Dyrkningsvejledning til cannabis af Royal Queen Seeds

By Luke Sumpter

omplantning


Cannabisplanter er afhængige af en række næringsstoffer for at kunne skabe energi, fremme vækst og danne blomster. Vi viser dig de bedste cannabisgødninger, som kan holde dine planter stærke, sunde og produktive.

SPIRING
VÆKSTFASE
BLOMSTRING
Exclamation triangle 15
Exclamation triangle 15
Phosphorus 15
Phosphorus 15
Phosphorus 15
Phosphorus 15
Easy Roots Rhizobacter
Easy Roots Mycorrhiza Mix
Bat Guano
Easy Boost Organic Nutrition
Easy Grow Booster Tablets
Easy Bloom Booster Tablets
Easy Combo Booster Pack
Easy Plus Micronutrients
Thicker Flowers
Bigger Flowers
Sweeter Flowers
(forberedelse af jorden)
omplantning
omplantning
omplantning
omplantning
Exclamation triangle 24 Ikke kompatibel med (medmindre det bruges i separate vækstfaser) Phosphorus 24 Højt indhold af fosfor (tjek særlige hensyn for hvert produkt)

Cannabis Seed Booster

Få den bedste start på dit dyrkningsprojekt med vores Cannabis Seed Booster. Denne blanding er designet til at optimere spiring og udvikling af kimplanter. Den indeholder en blanding af silicium og fulvinsyre, der er med til at øge optagelsen af næringsstoffer, aminosyrer og vitaminer, der styrker rødderne, samt vigtige mikronæringsstoffer. Denne formel fremskynder spiring, styrker rødderne og kan endda aktivere gamle frø.

 • Sådan bruger du Cannabis Seed Booster:

Ryst produktet godt før brug, og tilsæt 30 dråber i 1 liter vand med stuetemperatur. Bland det hele grundigt, og brug opløsningen inden for en dag efter tilberedning. Brug blandingen for at holde frøene fugtige under spiringen og for at nære kimplanter, før de udvikler deres første blade.

Kompatibel med:
Alle andre gødningsprodukter til cannabis fra RQS.

Bio-Grow flydende plantenæring

Vores flydende Bio-Grow plantenæring kombinerer essentielle makronæringsstoffer med aminosyrer og organisk materiale for at stimulere plantevækst og samtidig gøre jorden frugtbar. Denne formel har et NPK-forhold på 3-3-3 og giver næring til frodig bladvækst gennem hele den vegetative fase. Brug produktet som en rodvæske som en del af en almindelig fodringsplan eller som en bladspray for hurtigt at afhjælpe tegn på mangler.

 • Sådan bruger du Bio-Grow flydende plantenæring:

Ryst flasken godt før brug, og tilsæt derefter 1-2 ml pr. liter vand. Bland opløsningen grundigt, og brug den flydende Bio-Grow plantenæring som rodvæske eller bladspray.

Kompatibel med:
Alle andre gødningsprodukter til cannabis fra RQS.
Særlige hensyn:
Kombiner med vores udvalg af økologiske næringsstoffer, Bio-Grow og Bio-Flowering Booster for at opnå de bedste resultater.

Bio-Bloom flydende plantenæring

Vores flydende Bio-Bloom plantenæring er specielt udviklet til at hjælpe cannabisplanter med at trives under blomstringsfasen. Den indeholder høje mængder fosfor og kalium, som hjælper med at fremme blomsterudviklingen og optimere harpiksproduktionen. Opnå større, mere velsmagende og tungere knopper, når det bliver høst.

 • Sådan bruger du Bio-Bloom flydende plantenæring

Ryst flasken godt før brug, og tilsæt 1-2 ml pr. liter vand. Bland opløsningen grundigt før brug, og brug den enten som rodvæske eller bladspray.

Kompatibel med:
Alle andre gødningsprodukter til cannabis fra RQS.
Særlige hensyn:
Kombiner med vores udvalg af økologiske næringsstoffer, Bio-Grow og Bio-Flowering Booster for at opnå de bedste resultater.

