Tyson 2.0 cannabisfrø

Hvad sker der, når to sværvægtere inden for cannabisverdenen slår sig sammen? Det korte svar er: fantastisk genetik. Vi introducerer Tyson 2.0 frø, en eksklusiv linje af cannabissorter, der er skabt i samarbejde med Iron Mike og Royal Queen Seeds.

6  products
  • Gelato 44
  • Dynamite Diesel
  • NYC Sour D Auto
  • GOAT'lato Auto
  • Punch Pie
  • Corkscrew Auto

Er du fyldt 18 år?

Indholdet på RoyaQueenSeeds.com er kun egnet til voksne og er forbeholdt myndige personer.

Sørg for, at du kender loven i dit land.

Når du klikker på ENTER, bekræfter
du, at
du er fyldt 18 år.

Clash of Titans – Tyson 2.0 og RQS slår sig sammen for at skabe unikke sorter

Mike Tyson, Dynamite Mike and Royal Queen Seeds collaboration

Tyson 2.0 frø er afledt af kraftfulde genetiske linjer og inspireret af Tysons kærlighed til cannabis. De er unikke på grund af deres modstandsdygtighed, høje udbytte og kraftfulde virkninger, der er velegnet til alle slags brugere – lige fra tungvægtskendere til holistiske brugere. Udforsk det eksklusive udvalg af mestergenetik, skabt af en mand med stor passion for cannabis, og et team, der kender planten ud og ind. Tyson 2.0 frøene er designet til at forbedre din hjemmedyrkningsoplevelse.

Tyson 2.0 frø – Et bevis på det stærke bånd med cannabis

Mike Tyson er et kendt navn både i og uden for ringen. Den ubestridte mester i boksning er også en ægte cannabis-entusiast, og efter han lagde handskerne på hylden, fokuserede han sine kræfter på at skabe brandet Tyson 2.0. Tyson har stor passion for denne ældgamle plante, og drevet af hans egne erfaringer med dens helbredende kræfter samarbejdede Tyson og hans team med Royal Queen Seeds for at skabe en ny serie af mestergenetik til hjemmeavleren.

Bestil Tyson 2.0 frø eksklusivt hos RQS og fyld dit dyrkningstelt med ægte champions

Sorterne i Tyson 2.0 frøkollektionen er meget mere end bare en hyldest til Iron Mikes kærlighed til cannabis. Hver sort er omhyggeligt avlet for at sikre modstandsdygtighed, kraft og stabile vækstegenskaber. Resultatet er cannabisknopper i sværvægtsklassen. Se det fulde udvalg af Tyson 2.0 cannabisfrø nedenfor, bestil dine frø, og tag med os på en rejse, der er et ægte bevis på det stærke bånd mellem Iron Mike, RQS og den ældgamle plante cannabis.