1/7

Cannabis Seedfinder

1/7


 • Jeg vil dyrke…

  Vælg en af de tilgængelige muligheder

  • Planter, som blomstrer automatisk i henhold til deres genetik
   Automatisk blomstrende planter
   Planter, som blomstrer automatisk i henhold til deres genetik
  • Planter, som er afhængige af en specifik lyscyklus for at påbegynde blomstring
   Fotoperiodiske planter
   Planter, som er afhængige af en specifik lyscyklus for at påbegynde blomstring

RQS Seedfinder hjælper dig med at finde de sorter, som passer bedst til dine personlige præferencer. Uanset om du er på udkig efter hurtigtvoksende autoer, fotoperiodiske sorter med stort udbytte eller den mest velsmagende marihuana, du kan få, finder vores sortfinder frø med disse egenskaber inden for få sekunder.

Brug dette praktiske værktøj til at vælge lige præcis de egenskaber, du leder efter. Du kan begrænse din søgning baseret på den virkning, du vil have, og hvilke slags terpener, du vil forkæle ganen med. RQS’ arkiv af sorter tilbyder et stort udvalg af smage, lige fra de frugtagtige og sukkersøde til de jord- og blomsteragtige. Du kan også finde alle mulige virkninger, der findes, som bl.a. energiske cerebrale virkninger, dybe stenede fysiske virkninger og CBD-oplevelser, som holder hovedet klart.

Når du har udfyldt hvert felt, får du en liste over sorter, som passer bedst til dig som avler og ryger. Spar tid på at lede gennem vores arkiv, og find de rigtige sorter til dig med det samme ved hjælp af RQS Seedfinder!

Er du fyldt 18 år?

Indholdet på RoyaQueenSeeds.com er kun egnet til voksne og er forbeholdt myndige personer.

Sørg for, at du kender loven i dit land.

Når du klikker på ENTER, bekræfter
du, at
du er fyldt 18 år.