Rhizobacter

Easy Roots Rhizobacter udnytter gavnlige Bacillus-bakterier  for at øge udbyttet, forbedre cannabinoidprofiler og styrke modstandsdygtigheden over for sygdomme. Derudover indeholder produktet alger, som er med til at beskytte de gavnlige bakterier mod irritation fra gødningsstoffer og udsving i pH. Algen indeholder også 60 essentielle spormineraler, som med tiden bliver tilgængelige for rodsystemet.

 • Sådan burger du Easy Roots Rhizobacter

Brug Easy Roots Rhizobacter i begyndelsen af vækstcyklussen. Tilføj det i din potteblanding, når du fylder potter eller bede. Tilsæt 1 g af tilskuddet til hver liter jord og bland det grundigt. Du kan også bruge Easy Roots Rhizobacter til at styrke rødderne gennem hele vækstcyklussen. Til dette skal du bruge 1 g pr. liter vand og vande hver 3. uge.

Kompatibel med:
Alle andre gødningsprodukter til cannabis fra RQS.
Rhizobacter

Easy Roots - Mycorrhiza Mix

Easy Roots - Mycorrhiza Mix indeholder flere forskellige svampe, der smelter sammen med rødderne og fungerer som en forlængelse af rodsystemet. De frigiver enzymer i jorden, der derefter nedbryder organisk materiale til næringsstoffer, som planterne kan optage.

 • Sådan burger du Easy Roots - Mycorrhiza Mix

Svampe i Easy Roots har brug et rodsystem, de kan binde sig til. Derfor skal du tilsætte Easy Roots - Mycorrhiza Mix, når du omplanter. Lav et hul i jorden af det nye bed eller den nye potte og tilføj 5 g sporer pr. plante.

Kompatibel med:
Easy Boost, Rhizobacter, Easy Grow, Easy Plus, Easy Bloom.
Ikke kompatibel med:
Bat Guano (højt indhold af fosfor).
Easy Roots - Mycorrhiza Mix

Bat Guano

Video id: 816911390

Bat Guano fra RQS er en naturlig kilde til vigtige næringsstoffer og enzymer. Det giver ikke kun næring til dine cannabisplanter, men det hjælper også med at holde jordmikroberne i gang.

 • Sådan bruger du Bat Guano fra RQS

Bat Guano fungerer som en alsidig cannabisgødning. Du kan bruge det gennem hele vækstcyklussen på følgende måder:

 • Jordblanding: Bland Bat Guano fra RQS i din jordblanding i starten af vækstcyklussen. Brug 100 g Bat Guano til 15 liter jord.
 • "Te": Du kan bruge Bat Guano som en læskedrik til planterødderne. På den måde giver du dine planter en højere mængde fosfor direkte fra jorden. Bland 1 spsk. guano pr. 1 liter lunkent vand. Lad blandingen stå natten over, før du bruger den, og vand planterne med væsken én gang om ugen.
 • Jordbejdsning: Du kan også bruge Bat Guano som bejdsning. Placer 100 g på jordoverfladen omkring hver plante. Bland det med det øverste jordlag og giv det rigeligt med vand bagefter.
Kompatibel med:
Easy Boost, Rhizobacter, Easy Grow, Easy Plus.
Særlige hensyn
Vær forsigtig, når du bruger den sammen med Easy Bloom, da den har et højt indhold af fosfor.
Ikke kompatibel med:
Easy Roots - Mycorrhiza Mix (medmindre det bruges i separate vækstfaser - dvs. Easy Roots under den vegetative fase og Bat Guano under blomstringsfasen).
Bat Guano

Easy Boost

En enkelt dosis Easy Boost økologisk næring giver dine cannabisplanter nok næring i 10-12 uger. Bland dette tilskud i din jordblanding for at tilføre gode mængder nitrogen, fosfor, kalium og magnesium.

 • Sådan bruger du Easy Boost økologisk næring

Alt, du skal gøre, er at blande Easy Boost-pillerne i din første jordblanding. Brug 50-100 g piller pr. 20 liter jord.

Kompatibel med:
Alle andre gødningsprodukter til cannabis fra RQS.
Easy Boost

Easy Grow

Easy Grow indeholder en blanding af naturligt nitrogen, naturlige biostimulerende stoffer og andre vigtige næringsstoffer, der fremmer plantevækst og -vitalitet. Disse tabletter passer perfekt samen med Easy Boost for at give dine cannabisplanter den bedst mulige start.

