Gorilla-cannabissorter

Velkommen til den fantastiske verden af Gorilla-cannabissorterne. Gorilla stammer oprindeligt fra USA, og i løbet af det sidste årti er den blevet et synonym for potente virkninger og imponerende udbytter. Det er grunden til, at Gorilla er blevet grundlaget for et væld af krydsninger og efterkommere, som du kan se nedenfor.

6  products
  • Royal Gorilla
  • Royal Gorilla Auto
  • Mother Gorilla (Formerly Royal Madre)
  • Shogun
  • Triple G
  • Triple G Auto

Er du fyldt 18 år?

Indholdet på RoyaQueenSeeds.com er kun egnet til voksne og er forbeholdt myndige personer.

Sørg for, at du kender loven i dit land.

Når du klikker på ENTER, bekræfter
du, at
du er fyldt 18 år.

Gorilla-sorterne stammer fra Gorilla Glue, som er en meget potent sort, der blev skabt af avleren Joesy Whales i Californien tilbage i begyndelsen af 2010'erne. Siden da har dyrkere verden over brugt denne monstersort som det genetiske grundlag for at skabe et væld af potente og velsmagende varianter.

Sådan skabte vi vores Gorilla-sorter

Vores Gorilla-sorter byder på de bedste egenskaber fra den originale sort, og lidt til! Vi skabte vores sortiment ved hjælp af eliteforældresorter som Gorilla Glue #4, Chocolate Diesel, Chem's Sis, Sour Dubb, Cookies og Gelato 33.

Fordelene ved at dyrke Gorilla-sorter

Disse forældresorter videregav deres søde og sukkerholdige terpener, enorme THC-indhold og produktive egenskaber, der garanterer et kæmpe udbytte hver eneste gang. Disse planter er relativt kompakte, og selv når pladsen er trang, er de i stand til at producere masser af store og harpiksholdige knopper.