit Spirit

AUTOMATISK BLOMSTRENDE

De automatisk blomstrende sorter får deres navn fra deres evne til at blomstre uden en ændring i deres lyscyklus. De er nemme at dyrke, blomstrer hurtigt og holder en diskret størrelse.  

FORDELE ULEMPER
Intet behov for at ændre lyscyklussen Lavere udbytte
Lille og kompakt Ofte mindre THC; ikke så potent som de fleste fotoperiodiske sorter
Ofte et højere CBD-indhold Svær at klone
Hurtige blomstringstider -
Hårdfør genetik gør dem nemme at dyrke og begyndervenlige -
Ideel til guerrilla-dyrkning -

HVORDAN SKABES DEN AUTOMATISK BLOMSTRENDE GENETIK?

Avlere skaber de automatisk blomstrende frø ved at bruge Cannabis Ruderalis-genetikken - en underart, som indeholder den automatisk blomstrende egenskab.

Cannabis Ruderalis tilpassede sig den kortere dyrkningssæson og det koldere klima i Central- og Østeuropa, Rusland og Centralasien. Den kortere sommer i disse regioner tvang underarter til at blomstre hurtigere af sig selv.

Ruderalis spilder ikke tiden. Disse planter har brug for at reproducere, før sommeren når sin afslutning, og efterårets frysende temperaturer tager fat i landskabet.

De udviklede evnen til at blomstre baseret på tid og alder i stedet for en ændring i lyseksponeringen.

Omvendt er Indica- og Sativa-underarterne fotoperiodiske sorter. De kræver en kortere lyscyklus for at sætte gang i blomstringen - et miljømæssigt tegn, der er en indikation på efterårets nærhed og koldere dage forude.

Dyrkere kultiverer sjældent rene Ruderalis-planter. De er små, lave i THC og producerer mindre udbytte.

Men der er stadig guld værd for avlere. De bruger nemlig disse planter for at skyde den automatisk blomstrende egenskab ind i de fotoperiodiske sorter.

ER DEN AUTOMATISK BLOMSTRENDE GENETIK NOGET FOR DIG?

Du får gavn af de automatisk blomstrende frø, hvis du gerne vil høste så hurtigt som det fysisk er muligt. Måske vil du gerne booste din omsætning eller igangsætte og afvikle dine dyrkningsaktiviteter inden for et kort tidsvindue.

De er også ideelle, hvis du har begrænset plads. Du kan stadig opnå et godt udbytte i et mindre telt ved at dyrke adskillige planter og bruge sea og green (SOG)-metoden.

Automatisk blomstrende sorter er velegnede til diskrete dyrkere. Du kan dyrke disse små planter i modificerede spande eller kasser og endda gemme dem blandt ledsagerplanter udendørs.

Autoflowering

TOP 3 AUTOMATISK BLOMSTRENDE SORTER

Dyrkere af de automatisk blomstrende sorter har en række muligheder. Kataloget fra RQS indeholder mange forskellige smage, potenser og sorter. Her er de tre bedste.

Green Gelato Automatic leverer utrolige THC-niveauer.

Green Gelato Automatic

Green Gelato Automatic Royal Queen Seeds

Genetic background Green Gelato x Cookies Auto
Yield indoor 400 - 450 g/m2
Height indoor 70 - 120 cm
Flowering time 7 - 8 weeks
THC strength THC: 24% (aprox.) / CBD: Low
Blend 55% Sativa, 40% Indica, 05% Ruderalis
Yield outdoor 100 - 175 g/plant (dried)
Height outdoor 100 - 120 cm
Harvest time 9-10 weeks after sprouting
Effect Physical, clear high

Buy Green Gelato Automatic

Royal Cheese Automatic udvikler et produktivt område

Royal Cheese Automatic

Royal Cheese Automatic

Genetic background Cheese x Royal Critical x Ruderalis
Yield indoor 425 - 475 gr/m2
Height indoor 60 - 100 cm
Flowering time 7 - 8 weeks
THC strength THC: 15% (aprox.) / CBD: Medium
Blend 30% Sativa, 50% Indica, 20% Ruderalis
Yield outdoor 160 - 210 g/per plant (dried)
Height outdoor 60 - 120 cm
Harvest time 9-10 weeks after sprouting
Effect Physically stoned

Buy Royal Cheese Automatic

Sweet ZZ Automatic producerer en lækker terpeneprofil

Sweet ZZ Automatic

Sweet ZZ Automatic Royal Queen Seeds

Genetic background Sweet ZZ x Diesel Auto
Yield indoor 350 - 400 g/m2
Height indoor 70 - 120 cm
Flowering time 6 - 7 weeks
THC strength THC: 18% (aprox.) / CBD: Low
Blend 35% Sativa, 60% Indica, 05% Ruderalis
Yield outdoor 90 - 175 g/plant (dried)
Height outdoor 100 - 120 cm
Harvest time 8-9 weeks after sprouting
Effect Stoned

Buy Sweet ZZ Automatic

CBD

CBD -sorter tilbyder høje niveauer af cannabidiol - en molekyle, som skaber en virkning, der er klar i hovedet og let. CBD tilbyder en række fordele, som har gjort den populær blandt alle mulige brugere.