 • Sådan bruger du Easy Grow

For at nære dine planter under den vegetative fase skal du opløse 1 Easy Grow-tablet i 3-5 liter vand. Vand jorden med blandingen én gang om ugen. Du kan opbevare opløsningen i 7 dage. Derefter anbefaler vi, at du forberede en ny Easy Grow-blanding.

Kompatibel med:
Alle andre gødningsprodukter til cannabis fra RQS.
Easy Grow

Easy Bloom

Easy Bloom indeholder alle de næringsstoffer, som cannabisplanter har brug for under blomstringsfasen som bl.a. fosfor, kalium, calcium og magnesium

 • Sådan bruger du Easy Bloom

Du kan begynde at bruge Easy Bloom Booster-tabletter, når dine planter begynder at blomstre. Opløs en tablet i 5-8 liter vand og vand dine planter med blandingen én gang om ugen. Du kan opbevare opløsningen i op til 10 dage. Herefter skal du lave en ny blanding. Du skal stoppe med at bruge Easy Bloom 2 uger før høst, for at udskylle dine planter.

Kompatibel med:
Alle andre gødningsprodukter til cannabis fra RQS, der egner sig til brug under blomstringsfasen.
Særlige overvejelser
Det er vigtigt at tjekke, hvordan dine planter reagerer, hvis du vælger at bruge Easy Bloom sammen med Bat Guano, da begge produkter har et højt indhold af fosfor.
Easy Bloom

Easy Plus

Easy Plus hjælper med at forhindre mangel på mikronæringsstoffer under vækstcyklussen. Selvom den form for mangler forekommer sjældent, kan de påvirke plantesundheden og dit udbytte markant, hvis det sker.

 • Sådan bruger du Easy Plus

Tilsæt 1 tablet Easy Plus i 5-8 liter vand. Brug blandingen hver 10. dag, men undgå at bruge den på de samme dage, som du bruger Easy Grow og Easy Bloom.

Kompatibel med:
Alle andre gødningsprodukter til cannabis fra RQS.
Easy Plus

Thicker Flowers

Leder du efter en hurtig måde at få federe knopper på? Thicker Flowers fungerer som et flydende stimulerende middel, der forbedrer plantens udvikling og udbytte. Denne gødning indeholder høje mængder fosfor og kalium, som er to af de vigtigste næringsstoffer under blomstringsfasen.

 • Sådan bruger du Thicker Flowers

Du kan begynde at bruge Thicker Flowers indendørs, efter du har skiftet til 12 timers lys og 12 timers mørke. Når det kommer til udendørs dyrkning eller dyrkning af autoer indendørs, skal du begynde at bruge produktet, når du ser de første tegn på blomstring.

Du kan bruge Thicker Flowers hver dag, du vander. Du opnår de bedste resultater, hvis du følger nedenstående plan:

 • Uge 1: 0,1 ml/l
 • Uge 2: 0,2 ml/l
 • Uge 3: 0,3 ml/l
 • Uge 4: 0,4 ml/l
 • Uge 5: 0,5 ml/l
 • Uge 6: 0,6 ml/l

I uge 7 skal du begynde at reducere med 0,1 ml hver uge og stoppe med at bruge produktet helt 1-2 uger før høst for at udskylle dine planter.

Kompatibel med:
Alle andre gødningsprodukter til cannabis fra RQS.
Særlige hensyn
Hvis du bruger Thicker Flowers i kombination med Easy Bloom og Bat Guano, kan det medføre for meget fosfor i jorden.

Bigger Flowers

Bigger Flowers indeholder et væld af gavnlige næringsstoffer og stimulerende vækstfremmere. Selvom cannabisplanter sagtens kan overleve uden denne formel, hjælper den dine planter med at opnå deres fulde genetiske potentiale, øge udbyttet og forbedre dine knopper.

 • Sådan bruger du Bigger Flowers

Bigger Flowers hjælper planterne med at nå deres fulde potentiale gennem hele vækstcyklussen. Under den vegetative fase, skal du tilsætte 1 ml pr. 1 liter vand og vande planterne med blandingen hver anden dag. Følg nedenstående skema under blomstringsfasen:

 • Uge 1: 0,5 ml/l
 • Uge 2-3: 0,8 ml/l
 • Uge 4: 1 ml/l

Forsæt med at bruge 1 ml pr. liter vand indtil det er tid til at udskylle dine planter før høst.

