Automatisk Blomstrende Cannabisfrø

Vores omfattende udvalg af automatisk blomstrende cannabisfrø er dyrket med ekspertise til at blomstre uafhængigt af lyscyklus. Automatisk blomstrende cannabisplanter blomstrer hurtigere og kan høstes flere gange på en sæson.

 • Sweet ZZ Automatic
  € 25.00 € 25.00
 • Green Gelato Automatic
  € 27.00 € 27.00
 • Haze Berry Automatic
  € 21.50 € 21.50
 • HulkBerry Automatic
  € 27.00 € 27.00
 • Purple Queen Automatic
  € 23.00 € 23.00
 • Fat Banana Automatic
  € 23.00 € 23.00
 • Royal Cookies Automatic
  € 25.00 € 25.00
 • Royal Gorilla Automatic
  € 27.00 € 27.00
 • Royal Dwarf
  € 15.00 € 15.00
 • Easy Bud
  € 17.50 € 17.50
 • Quick One
  € 15.00 € 15.00
 • Royal Kush Automatic
  € 21.50 € 21.50
 • Royal Critical Automatic
  € 21.50 € 21.50
 • Royal Haze Automatic
  € 21.50 € 21.50
 • Northern Light Automatic
  € 23.00 € 23.00
 • Royal AK Automatic
  € 21.50 € 21.50
 • Royal Bluematic
  € 23.00 € 19.55
 • Autoflowering Mix
  € 21.50 € 21.50
 • Royal Creamatic
  € 20.00 € 20.00
 • Amnesia Haze Automatic
  € 27.00 € 27.00
 • Royal Cheese Automatic
  € 20.00 € 20.00
 • White Widow Automatic
  € 23.00 € 23.00
 • Royal Jack Automatic
  € 25.00 € 25.00
 • Diesel Automatic
  € 21.50 € 21.50

ER DU FYLDT 18 ÅR?

Indholdet på RoyaQueenSeeds.com er kun egnet til voksne og er forbeholdt myndige personer.

Sørg for, at du kender loven i dit land.

Når du klikker på ENTER, bekræfter
du, at
du er fyldt 18 år.

Hvad er automatisk blomstrende cannabisfrø?

Automatisk blomstrende cannabisfrø producerer planter, som blomstrer helt af sig selv efter 2-4 ugers vækst. Avlere behøver altså ikke tage højde for den mængde lys, som de udsættes for, for at opnå og opretholde blomstringsstadiet på samme måde som med feminiserede fotoperiodiske cannabisplanter.

Automatisk blomstrende cannabisplanter, eller autoer, har også meget mindre tid til at vokse i. Nogle sorter er klar til høst 8 uger efter spiring. Samtidig er autoer kompakte, og derfor egner de sig godt til indendørs dyrkning. I og med at de er så praktiske, er autoer ideelle til begyndere inden for dyrkning af cannabis, mens mere erfarne avlere kan også drage fordel af de automatisk blomstrende sorters unikke måde at gro på.

Ikke-fotoperiodiske sorter: Hvad betyder det?

Feminiserede (fotoperiodiske) cannabisplanter blomstrer alt afhængigt af, hvor mange timers lys de får. Ude i naturen begynder de at blomstre i slutningen af sommeren, når dagene begynder at blive kortere. Når de dyrkes indendørs, sætter avlere blomstringsprocessen i gang ved at indstille vækstlyset til 12 timers lys og 12 timers mørke.

Automatisk blomstrende sorters blomstringsfase afhænger derimod af plantens alder. Disse planter er ikke afhængige af et specifikt lysskema og er dermed ikke-fotoperiodiske sorter.

Automatisk blomstrende sorter har flere bemærkelsesværdige egenskaber

 • Planterne blomstrer automatisk efter 2-4 uger.
 • Den gennemsnitlige periode mellem plantning og høst er 10 uger.
 • Automatisk blomstrende frø er også feminiseret. Du behøver ikke bekymre dig om hankønsplanter.
 • Planterne forbliver små (30-100 cm).
 • De tiltrækker ikke stor opmærksomhed. Ideelle til diskret dyrkning.
 • De kan høstes flere gange pr. sæson.

