Om Royal Queen Seeds

Video id: 925826649

Vores vision og mission

Cannabis er en pragtfuld plante. Den har i mange år haft et dårligt ry, men vi tror på dens kraft til at skabe positive forandringer.

Dyrkning forbinder os til naturen og skabelsen. Det giver ro i sindet og hjælper os med at koble fra oven på dagligdagens stress.

Vi er på en mission for at styrke cannabisdyrkere over hele verden. Ved at dele grundlæggende viden sigter vi mod at udvide fællesskabet af cannabisbrugere og -entusiaster, mens vi samtidig forbliver tro mod vores kerneværdier om ansvarlighed og bæredygtighed.

Vi er Royal Queen Seeds

Hos RQS dyrker vi tidløse klassikere og banebrydende genetik, og vi udvælger omhyggeligt de mest givende frø til alle typer dyrkere.

Alle frø er nøje udvalgte fra økologiske planter og gennemgår strenge tests for at leve op til de højeste standarder for spireevne. Det, du modtager, er ikke kun frø – Det er samtidig en mulighed for en unik dyrkningsoplevelse.

Ny identitet, samme holdning

I denne overgangsperiode vil du muligvis bemærke vores tidløse RQS-logo sammen med det nyligt opdaterede logo. De vil eksistere side om side i et stykke tid, men bare rolig!

Vi forstår, at forandring, især så stor som denne, kan skabe lidt usikkerhed. Du sidder måske og tænker: Er der grund til at ændre på tingene? Er det stadig den samme frøbank? Er frøsortimentet stadig det samme?

Svaret er kort og enkelt: JA!

Tag del i denne transformation sammen med os, og følg vores fantastiske udvikling.

RQS about us

Vores historie

  • 2007: Før vi etablerede vores frøbank, havde RQS en dyb viden og passion for cannabisavl. Dengang var der ikke så mange dyrkere, som der er i dag.
  • 2010: Efter en stigende interesse for vores frø åbnede vi vores første butik på Damstraat i Amsterdam i Holland.
  • 2011: Vi lancerede Royal Queen Seeds-webstedet, der tilbød feminiserede frø af høj kvalitet sammen med gennemsigtig og hjælpsom kundesupport. Målet var at opfylde forventningerne fra cannabisavlere i hele Europa.
  • 2016: Vores fysiske tilstedeværelse blev udvidet, da de første kunder besøgte vores butik i Carrer dels Tallers i Barcelona i Spanien.
  • 2022: RQS drog øst på med vores nyeste butik i Bangkok i Thailand – en fireetagers bygning med vores bedste produkter, et loungeområde og endda levende planter!
  • 2023: Vi begyndte at distribuere i USA, men det var også året, hvor vi introducerede de første ægte F1 Hybrid-cannabisfrø på markedet!
  • 2024: Året startede med et brag! Vi fik et nyt brandimage og logo, samtidig med at vi slog so sammen med indflydelsesrige partnere, der deler vores vision.
Timeline Royal Queen Seeds

Vores team

RQS-teamet består af en mangfoldig gruppe af mennesker, der er lige så passionerede som alle de dyrkere, vi møder. Vi er stolte medlemmer af et spirende fællesskab af dyrkere, der deler den samme passion for cannabis som os. Vores fokus er rettet mod at inspirere til dyrkning, og vi er altid glade for at tilbyde hjælp og dele vores viden med alle, der er interesserede i at blive en del af vores fællesskab.

Mere end RQS: Cannabis-fællesskabet

Følg os på populære sociale medieplatforme! Vi elsker at være aktive inden for fællesskabet og fremme udveksling af viden og erfaringer. Kernen i det, vi laver, er at interagere med dig – besvare spørgsmål, dele erfaringer eller bare have gode, almindelige samtaler. Tag med på vores rejse. Stay cultivated!