Sweeter Flowers

Sweeter Flowers hjælper med at booste strukturel vækst og udvikling. Produktet indeholder essentielle aminosyrer, der fungerer som byggesten for proteiner, samt kalium, som hjælper med at regulere proteinproduktionen i planter.

 • Sådan bruger du Sweeter Flowers

Start med at bruge Sweeter Flowers i den 5. uge af blomstringsfasen, og hold dig til planen nedenfor:

 • Uge 5: 0,4 ml/l
 • Uge 6: 0,7 ml/l
 • Uge 7: 0,8 ml/l
 • Uge 8: 1 ml/l

Du skal stoppe med at bruge Sweeter Flowers ca. 2 uger før høst for at udskylle dine planter.

Kompatibel med:
 Alle andre gødningsprodukter til cannabis fra RQS.

Easy Roots - Trichoderma

Easy Roots - Trichoderma fungerer som et naturligt, økologisk middel, der booster plantesundheden. Trichoderma er en plantevækstfremmende svampeslægt (PGPF), der forbedrer næringsstofkredsløbet i jorden. På den måde kan cannabisplanter bedre optage vigtige mineraler fra jorden. Ud over at fremme vækst arbejder Trichoderma hårdt nede i jorden for at bekæmpe patogene mikrober og forhindre almindelige rodsygdomme.

 • Sådan bruger du Trichoderma

Pod planterne ved at gennemvæde jorden med 1-2 gram Trichoderma-pulver blandet med vand. For at opretholde et sundt niveau, skal du tilføre 0,5-1 gram hver 30. dag.

Særlige hensyn: Trichoderma kan potentielt konkurrere med mykorrhizasvampe i jorden. Når du bruger Easy Roots Mycorrhiza Mix under omplantning, skal du vente to uger, før du bruger Trichoderma for at give mykorrhizasvampene god tid til at etablere sig.

Kompatibel med:
Alle andre gødningsprodukter til cannabis fra RQS.

Tang

Selvom tang stammer fra havet, gavner det også planter på landjorden. Denne naturlige gødning er pakket med nitrogen, fosfor, magnesium, kalium og jern, som tilføjer vigtige næringsstoffer, der hjælper med at optimere cannabisplanters sundhed og produktivitet. Ikke nok med at tang nærer planterne, men dette helt naturlige middel hjælper også jordmikrober med at blomstre, hvilket med tiden øger frugtbarheden.

 • Sådan bruger du tang

Bland 1 gram tang pr. liter jord.

Kompatibel med:
Alle andre gødningsprodukter til cannabis fra RQS.

SuperVit

SuperVit tilfører en omhyggeligt udarbejdet formel af vitaminer og aminosyrer, der optimerer cannabisplantevækst og hjælper planterne med at håndtere stress. B1-, B2-, B3-, B4- og B6-vitaminer samt folinsyre hjælper med at stimulere plantemetabolisme samt klorofylproduktion, og aminosyrer (proteinets byggesten) inklusive glycin, L-leucin og L-tyrosin booster udbytte, harpiksproduktion og stresstolerance. Samlet set giver SuperVit større og mere produktive planter.

 • Sådan bruger du SuperVit

Bland 1 dråbe SuperVit med 4,5 liter vand eller to dråber med 4,5-9 liter vand, hver gang du vander dine planter.

Kompatibel med:
Alle andre gødningsprodukter til cannabis fra RQS.

Brug af RQS-næringsstoffer udendørs: Royal Gorilla

Nu kender du nogle af de bedste cannabisgødninger, der findes, og det er nu tid til at bruge din viden i praksis! Nedenfor viser vi, hvordan du kan bruge disse produkter, når du dyrker udendørs. Vi bruger Royal Gorilla som eksempel. Hvis du elsker høje mængder THC, er denne sort lige noget for dig!

April

I vores eksempel starter vi vækstsæson d. 18. april, og den varer i 26 uger. Lad os komme i gang!

