Cheese-cannabissorter

Oplev Cheese-sorterne fra RQS. Disse sorter er værdsat af dem, der går efter beroligende, euforiske virkninger. Den oprindelige Cheese-sort opstod i 1980'erne under gådefulde omstændigheder. Oplev de bedste efterkommere af denne britiske klassiker, og nyd disse varianters karakteristiske smag og unikke, skarpe aroma.

5  products
  • Royal Cheese FF (hurtig blomstring)
  • Blue Cheese
  • Royal Cheese Auto
  • Blue Cheese Auto
  • Fast Eddy Automatic CBD

Er du fyldt 18 år?

Indholdet på RoyaQueenSeeds.com er kun egnet til voksne og er forbeholdt myndige personer.

Sørg for, at du kender loven i dit land.

Når du klikker på ENTER, bekræfter
du, at
du er fyldt 18 år.

Cheese-cannabissorter er nogle af de mest hædrede. De har deres spæde begyndelse i Storbritannien – et område med relativt strenge forbud. På trods af dette brugte avlere fra landet en Skunk #1-fænotype til at skabe en af de mest stinkende sorter, der findes.

Sådan skabte vi vores Cheese-sorter

Vores dygtige avlere udnyttede Cheese-genetik til at skabe en helt ny bølge af Cheese-sorter. De startede med sorter som Cheese, Afghani, Old School Skunk og Juanita la Lagrimosa og endte med at skabe nogle potente varianter, der svømmer i harpiks.

Fordelene ved vores Cheese-sorter

Vores Cheese-cannabissorter er til rygere, der elsker afslappende fysiske virkninger. De er spækket med høje mængder THC og terpenen myrcen og er den perfekte opskrift på røde øjne, fnis og dyb afslapning. Disse sorter har derudover en kompakt struktur, som gør dem velegnede til diskrete indendørs dyrkningsprojekter.