Både medicinske og nydelsesmæssige brugere nyder de CBD-rige sorter for deres beroligende og klare virkning.

Nogle CBD-sorter indeholder næsten ingen THC overhovedet, hvorimod andre indeholder en lig fordeling af THC og CBD i forholdet 1:1. Og så er der kreationer med et ekstraordinært CBD:THC-forhold på mere end 20:1.

Du kan lære mere om, hvordan CBD virker, ved at kigge på, hvordan molekylen interagerer med det endocannabinoide system.

FORDELE ULEMPER
Holistiske fordele Ikke ideel til brugere, som søger højere niveauer af THC
Beroligende virkning uden en high Har ikke meget af en psykoaktiv virkning
Kan bruges i løbet af dagen, det påvirker din funktionalitet -
Nogle sorter indeholder nok af THC til at levere en mindre og behagelig high -

HVORDAN SKABES CBD-GENETIKKEN?

Avlere skaber sorter med et højt indhold af CBD ved at krydse CBD-rige varianter med hinanden, hvilket øger egenskaben i de efterfølgende generationer.

CBD er den cannabinoid, der er næstmest af i mange moderne dyrkningsaktiviteter, men oftest er det i mindre mængder. Vi kan takke videnskabsfolk for at kickstarte CBD-revolutionen.

Forskere fra Storbritannien - i kombination med hårdt arbejde hos avlere fra Holland - begyndte at identificere og isolere de CBD-rige sorter.

Den tendens spredte sig til den amerikanske vestkyst, hvor de fleste CBD-rige sorter begyndte at dukke op. Nu er der rigeligt af CBD-rige sorter at vælge imellem.

ER CBD-GENETIKKEN NOGET FOR DIG?

Du kommer til at elske den CBD-rige genetik, hvis du bruger cannabis til mere terapeutiske og holistiske formål. Mange brugere nyder stor gavn af de CBD-rige sorter, mens andre oplever stor succes med sorter, som tilbyder THC og CBD i ens mængder.

Personer, som synes, de er følsomme over for for meget THC, kommer også til at nyde at dyrke og ryge CBD-sorterne. Ryg dem i løbet af dagen for at give ro til dit sind eller sammen med blomster, der har et højt indhold af THC, for at tage toppen af den psykoaktive virkning.

Medical CBD

TOP 3 CBD-SORTER

Udvalget hos Royal Queen Seeds indeholder en variation af CBD-sorter: både de fotoperiodiske og automatisk blomstrende! Opdag top 3 nedenfor!

Solomatic CBD producerer skyhøje niveauer af CBD.

Solomatic CBD

 Solomatic CBD

Genetic background Diesel CBD x Asia CBD Auto
Yield indoor 425 - 475 g/m2
Height indoor 90 - 120 cm
Flowering time 7 - 8 weeks
THC strength THC: 1% (aprox.) / CBD: 21%
Blend 20% Sativa, 70% Indica, 10% Ruderalis
Yield outdoor 110 - 150 g/per plant (dried)
Height outdoor 110 - 150 cm
Harvest Month 9-10 weeks after planting
Effect Soft, Clean and very light

Solomatic CBD

Medical Mass leverer et enormt udbytte indendørs og udendørs.

Medical Mass

Medical Mass

Genetic background Critical Mass x CBD dominant plant
Yield indoor 500 - 550 g/m2
Height indoor 60 - 100 cm
Flowering time 7 - 8 weeks
THC strength THC: 10% (aprox.) / CBD: High
Blend 40% Sativa, 60% Indica, 0% Ruderalis
Yield outdoor 500 - 550 g/per plant (dried)
Height outdoor 120 - 150 cm
Harvest time Late September
Effect Relaxing and full of flavour

Buy Medical Mass

Tatanka Pure CBD oser af lækre terpener.

Tatanka Pure CBD

Tatanka Pure CBD Royal Queen Seeds

Genetic background Elixir Vitae x Medical CBD
Yield indoor 400 - 450 g/m2
Height indoor 70 - 110 cm
Flowering time 6 - 8 weeks
THC strength THC: 0,15 - 0,25% (aprox.) / CBD: High
Blend 30% Sativa, 70% Indica
Yield outdoor 400 - 450 g/plant (dried)
Height outdoor 100 - 160 cm
Harvest time Early October
Effect Cerebral and relaxing

Buy Tatanka Pure CBD

Er du fyldt 18 år?

Indholdet på RoyaQueenSeeds.com er kun egnet til voksne og er forbeholdt myndige personer.

Sørg for, at du kender loven i dit land.

Når du klikker på ENTER, bekræfter
du, at
du er fyldt 18 år.