Du skal starte med at spire dine frø. Brug Easy Start i denne periode for at øge spiringshastigheden og give dine kimplanter den bedst mulige start. Dine kimplanter vil være 3-7 dage om at dukke op fra jorden. Hold dem i deres potter, indtil de når en højde på 3-5 cm og udvikler deres første rigtige blade.

Maj

I løbet af maj begynder dine kimplanter at vokse hurtigt. Det er tegn på det tidlige stadie af den vegetative fase. Forbered deres nye miljø, omplant dem, og se dem gro!

Forbered potteblandingen, som du vil bruge til omplantning af dine frøplanter. Brug noget godt hjemmelavet kompost eller et par poser almindelig pottemuld. Tilsæt 50-100 g Easy Boost pr. 20 liter jord og derefter 20 g Rhizobacter og 5 g Mycorrhiza Mix. Bland derefter produkterne godt sammen. Dine kimplanter har nu stort set alt, hvad de skal bruge for at trives de næste par uger. Sørg for, at du vander dem godt, og at de får godt med lys i mindst 16 timer om dagen.

Brug af RQS-næringsstoffer udendørs: Royal Gorilla

Juni

I juni vil du begynde at se masser af ny vegetativ vækst dukke op. Ved hjælp af deres allierede mikrober vil dine planter have optaget de første næringsstoffer, du gav dem. Nu er det tid til at begynde at fodre dem igen for at sikre, at de ikke kommer til at mangle noget. Brug følgende næringsstoffer gennem resten af den vegetative fase for at holde dine planter stærke og sunde:

 • Easy Grow: Opløs 1 tablet i 3-5 liter vand, og vand dine planter med opløsningen én gang om ugen.
 • Easy Plus: Denne gødning indeholder vigtige mikronæringsstoffer og sikrer, at dine planter ikke kommer til at mangle noget. Tilsæt 1 tablet i 5-8 liter vand, og vand dine planter med blandingen hver 10. dag. Sørg for, at du ikke bruger Easy Plus samme dag, som du fodrer dine planter med Easy Grow.
 • Bigger Flowers: Tilføj 1 ml Bigger Flowers pr. liter vand, og vand dine planter med opløsningen hver anden dag for at give dine planter et boost med yderligere næringsstoffer og vækststimulerende stoffer.
 • Rhizobacter: Tilføj endnu en dosis Rhizobacter i begyndelsen af juni. Den første koloni burde være veletableret nu, men efterhånden som rodsystemet udvikler sig, er det en god idé at tilføje lidt mere. Tilsæt 1 g Rhizobacter pr. liter vand, og vand omring plantens stilk, så det kan trække ned til rødderne.

Det er en god idé at lave en kalender over dit fodringsskema. På den måde kan du arbejde systematisk og undgå at komme til at bruge visse produkter på de samme dage.

Juli

Fortsæt med fodringsskemaet beskrevet ovenfor. Cannabisplanter har en god appetit under den vegetative fase. Bliv ved med at fodre dem, og se hvordan de udvikler flere og flere lækre grønne vifteblade.

I begyndelsen af juli skal du tilføje yderligere 1 g Rhizobacter til rødderne. Det stimulerer kolonisering af rodsystemet og forbedrer udvekslingen af næringsstoffer mellem dine planter og gavnlige bakterier.

Brug af RQS-næringsstoffer udendørs: Royal Gorilla

August: Blomstringsugerne 1-4

Nu begynder det for alvor at blive spændende! Dagene begynder at blive kortere, og dine udendørs Royal Gorilla-planter begynder for alvor at blomstre. Cannabisplanter udvikler en anden appetit i denne periode. De har brug for mere af nogle næringsstoffer og mindre af andre.

