White Widow-cannabissorter

Oplev White Widow-familien, der byder på de originale gener og de bedste krydsninger. Disse efterkommere tilbyder en selskabelig og motiverende oplevelse, der passer perfekt til aktive dage. Udforsk sorterne nedenfor.

5  products
  • Royal Moby
  • White Widow
  • White Widow Auto
  • White Widow Regular
  • Fruit Spirit

Er du fyldt 18 år?

Indholdet på RoyaQueenSeeds.com er kun egnet til voksne og er forbeholdt myndige personer.

Sørg for, at du kender loven i dit land.

Når du klikker på ENTER, bekræfter
du, at
du er fyldt 18 år.

White Widow cannabissorter: Hvor stammer de fra?

White Widow er en af de mest berømte cannabissorter. Men hvor stammer den egentlig fra? Historien starter med en gruppe prestigefyldte avlere og spejdere på jagt efter nye sorter. Scott Blakey (Shantibaba), Arjan Roskam og Ingemar De Sjamaan spillede alle en stor rolle i skabelsen af forældregenerne og efterkommerne. White Widow blev skabt ved hjælp af en krydsning mellem en brasiliansk sativa landrace og en sydindisk indica-sort.

Fordelene ved White Widow-sorterne

White Widow og dens mange efterkommere er berømte for deres energiboostende, kreative og snakkesalige virkninger. I forhold til de moderne sorter indeholder den oprindelige sort kun moderate mængder THC, men indholdet af træagtige, krydrede og urteagtige terpener forstærker dog virkningerne. Hvis du foretrækker cerebrale sorter, der giver dig motivation i løbet af dagen, er White Widow-sorterne lige noget for dig.