Eksklusivt online: Gratis cannabisfrø og merchandise

GRATIS FRØ

€ 25,- 1 Gratis Frø
€ 50,- 3 Gratis Frø
€ 75,- 5 Gratis Frø
€ 110,- 8 Gratis Frø
€ 135,- 10 Gratis Frø
€ 200,- 15 Gratis Frø
€ 260,- 20 Gratis Frø
€ 325,- 25 Gratis Frø
€ 390,- 30 Gratis Frø
€ 455,- 35 Gratis Frø
€ 520,- 40 Gratis Frø
€ 585,- 45 Gratis Frø
€ 650,- 50 Gratis Frø
€ 715,- 55 Gratis Frø
€ 780,- 60 Gratis Frø
Du modtager en tilfældig pakke fra Royal Queen Seeds-samlingen

GRATIS MERCHANDISE

€ 25,- Tick_2 Tick_2 NA NA NA
€ 50,- Tick_2 Tick_2 Tick_2 NA NA
€ 75,- Tick white_3 Tick white_3 Tick white_3 Tick white_3 NA
€ 110,- Tick_2 Tick_2 Tick_2 Tick_2 Tick_2
€ 135,- Tick_2 Tick_2 Tick_2 Tick_2 Tick_2
€ 200,- Tick_2 Tick_2 Tick_2 Tick_2 Tick_2
€ 260,- Tick_2 Tick_2 Tick_2 Tick_2 Tick_2
€ 325,- Tick_2 Tick_2 Tick_2 Tick_2 Tick_2
€ 390,- Tick_2 Tick_2 Tick_2 Tick_2 Tick_2
€ 455,- Tick_2 Tick_2 Tick_2 Tick_2 Tick_2
€ 520,- Tick_2 Tick_2 Tick_2 Tick_2 Tick_2
€ 585,- Tick_2 Tick_2 Tick_2 Tick_2 Tick_2
€ 650,- Tick_2 Tick_2 Tick_2 Tick_2 Tick_2
€ 715,- Tick_2 Tick_2 Tick_2 Tick_2 Tick_2
€ 780,- Tick_2 Tick_2 Tick_2 Tick_2 Tick_2
Kværn Klistermærker Rullepapir Lightere Plakater

Gratis Frø

RQS tilbyder et tilfældigt udvalgt cannabisfrø helt gratis ved *kvalificerende køb foretaget i vores webshop. Alt, som du skal gøre, er at lave en ordre på minimum 25 euro for at modtage gratis frø. For hver 25 euro øges antallet af frø, og du kan få helt op til 60 gratis frø! Find flere oplysninger i de nedenstående tabeller. Alle frø vælges tilfældigt fra Royal Queen Seeds-samlingen.

Gratis cannabis-merchandise

Udover vores kampagne med gratis frø tilbyder vi samtidig en række merchandise-produkter, som du kan få gratis, ved at optjene *kvalificerende køb i vores webshop. Ved at bestille for minimum 25 euro modtager du en gratis kværn og et udvalg af klistermærker. For hver 25 euro tilføjer vi rullepapirer, lightere og plakater. Find flere oplysninger i tabellerne ovenfor.

  • Engrosordrer tæller ikke som kvalificerende køb.
  • Royal Queen Seeds’ tilbud med gratis cannabisfrø og -merchandise kan ikke bruges sammen med andre tilbud eller rabatter.
  • Forsendelsesomkostninger og køb af diskret emballage tæller ikke med i den kvalificerende købsværdi.

Hvis du har spørgsmål om vores tilbud med gratis frø eller gratis cannabis-merchandise, er du velkommen til at kontakte en af vores kundeservicemedarbejdere.

Vores gratis produkter

Frøene

Free feminized cannabis seeds with your order

Ud af alle disse gratis cannabisprodukter er det højst sandsynligt frøene, der fanger din opmærksomhed mest. De gratis frø vælges tilfældigt, men der er ingen grund til bekymring. Disse frø kommer fra nogle af vores udvalgte sorter, bl.a. Amnesia Haze, Critical, Royal Moby, White Widow og andre prisvindende stammer. Det er sjovt at forsøge at finde ud af, hvad der er hvad. Uanset hvad, får du en dejlig overraskelse.

Kværn

Free RQS Kværn with every cannabis seed order

Den perfekte måde at kværne dine friske royale knopper på. Det gør ingen forskel, om du vil ryge dine royale cannabisknopper eller bruge dem til at bage en kage med. I begge tilfælde er det meget nyttigt at have en cannabiskværn, så din cannabis er spredt pænt ud i både din joint og din kage. Slut med klistrede fingre, når du skal smuldre knopper. Alt det klæbrige stads lander nu i din joint.

Klistermærker

Free Cannabis Klistermærker

Et andet af de fantastiske samleobjekter, der er inkluderet i de fleste af pakkerne, er vores klistermærker. Klistermærkerne viser Royal Queen Seeds-logoet sammen med en cool illustration af en af de marihuanasorter, vi sælger. Dette lille kunstværk ser godt ud på enhver hård overflade.

Papirer og filtre

Free smoking papers and rolling papers

Vi tilbyder rullepapirer og filtre til perfekt rygning. De er designet til at brænde jævnt og langsomt. Dette giver dig mere tid til at nyde og absorbere din marihuana. De måler 4,5 x 10,8 centimeter og påvirker ikke smagen af din yndlingssort. Filtrene giver dig mulighed for at suge de sidste dråber ud af din joint uden at brænde dig.

Lightere

Free RQS Lighter

Clipper-lightere har længe været forbundet med 420-livsstilen, og det er der gode grunde til. Lighteren har en aflang form, der gør den sikker at håndtere. Den aftagelige flintholder kan også bruges som et praktisk lille stampeværktøj. Den kan genopfyldes, og stenen kan skiftes ud, og derfor kan du bruge den i flere år. Lighteren fra Royal Queen Seeds kommer i en elegant sort farve med påtrykt firmalogo, telefonnummer, hjemmeside og e-mailadresse. Det er den ultimative Lighter for cannabisrygere.

Plakater

Free Cannabis Plakater

Endelig er der vores fantastiske kunstværker: vores cannabisplakater. Der er fem forskellige plakater med fire populære sorter i forskellige designs. Du kan nyde billederne af enten Northern Light, Fruit Spirit, Amnesia Haze eller Shining Silver Haze. Plakaterne tilføjer et strejf af klasse i det rum, hvor du vælger at hænge dem.

ER DU FYLDT 18 ÅR?

Indholdet på RoyaQueenSeeds.com er kun egnet til voksne og er forbeholdt myndige personer.

Sørg for, at du kender loven i dit land.

Når du klikker på ENTER, bekræfter
du, at
du er fyldt 18 år.