⇢ Uge 1

Det er tid til at skifte din vegetative næringsplan ud med næringsstoffer til blomstringsfasen. Brug følgende produkter for at opnå de bedste resultater:

 • Bat Guano: Brug Bat Guano som jordbejdsning. Kom 100 g i hver potte, bland det let med det øverste jordlag, og vand godt bagefter. Det giver en sund blanding af fosfor og organisk materiale, som vil nedbrydes gennem hele blomstringsfasen og fodre både dine planter og jorden.
 • Easy Bloom: Denne organiske gødning øger fosfor- og kaliumniveauerne under blomstringen. Opløs 1 tablet i 5-8 liter vand, og brug blandingen én gang om ugen.
 • Easy Plus: Du kan fortsætte med at bruge den samme dosis og hyppighed af Easy Plus. Det er bare vigtigt, at du ikke bruger det på de samme dage som Easy Bloom.
 • Bigger Flowers: Under blomstringsfasen er du nødt til at ændre den måde, du anvender denne gødning på. I den første uge af blomstringsfasen skal du bruge 0,5 ml pr. liter vand og vande planterne med blandingen hver anden dag.
 • Thicker Flowers: Brug 0,1 ml pr. liter vand hver dag under vanding.
 • Rhizobacter: Tilføj endnu en dosis af 1 g Rhizobacter for at forbedre produktionen af cannabinoider under blomstringen.

⇢ Uge 2

Fortsæt med den samme plan af Easy Bloom og Easy Plus. Øg dosen af Bigger Flowers til 0,8 ml pr. liter og Thicker Flowers til 0,2 ml pr. liter.

⇢ Uge 3

Brug den samme fodringsplan som i uge 2 af blomstringsfasen, men øg dosen af Thicker Flowers til 0,3 ml pr. liter.

⇢ Uge 4

Brug den samme plan for Easy Bloom og Easy Plus fodring, men øg dosen af Bigger Flowers til 1 ml pr. liter. Hold dig til denne mængde, indtil det er tid til at udskyller dine planter før høst. Øg mængden af Thicker Flowers til 0,4 ml pr. liter.

Brug af RQS-næringsstoffer udendørs: Royal Gorilla

September: blomstringsugerne 5-8

I september fortsætter dine Royal Gorilla-planter med at blomstre. Følg nedenstående plan for at holde tingene godt kørende.

⇢ Uge 5

I uge 5 er det tid til at tilføje Sweeter Flowers i din fodringsplan, så dine planter får ekstra aminosyrer og kalium. Start med 0,4 ml pr. liter vand under vanding. Derudover skal du øge dosen af Thicker Flowers til 0,5 ml pr. liter.

⇢ Uge 6

Øg dosen af Sweeter Flowers til 0,7 ml pr. liter og Thicker Flowers til 0,6 ml pr. liter.

⇢ Uge 7

Øg dosen af Sweeter Flowers til 0,8 ml pr. liter. Reducer dosen af Thicker Flowers til 0,5 ml pr. liter.

⇢ Uge 8

Øg dosen af Sweeter Flowers til 1 ml pr. liter, og fortsæt med denne mængde, indtil du skal udskylle dine planter. Reducer dosen af Thicker Flowers til 0,4 ml pr. liter.

Oktober: Udskylning og høsttid

Nu er det snart tid til at høste ”frugterne” af dit arbejde! Før skylning skal du fodre dine planter en sidste gang. Brug følgende opskrift: Brug Easy Bloom i samme mængder som før, en sidste dosis Sweeter Flowers på 1 ml pr. liter og en dosis Thicker Flowers på 0,4 ml pr. liter. Du kan forvente at høste dine Royal Gorilla-planter den 16. oktober. Start med at udskylle dine planter 2 dage efter den sidste fodring den 1. oktober.

Brug af RQS-næringsstoffer udendørs: Royal Gorilla

Brug af RQS-næringsstoffer indendørs: Green Gelato Automatic

Foretrækker du at dyrke indendørs? Vi guider dig gennem, hvordan du kan bruge næringsblandingerne fra RQS til dine cannabisplanter indendørs. I dette eksempel bruger vi Green Gelato Automatic. Denne sativa-dominerende auto indeholder høje mængder THC, masser af velsmagende terpener, og så vokser den med lynets hastighed. Brug vores næringsstoffer og kosttilskud til at holde dine planter stærke, sunde og produktive. Husk, at automatisk blomstrende sorter kræver mindre næringsstoffer end de fotoperiodiske sorter. Nedenfor vil du bemærke, at vi har halveret næringsstofferne for denne plante.

Uge 1: Spiring

Først og fremmest skal du starte med at spire dine frø. Vi anbefaler, at du bruger Easy Start for at give dit frø det optimale miljø og øge spiringshastigheden. Så dine frø i vækstmediet og vent 3-7 dage på, at kimplanterne dukker op.

