Nye Varianter

Udforsk og opdag spændende nye cannabissorter

  • Alle
  • Tyson 2.0
  • Feminiserede
  • Automatisk

Hos Royal Queen Seeds presser vi altid på for en bedre fremtid, og derfor stopper vores avlere aldrig med at skabe nye, spændende sorter. Nedenfor finder du et løbende opdateret udvalg af vores bedste nye sorter, så din have kan stå i flor med den nyeste genetik.

Find de sidste nye og de bedste nye cannabissorter

Cannabisindustrien er i konstant udvikling, og vi er stolte over at være en del af denne levende vækst. Uanset om du leder efter nye sorter med hurtigere blomstringstider og større udbytte eller eksotiske hybrider med nye, dristige smagsvarianter, så finder du dem her. Vores spejdere er altid på udkig efter nye cannabissorter i hele verden, som de kan tilføje til vores sortiment eller bruge til at skabe vores signatursorter, som RQS er kendt for.

Vend tilbage løbende for flere nye cannabissorter!

RQS-avlsteamet er stolte over at kunne give dig et løbende opdateret udvalg af sorter til din have –lige fra de sidste nye amerikanske hybrider til ældgamle landracer, der har ligget gemt i fjerntliggende regioner. Vi tilbyder alt lige fra almindelige frø til automatisk blomstrende varianter og endda F1-hybrider, og vores katalog med cannabissorter udvides konstant, så sørg for, at du kigger forbi løbende!

Er du fyldt 18 år?

Indholdet på RoyaQueenSeeds.com er kun egnet til voksne og er forbeholdt myndige personer.

Sørg for, at du kender loven i dit land.

Når du klikker på ENTER, bekræfter
du, at
du er fyldt 18 år.