Om Royal Queen Seeds

Royal Queen Seeds er blandt de hurtigst voksende cannabisavlere i Europa. Vi tilbyder et bredt udvalg af feminiserede, automatisk blomstrende og medicinske frø til overkommelige priser med hurtig og diskret levering.

Hos RQS er vi stolte over at kunne forsyne hobbydyrkere rundt omkring i verden med sorter af den bedste kvalitet. Vores unikke genetik er frugten af over 20 års erfaring inden for forædling og dyrkning. Vores frø har vundet adskillige priser, heriblandt berømte Highlife Cup og High Times Cannabis Cup.

Alle vores frø er udvalgt nøje fra organiske moderplanter og undersøgt for genetisk renhed. Vi tester også vores frø dagligt for at sikre, at spiringsstyrken er på et højt niveau. Så snart vi er tilfredse med kvaliteten af vores frø, pakkes de og sendes i højkvalitetsemballage for at sikre sikker transport.

Vores forretning tilbyder også gode deals på CBD-olie, organisk næring til dine planter, begynderpakker og en fed samling af RQS-produkter som tøj, rygetilbehør og -udstyr. Derudover opdateres vores cannabisblog regelmæssigt med dybdegående artikler om cannabisdyrkning, kultur og andre cannabisrelaterede nyheder.

Ved at vælge RQS kan du være sikker på, at du får genetik af højeste kvalitet. Vi er på markedet på grund af 1 årsag: for at dele vores lidenskab for cannabis med lidenskabelige dyrkere som dig selv. Se vores katalog igennem i dag, og gør dig klar til at tilføje noget genetik af den allerbedste kvalitet til din samling.

Video id: V3TNmY9qXVc

Her er nogle af fordelene ved RQS-frø:

  • Alle frø testes grundigt for at garantere for deres genetiske renhed.
  • Alle cannabisfrø er udvalgt nøje.
  • Vi holder os til kraftfulde sorter som Haze og hvide arter.
  • Alle frø kommer direkte fra organiske moderplanter.
  • Vores frø testes dagligt for at garantere for deres "spiringsstyrke"..
  • Vores cannabisfrø vakuumpakkes.
  • Frøene er pakket i modstandsdygtig emballage.

Se vores fysiske forretninger.

Royal Queen Seeds tilbyder et enormt udvalg af genetik online, men har også fysiske forretninger forskellige steder i Europa. Det er ikke et tilfælde, at de driver forretning på kontinentets hotspots for cannabis. Hvis du nogensinde er i nærheden, så kom lige ind og sig hej. Vores personale elsker at snakke om alt omkring cannabis, og vi har noget af det bedste genetik på lager! Vores forretning har den fulde samling af frø og et bredt udvalg af unikt tilbehør og fængende merchandise.

Amsterdam: Damstraat

Vi er vildt stolte over vores forretning i Damstraat. Den højst specialiserede shop er placeret i hjertet af Amsterdam og tilbyder en omfattende menu bestående af imponerende genetik. White Widow, Northern Lights og Critical er nogle af de mest populære. Vores veluddannede personale får dagligt besøg fra dyrkere over hele verden! Det er den nemmeste frøbank at finde i byen - det er svært ikke at få øje på de funklende grønne vinduer. Vi er kun en kort gåtur fra Dam-pladsen. Gå mod Hotel Krasnapolsky og slentre ned ad Damstraat. Du ser shoppen på din højre side lige før den første bro.

Træd ind, og nyd synet af den smukke grønne indretning og et enormt udvalg af bonger og tilbehør. Hvis du er i tvivl om, hvilken genetik, du skal dyrke, tal med vores venlige ansatte for at få nogle råd!

Amsterdam: Haarlemstraat

Glem ikke at tjekke vores nyeste butik i byen. Spændingen ryger helt i vejret, når du træder ind i denne lyse forretning, som får dig til at tænke på dyrkning med det samme. Tal til vores flersprogede personale om feminiserede, automatisk blomstrende og CBD-rig genetik. De vil med glæde tilbyde dig rådgivning, fortælle dig om sorternes egenskaber og dele ud af dyrkningstips.

Overvejer du, hvordan du kommer herhen? Det er en god idé at starte ved hovedbanegården Centraal Station. Gå ud af vestsiden mod Albert-Heijn. Derefter gå mod enden af Prins-Hendrikkade og kryds kanalen. Drej til venstre ved Singel, og så til højre ud på Haarlemmerstraat. Du kan ikke undgå at få øje på løvelogoet i vinduet!

Barcelona: Carrer de Pelai

Amsterdam er kendt som Europas cannabismekka. Barcelona er dog en klar nummer to. Cannabisklubbber er placeret over hele byen og bringer rygere fra hele verden sammen. Disse private etablissementer tilbyder notorisk god cannabis og dejlig atmosfære. Besøg vores første Barcelona-forretning mellem dine rygesessioner! Du forveksler måske vores originale forretning for et museum. Eksotiske bonger og skønne glasrigge fylder udstillingen. Kom forbi og få fingrene i sorter som White Widow, Amnesia Haze og Northern Lights. Du kan finde os på Carrer de Pelai 3, 08001, Barcelona.

Hvis du har brug for yderligere forklaringer eller har nogle kommentarer, kontakt os via telefon eller e-mail. Royal Queen Seeds-teamet står til din rådighed.
De varmeste hilsner

Royal Queen Seeds-teamet.Royal Queen Seeds Spain

 

ER DU FYLDT 18 ÅR?

Indholdet på RoyaQueenSeeds.com er kun egnet til voksne og er forbeholdt myndige personer.

Sørg for, at du kender loven i dit land.

Når du klikker på ENTER, bekræfter
du, at
du er fyldt 18 år.