Mens du venter tålmodigt, kan du bruge tiden på at forberede din potteblanding. Autoer trives som regel bedst i let og luftig jord. Følgende opskrift giver det perfekte vækstmedium til disse hurtige planter:

 • 3 dele tørvemos
 • 3 dele kompost
 • 2 dele perlit (vædes inden)
 • 1 del vermiculit (vædes inden)

Når du har forberedt din potteblanding skal du tilsætte 50-100 g Easy Boost og 20 g Rhizobacter pr. 20 liter jord og blande det godt sammen. Fyld derefter dine potter.

Brug af RQS-næringsstoffer indendørs: Green Gelato Automatic

Uge 2: Begyndelsen af den vegetative fase

I uge 2 skulle dine frøplanter gerne være omkring 3-5 cm høje og have et par små ægte blade. De bliver ved med at vokse og har derfor brug for et nyt hjem. Lav et hul i midten af jorden af dine potter. Tilsæt 5 g Mycorrhiza Mix i hvert hul for at omgive rodsystemet med gavnlige mikrober. Plant dine kimplanter i deres nye potter og vand dem.

Uge 3

Dine planter nærmer sig slutningen af den vegetative fase! I løbet af denne uge skal du give dem lidt foder, så de har næring til at vokse yderligere. Opløs 1 tablet Easy Grow í 7-10 liter vand, og vand planterne med opløsningen én gang om ugen. Du kan også forkæle dine planter med vækststimulerende stoffer i løbet af denne fase. Tilsæt 0,5 ml Bigger Flowers pr. liter vand, og vand planterne hver anden dag, indtil blomstringsfasen begynder.

Uge 4: Blomstringsfasen

Som vi nævnte tidligere, vokser Green Gelato Automatic lynhurtigt! Velkommen til blomstringsfasen! Du bliver nødt til at ændre din næringsplan, da dine planter bliver mere og mere sultne efter fosfor og kalium. Brug blandingen nedenfor for at opnå de bedste resultater:

 • Bat Guano: Tilføj 50 g Bat Guano i hver potte for at give planterne et boost af fosfor.
 • Easy Bloom: Opløs 1 tablet i 12-16 liter vand og brug den én gang om ugen gennem hele blomstringsfasen.
 • Bigger Flowers: Brug 0,25 ml pr. liter vand hver anden dag.
 • Thicker Flowers: Brug 0,05 ml pr. liter hver dag under vanding.
Brug af RQS-næringsstoffer indendørs: Green Gelato Automatic

Uge 5

Dine blomstrende planter skulle gerne se glade og sprudlende ud nu! Foretag følgende ændringer i din fodringsplan for at holde dem sunde:

 • Brug Easy Bloom som før.
 • Øg dosen af Bigger Flowers til 0,4 ml pr. liter.
 • Øg dosen af Thicker Flowers til 0,1 ml pr. liter.

Uge 6

Det er tid til at give dine grønne planter endnu en dosis Rhizobacter for at holde rodsystemet koloniseret. Brug 1 g Rhizobacter til hver plante. Øg dosen af Thicker Flowers til 0,15 ml pr. liter.

Uge 7

I denne uge bliver du nødt til at øge mængden af næringsstoffer igen. Det vil hjælpe med blomsterdannelse og syntese af cannabinoider. Følg instruktionerne nedenfor:

 • Brug Easy Bloom som før.
 • Øg dosen af Bigger Flowers til 0,5 ml pr. liter.
 • Øg dosen af Thicker Flowers til 0,2 ml pr. liter.

Uge 8: Udskylning og høst

Det hårde arbejde er næsten slut! Stop med at fodre dine planter, og påbegynd udskylning, så de er klar til høst om ca. 2 uger.

Brug af RQS-næringsstoffer indendørs: Green Gelato Automatic

Er du fyldt 18 år?

Indholdet på RoyaQueenSeeds.com er kun egnet til voksne og er forbeholdt myndige personer.

Sørg for, at du kender loven i dit land.

Når du klikker på ENTER, bekræfter
du, at
du er fyldt 18 år.

Grow Guide Topic Finder

eKomi silver seal
4.7 ud af 5
ud af 37826 bedømmelser