Thai-cannabissorter

Alle vores Thai-sorter stammer fra stimulerende sativa-landracer, der vokser i forskellige fugtige, varme og tropiske områder. Disse Thai-efterkommere vil give dig et boost af energi, sætte gang i dine kreative tanker og give dig et smil på læben.

5  products
  • Chocolate Haze
  • Royal AK
  • OG Kush
  • Northern Light
  • Blue Mystic

Er du fyldt 18 år?

Indholdet på RoyaQueenSeeds.com er kun egnet til voksne og er forbeholdt myndige personer.

Sørg for, at du kender loven i dit land.

Når du klikker på ENTER, bekræfter
du, at
du er fyldt 18 år.

Du kan spore oprindelsen af vores Thai-sorter helt tilbage til deres forfædre, som var rene sativa landrace-sorter. Avlere, som var på udkig efter nye sorter, introducerede denne genetik til USA efter deres rejser rundt i verden helt tilbage i 1970'erne. Siden da har dyrkere brugt dem til at skabe mange af de opløftende varianter, der er tilgængelige i dag.

Sådan skabte vi vores Thai-sorter

For at skabe vores udvalg af Thai-cannabissorter brugte vi originale Thai-sorter og krydsede dem med en række indica-varianter for at skabe mere kompakte og afbalancerede sorter. Samlet set involverede vores avlsprojekter Thai, Cannalope Haze, Afghan, Mexican, Pakistani Kush, Oregon Blueberry, Northern Light og Lemon Thai.

Fordelene ved vores Thai-sorter

Hvis du leder efter produktive planter med energiboostende virkninger, skal du så frøene af vores Thai-sorter. Disse planter vokser til en mellemstor størrelse og producerer mange store klaser. Når knopperne er hærdede, kan du bruge dem i bonger eller joints som den perfekte wake-and-bake-nydelse.