Det særlige ved autoer

Moderne automatisk blomstrende sorter konkurrerer nu med feminiserede fotoperiodiske sorter, når det kommer til styrke, udbytte og aroma - og i nogle tilfælde har de sågar overgået dem. De har alle de store fordele nævnt ovenfor, samtidig med at de har ry for at være særdeles stabile og robuste.

Nu om dage kan autoer tilfredsstille selv de mest krævende brugere. Rekreative brugere kan nemt finde automatisk blomstrende varianter med højt indhold af THC. Holistiske brugere kan få autoer med et lavt THC-indhold og højt CBD-indhold, så de kan bruge cannabinoid uden psykoaktive virkninger.

Hvem bruger automatisk blomstrende cannabissorter, og hvorfor?

 • Avlere: Avlere elsker autoer, fordi de er praktiske og nemme, og fordi de giver en hurtig høst med et anstændigt udbytte. Deres kompakte størrelse gør dem til en af de bedste planter til dyrkning på steder med knapt så meget plads. De er gode til mikrodyrkning, eller hvis du vil have en plante eller to på altanen. De egner sig også godt som udendørsplanter, da de er modstandsdygtige og robuste. Ydermere er de perfekte til diskret guerilla-dyrkning på grund af deres lille størrelse.
 • Rygere: Rekreative brugere kan nyde autoer på samme måde som feminiserede fotoperiodiske cannabisplanter. Ryger du for at opnå den euforiserende virkning, hvad enten det er den afslappende, opløftende, sjove eller fjantede, kan du finde den automatisk blomstrende sort, som passer til netop dig. Nogle autoer har et lidt lavere indhold af THC end gennemsnittet, og derfor er de ideelle til mennesker, som ønsker en mildere og mere afbalanceret virkning, når de ryger cannabis.

Sådan dyrker du automatisk blomstrende frø

 • Brug let og veldrænende plantejord

Når du dyrker autoer, skal du bruge plantejord, som er endnu lettere end den, der bruges til dyrkning af feminiserede fotoperiodiske cannabisplanter. Det kan være nødvendigt at tilføje perlite i din jord for at gøre den mere luftig og fugtig.

 • Indendørs vs. udendørs

Indendørs: I modsætning til fotoperiodiske cannabisplanter behøver du ikke bruge en lysplan for at opnå blomstring med autoer. Du kan holde dine automatisk blomstrende cannabisplanter på en 18/6- (18 timers lys, 6 timers mørke) eller 24/0-lysplan fra frø til høst.

Udendørs: Autoer er ikke så afhængige af de naturlige årstider på samme måde som de fotoperiodiske planter. Du kan plante dine autoer når som helst på året, forudsat at der ikke er frost. Du kan høste 8-10 uger efter plantning. Hvis du planter dine automatisk blomstrende frø med flere ugers mellemrum, kan du høste flere gange om året. Autoer er robuste og kompakte, og derfor er de perfekte til diskrete udendørs projekter.

 • Optimale temperaturer og luftfugtighed til dyrkning af autoer

For at opnå en sund vækst skal du holde temperaturen i rummet på omkring 21°C (stuetemperatur). Koldere temperaturer eller for meget varme kan føre til problemer med plantevæksten.

Den optimale luftfugtighed for autoer afhænger af planternes alder. I de første uger foretrækker de et mere fugtigt miljø. Reducer luftfugtigheden til 40-50%, når dine planter begynder at blomstre for at reducere risikoen for svamp.

 • Hvilke næringsstoffer har autoer brug for?

Generelt er autoer mindre i størrelse end feminiseret fotoperiodiske cannabisplanter. Mindre planter kræver færre næringsstoffer end store planter.

