• Purple Lemonade Automatic

Purple Lemonade Auto

Purple Haze x Lemon Skunk x Sweet Skunk Auto

Purple Lemonade Auto stammer fra Purple Haze, Lemon Skunk og Sweet Skunk Auto. Disse legendariske sorter videregav høje mængder THC, smag af lavendel og slik og hurtige væksttider. Purple Lemonade Auto producerer store udbytter, samtidig med at den holder sig i en lille og diskret størrelse, der er nem at dyrke. Køb disse frø, og nyd en lækker høst fra denne superhurtige og produktive sort.
(1) Skrive en anmeldelse
Antal Fro:
1x
€ 14.50
3x
€ 34.50
5x
€ 52.50
10x
€ 95.00
On sale!
Nedsat pris
€ 34.50

€ 34.50 (-0%)

Føj til gemte varer
Free
Shipping
Free
Return
Stealth
Shipping

  • Mere info
  • Data sheet
  • Spørgsmål (0)
  • Anmeldelser (0)

Purple Lemonade Automatic: Hurtig og lækker

Purple Lemonade Auto er en af de mest potente automatisk blomstrende sorter, der findes. Ikke nok med at den byder på en sød, frugt- og blomsteragtige smag, men den spurter også med lynets hast gennem hele vækstcyklussen og leverer et godt udbytte. Denne indica-hybrid har arvet de bedste egenskaber fra sine tre fantastiske forældresorter, og den har kort sagt alt, hvad man overhovedet kan ønske sig.

Purple Lemonade Auto-cannabisfrø: Efterkommeren af Purple Haze, Lemon Skunk og Sweet Skunk Auto

Da vores avlere skabte denne sort, startede de med Purple Haze, en legendarisk sativa-domineret sort, der er kendt for sine euforiske virkninger og søde og krydrede smag. Derefter krydsede de den med Lemon Skunk for at tilføje opløftende virkninger og masser af skunkagtige fytokemikalier. Sidst men ikke mindst valgte de at tilføje Sweet Skunk Auto-gener for at give efterkommeren en hurtig vækst og en endnu mere lækker smag. Det hele resulterede i en hurtig og potent indica-domineret hybrid, som vi har døbt Purple Lemonade Auto.

Virkninger og smag af Purple Lemonade Auto-cannabissorten

Purple Lemonade Autos navn giver dig et lille praj om den lækre smag, du har i vente. Selvom disse knopper smager fantastisk i en joint, blunt eller bong, kommer smagen virkelig til sin fulde ret, når du vaper dem. Nyd de lækre noter af slik, citrus og lavendel, mens de danser på din tunge. Efterhånden som smagen aftager, begynder virkningerne, som er drevet af et THC-indhold på 22 %, at sætte ind. Spænd sikkerhedsselen, og nyd den opløftende, euforiske og fysisk afslappende oplevelse enten alene eller sammen med vennerne.

Vækstegenskaber af Purple Lemonade Auto-frø

Purple Lemonade Auto-frø producerer kraftfulde og hurtigvoksende planter, der spurter fra spiring til høst i løbet af kun 10-12 uger. Sortens indica- og ruderalis-genetik kommer tydeligt til udtryk, når det kommer til højde og afstanden mellem knopperne. Planterne er kompakte både indendørs og udendørs, men det går bestemt ikke ud over mængden af udbyttet. Indendørs planter holder sig i en diskret højde på 60-100 cm, men de leverer hele 425-475 gram pr. m². Udendørs bliver planterne op til 120 cm, hvis du dyrker dem i større potter. Her giver de et afkast på 130-180 gram pr. plante. Hvad venter du på? Så dine Purple Lemonade Auto-frø i dag.

Purple Lemonade Auto data sheet
Sorttype: Auto-Blomstrende
Genetisk baggrund: Purple Haze x Lemon Skunk x Sweet Skunk Auto
THC: 22%
CBD: Lav
Type: Sativa 25% Indica 70% Ruderalis 5%
Blomstringstid: 7 - 9 uger
Høstmåned: 10-12 Uger efter spiring
Højde indendørs: 60 - 100 cm
Højde udendørs: 70 - 120 cm
Udbytte indendørs: 425 - 475 gr/m2
Udbytte udendørs: 130 - 180 gr/plant
Effekt: Euforisk, Fysisk afslappende, Opløftende
Smag: Citrus, Lavendel, Slik


    Du kan ikke skrive en anmeldelse, da du ikke har købt dette produkt

No customer questions for the moment.

Only registered user can ask a question. Log på
Anbefalede produkter
Kunder, der købte dette produkt, købte også

Er du fyldt 18 år?

Indholdet på RoyaQueenSeeds.com er kun egnet til voksne og er forbeholdt myndige personer.

Sørg for, at du kender loven i dit land.

Når du klikker på ENTER, bekræfter
du, at
du er fyldt 18 år.