Royal Queen Seeds Instagram Royal Queen Seeds Facebook
Royal Queen Seeds Tik Tok Royal Queen Seeds X-Twitter
Royal Queen Seeds Youtube Royal Queen Seeds Youtube

Innovation er utrolig vigtig

Vi er enormt stolte over at være pionerer og introducere F1 Hybrid-cannabisfrø til verden. Disse frø, som nu er tilgængelige for hjemmeavlere, byder på forbedret ensartethed, exceptionelle udbytter og enestående styrke. Men hvorfor stoppe der, når der stadig er plads til vækst og udvikling?

Bæredygtighed

Som naturelskere går vi ind for at skabe en positiv indflydelse ved at fremme økologiske og bæredygtige dyrkningsmetoder. Vi tager skridt til gradvist at skifte fra plastik til genanvendelige gaver og deler aktivt information om økologiske dyrkningsmetoder.

Vi er klar til at gøre det, der skal til, for at opnå en grønnere fremtid, og vi udforsker nye muligheder for forbedringer undervejs.

RQS: Priser og anerkendelser

Et par af vores præstationer gennem årene.

Royal Queen Seeds Trophy Room

Her finder du os

Udover vores webshop er vi også fysisk til stede i hjerterne på Europas cannabisdestinationer med to fysiske butikker.

RQS' første fysiske butik ligger i hjertet af Amsterdam på Damstraat. Her finder du et stort udvalg af imponerende genetiske varianter. Vores nyeste butik i Barcelona er indrettet som et cannabismuseum, så du kan gå på opdagelse og se eksotiske bonger og smukke glasrigge, mens du samtidig shopper efter populære og klassiske frø.

Kom og mød vores venlige personale, og få fyldt lageret op med frø og andet godt!

Det handler om cannabis

Historien om cannabisbrug og -dyrkning har både været turbulent og spændende. Cannabis, der engang blev betragtet som en "subkultur", er nu blevet bredt accepteret, og planten er blevet enormt populær i det moderne samfund.

Cannabisentusiaster er i dag helt almindelige mennesker, der simpelthen bare elsker at dyrke og lære. Er du allerede en del af fællesskabet?

Spørgsmål og svar: Om os

📍 Hvor kan jeg finde Royal Queen Seeds’ butikker?
Vi har i øjeblikket tre fysiske butikker, hvoraf to af butikkerne ligger i Amsterdam (Damstraat og Haarlemmerstraat) samt én butik i Barcelona, Carrer de Tallers.
🏠 Hvor ligger RQS' hovedkontor?
Royal Queen Seeds drives online og fra fysiske butikker i Holland og Spanien. Vores hovedkvarter ligger i Barcelona. Vi har planer om åbning af en fjerde butik inden for den nærmeste fremtid.
🌱 Kan jeg købe frø fra Royal Queen Seeds?
Vi leverer til hele Europa og til Chile. Det er i det store hele lovligt at købe cannabisfrø. Vi tilbyder gratis standardforsendelse, UPS-standardforsendelse og levering til UPS-afhentningssteder. Vi tilbyder også diskret emballage, og det betyder, at dine frø er godt pakket ind i en DVD-kasse.
📥 Hvordan kan jeg kontakte Royal Queen Seeds?
Hvis du har spørgsmål eller kommentarer, er du altid velkommen til at kontakte os ved at sende os en besked via siden Kontakt os.

Du er også velkommen til at kontakte os via telefon eller e-mail. Vores venlige Royal Queen Seeds-team er altid klar til at tage godt imod dig!

E-mail: [email protected]
Tlf: 34 93 737 98 46 (fra kl. 8:00 til 16:00 CET)
Moms: ESB-65812810
Coc-nummer: B-65812810

SNORKEL SPAIN SLU
Apartado de Correos nr. 146
08170 Montornès del Vallés
Barcelona

Grow Higher!

 

Er du fyldt 18 år?

Indholdet på RoyaQueenSeeds.com er kun egnet til voksne og er forbeholdt myndige personer.

Sørg for, at du kender loven i dit land.

Når du klikker på ENTER, bekræfter
du, at
du er fyldt 18 år.