Om Royal Queen Seeds

About Royal Queen Seeds

Vores vision og mission

Vi elsker at dele vores passion for cannabis med ivrige dyrkere. Vores mål er at levere den bedste genetik. Vi støtter enhver producent.

Vores motto er simpelt: Hvis du har passion, kan du dyrke genetik af højeste kvalitet!

Vi tror på cannabis og dets potentiale, og vi vil gerne hjælpe dyrkere og brugere med at lære mere om denne fantastiske plante.

Det gør vi ved at dyrke og søge efter den bedste genetik, der kan tilfredsstille alle typer af cannabisforbrugere. Det gør vi bl.a. ved at dele vores ekspertise inden for dyrkning, aflive myter og holde os opdateret om nyeste undersøgelser og tendenser. Vi stræber efter at skabe og hjælpe fællesskabet af producenter og cannabisentusiaster, og vi sætter tid og ressourcer af til at hjælpe udviklingen inden for cannabissektoren.

Video id: 744092291
  • Avl

Hos RQS tilstræber vi udelukkende at levere den bedste genetik, og vi imødekommer alle slags producenter. Alle vores frø er håndplukket fra økologiske planter og testet for genetisk renhedsgrad. Vi tester også vores frø dagligt for at være sikker på, at vi er de førende i branchen inden for spiring. Vi leverer de reneste CBD-produkter, der kan fås på markedet, og vi samarbejder med økologiske og bæredygtige producenter.

  • Innovation

Hos Royal Queen Seeds stopper vi aldrig med at udvikle os. Vores dedikerede brand RQS Pro arbejder på at udvikle frø af højeste kvalitet til det professionelle marked, der også er med til at forbedre den genetik, som er tilgængelig for alle slags dyrkere.

Som et af de førende firmaer inden for cannabis til medicinsk og rekreativt brug har vi værktøjerne og evnen til at skabe en ny fremtid inden for cannabisdyrkning. Og vores innovation og kreativitet gør en stor forskel for cannabissamfundet overalt i verden.

Vi stiler mod en mere stabil og ren genetik, som kan gavne både cannabisdyrkere og -brugerne. Vi er lige så begejstrede for en fremtid med en grøn verden, som alle vores værdsatte kunder er.

Our Vision and Mission

  • Vores team

Vores RQS-team består af entusiastiske og passionerede mennesker. Vi er ivrige producenter, som elsker at dele vores forkærlighed for cannabis og viden herom, og vi er altid parate til at hjælpe og give viden til alle vores kunder.

  • Sociale medier

Du kan finde os på populære sociale medier, hvor vi glad tager del i fællesskabet. Vi sponsorerer og afholder ofte konkurrencer i de mest besøgte cannabisfællesskaber online.

Det er meget vigtigt for os hos RQS at være i kontakt med vores kunder og dele vores viden med dem. De nyeste kommunikationsteknologier giver os mulighed for at være i direkte kontakt med vores dyrkere og opbygge tillid til vores brand og eksperter.

Royal Queen Seeds Instagram Royal Queen Seeds Facebook
Royal Queen Seeds Tik Tok Royal Queen Seeds X-Twitter
Royal Queen Seeds Youtube Royal Queen Seeds LinkedIn

Bæredygtighed

Som et af de førende firmaer inden for cannabisdyrkning bærer vi et stort ansvar, når det kommer til miljø, og derfor går vi ind for økologiske og bæredygtige dyrkningsmetoder. Vi bruger organiske hampplanter til fremstilling, og vi ser solen som den bedste og mest naturlige lyskilde til vores gartnere.

Video id: 733881361
  • Det hele handler om cannabis

Historien bag cannabis og brugen og dyrkning heraf er en turbulent og spændende rejse. Før i tiden var det noget som den almene befolkning gik en lang bue udenom, og det blev kun talt om, dyrket og konsumeret af det, der blev betragtet som en subkultur. Nu til dags er cannabis almindelig anerkendt, og det er blevet enormt populært i den moderne verden.

Cannabisentusiaster er ikke længere rebeller, men alle forskellige slags mennesker. Vi her hos RQS gør, hvad vi kan for at skabe sammenhold med vores filosofi: "Vi blomstrer sammen!" Det hele handler om at dele og sprede kærligheden til cannabisplanter!

  • RQS-butikker

Ud over vores webshop kan du også finde vores tre fysiske butikker i hjertet af Europas cannabisdestinationer.

RQS’s første fysiske butik lige lige mindt i hjertet af Amsterdam, på Damstraat, og her tilbyder vi en omfattende menu med imponerende genetik. Og vores nyeste butik i Barcelona i Spanien, er indrettet som et cannabismuseum, så du kan beundre eksotiske bonger og smukke glasrigger, mens du køber populær og klassisk genetik.

Kom og mød vores venlige personale, og køb frø og andre godter!

Historien bag RQS

RQS Storyline

Lang tid før vores frøbank blev oprettet tilbage i 2007, havde RQS viden og passion for cannabisavl. Efter enorm efterspørgsel på vores sorter åbnede vi i 2010 vores første butik i Amsterdam som ligger i Damstraat.

I 2011 lancerede vi hjemmesiden Royal Queen Seeds. Og i 2016 bød vi de første kunder velkommen i vores butik i Carrer de Pelai i Barcelona, Spanien.

I dag driver RQS forretning i 17 lande i Europa og tilbyder mere end 90 sorter af høj kvalitet, dyrkningsgrej, dyrkningsrådgivning, viden, gode råd og meget mere!

Spørgsmål og svar: Om os

📍 Hvor kan jeg finde Royal Queen Seeds’ butikker?
Vi har i øjeblikket tre fysiske butikker, hvoraf to af butikkerne ligger i Amsterdam (Damstraat og Haarlemmerstraat) samt én butik i Barcelona, Carrer de Tallers.
🏠 Hvor ligger RQS' hovedkontor?
Royal Queen Seeds drives online og fra fysiske butikker i Holland og Spanien. Vores hovedkvarter ligger i Barcelona. Vi har planer om åbning af en fjerde butik inden for den nærmeste fremtid.
🌱 Kan jeg købe frø fra Royal Queen Seeds?
Vi leverer til hele Europa og til Chile. Det er i det store hele lovligt at købe cannabisfrø. Vi tilbyder gratis standardforsendelse, UPS-standardforsendelse og levering til UPS-afhentningssteder. Vi tilbyder også diskret emballage, og det betyder, at dine frø er godt pakket ind i en DVD-kasse.
📥 Hvordan kan jeg kontakte Royal Queen Seeds?
Hvis du har spørgsmål eller kommentarer, er du altid velkommen til at kontakte os ved at sende os en besked via siden Kontakt os.

Du er også velkommen til at kontakte os via telefon eller e-mail. Vores venlige Royal Queen Seeds-team er altid klar til at tage godt imod dig!

E-mail: [email protected]
Tlf: 34 93 737 98 46 (fra kl. 8:00 til 16:00 CET)
Moms: ESB-65812810
Coc-nummer: B-65812810

SNORKEL SPAIN SLU
Apartado de Correos nr. 146
08170 Montornès del Vallés
Barcelona

Royal Queen Seeds-teamet.

Royal Queen Seeds Spain

 

ER DU FYLDT 18 ÅR?

Indholdet på RoyaQueenSeeds.com er kun egnet til voksne og er forbeholdt myndige personer.

Sørg for, at du kender loven i dit land.

Når du klikker på ENTER, bekræfter
du, at
du er fyldt 18 år.