Hvis du bruger kommercielle gødningsblandinger, som er beregnet til cannabis, skal du kun give dine autoer ½ eller ¼ af den anbefalede dosis. Hvis du bruger kommercielle potteblandinger, der allerede indeholder gødning, er det højst sandsynligt ikke nødvendigt at fodre dine autoer før omkring uge 3 eller 4, når de begynder at blomstre.

 • Hvilken type vand har autoer brug for?

Da automatisk blomstrende cannabisplanter er mindre og har et mindre rodsystem, drikker de også mindre end store feminiserede fotoperiodiske planter. Sørg for, at du ikke overvander, og lad jorden tørre ud mellem vandinger.

Den optimale pH-værdi af vand og næringsopløsning bør ligge på 6-7. Du kan regulere vandets pH-balance op og ned ved hjælp af naturlige pH-regulerende produkter, så du opnår den korrekte pH-værdi.

 • Hvad med plantetræning af automatisk blomstrende cannabis?

Det anbefales ikke at bruge plantetræning som trimning, knibning, beskæring og afløvning på autoer. Enhver form for plantetræning, som forårsager skade på dine planter, vil midlertidigt bremse eller helt stoppe væksten, og planten har derefter brug for tid til at komme sig. Tid er noget, som automatisk blomstrende cannabisplanter ikke har, givet deres begrænsede levetid. Du ender med et stærkt reduceret udbytte.

I stedet kan du prøve en blidere plantetræningsmetode med lavt stress-niveau som LST, hvor stængler og grene bøjes for at skabe en jævn krone og dermed optimere lyseksponeringen. Spring over alt, hvad der involverer beskæring eller knibning.

Automatisk Blomstrende Cannabisfrø: Spørgsmål og svar

Hvor lang tid tager det at dyrke autoer?
Det afhænger af sorten. Generelt er autoer klar meget hurtigere end feminiseret fotoperiodiske cannabisplanter. Den gennemsnitlige livscyklus for automatisk blomstrende cannabisplanter er ca. 10 uger, men nogle sorter er klar så tidligt som 8 uger efter spiringen.
Kan du dyrke feminiseret fotoperiodiske og automatisk blomstrende cannabisplanter i samme rum?
Ja, du kan, men det er ikke optimalt. En af grundene er størrelsesforskellen på de to plantetyper. Derudover er du nødt til at indstille lyset til 12/12, så dine fotoperiodiske planter kan blomstre, hvilket betyder, at dine autoer får mindre end de anbefalede 18 til 20 timers lys, og det resulterer i et mindre udbytte.
Hvordan fremstilles automatisk blomstrende planter?
De automatisk blomstrende sorter fremstilles ved at krydse indica- eller sativaplanter med ruderalis. Ruderalis er en vild underart af cannabis, som vokser i områder med meget korte somre, men med mange timers dagslys, bl.a. Nordeuropa eller Sibirien. Disse planter har udviklet sig således, at de ikke er afhængige af dagslys for at kunne blomstre. I stedet blomstrer de, når de når en bestemt alder.
Terpenernes indflydelse på automatisk blomstrende sorter
Terpener er de aromatiske forbindelser i cannabis. Hver sort har sin helt egen terpenprofil, som giver dem en særskilt aroma og smag. Så når du ryger dine automatisk blomstrende knopper og oplever et anstrøg af citrus, blomster, frugt, skunk eller endda et strejf af brændstof i smag og duft, skyldes det den distinkte terpenprofil i den sort, du bruger.

Ansvarsfraskrivelse

Cannabisfrø kan distribueres frit inden for EU under princippet om gensidig anerkendelse. Det er dog dit eget ansvar at undersøge lokale love og bestemmelser, før du bestiller.

FILTRE
DYRKNINGSTYPE
Udbytte
Højde
Højde
Blomstring
THC
Type
Klima

Kategorier

Ansvarsfraskrivelse

Cannabisfrø kan distribueres frit inden for EU under princippet om gensidig anerkendelse. Det er dog dit eget ansvar at undersøge lokale love og bestemmelser, før du bestiller.