• White Widow
 • White Widow
 • White Widow
 • White Widow

White Widow

Gennem årene er der blevet opdaget, hybridiseret og røget tusindvis af forskellige sorter marihuana. Det er ganske muligt, at der ikke er nogen sort, der har samme legendariske status som White Widow. Denne sorts oprindelse forbliver et mysterium selv den dag i dag.
(1558) Skrive en anmeldelse
Antal Fro:
1x
€ 8.00
3x
€ 20.00
5x
€ 30.00
10x
€ 55.00
25x
€ 110.00
On sale!
Nedsat pris
€ 20.00

€ 20.00 (-0%)

Køb og vind 20 point
  Add to Saved Items
Free
Shipping
Free
Return
Stealth
Shipping

White Widow: En verdenskendt legende

Selvom den nøjagtige oprindelse er noget af et mysterium, så kan vi garantere, at den originale White Widow er en hollandsk klassiker, der blev dyrket for første gang i Holland.

Den originale White Widow blev skabt, da en Sativa-landrace fra Brasilien blev bestøvet af en Indica-hybrid fra det sydlige Indien. Ifølge fortællingerne, var WW resultatet af flere års arbejde med udvælgelse og avl i Kerala-bjergene for at skabe marihuanaplanter rig på harpiks.

Siden den første udgivelse tilbage i 90'erne er White Widows-frø blevet spredt rundt omkring i verden, hvilket har ført til utal af variationer af denne originale sort. De fleste anerkendte sælgere og distributører af frø vil have en udgave af WW til rådighed - og det er bestemt også tilfældet hos RQS.

Hos Royal Queen Seeds har vores dygtige avlere skabt vores egen udgave af denne klassiker ved at bruge White Widow S1-genetik. Vores variant indeholder en perfekt genetisk balance af 50% Indica og 50% Sativa. Hun er lige i midten af spektret og tilbyder det bedste af begge verdener.

White Widow leverer gode udbytter og håndterbar vækst

Vores feminiserede udgave af White Widow vokser sig stor til omkring 1 meter indendørs, mens højden bliver på 2 meter udendørs. Den har brug for en masse lys, men kan vokse i koldere klimaer som Frankrig, Storbritannien og Holland. Indendørs kan den give et udbytte på 450-500 gram/m2 under et 600W-lys. Udendørs kan der høstes 550-600 gram/plante. Selvom denne kultivar får sine bedste resultater i et varmt klima, så leverer den stadig fremragende resultater i de nordlige europæiske klimaer.

White Widow afslutter sin blomstringsperiode efter 8-10 uger uden behov for større vedligeholdelse og pleje. Dette er den perfekte plante for førstegangsdyrkerne. Disse træk gør også planten til at oplagt valg til SOG- og ScrOG-metoder.

Hun producerer et stort topskud, hvis hun ikke udsættes for træning. Selvom hun er køn og imponerende, så opnår du bedre resultater med lidt træning. Top hver plante i løbet af den tidlige vegetative fase, og brug træning med lavt stressniveau (LST) og afløvning for at producere rigeligt med knopområder og et åbent område i toppen med god luftgennemstrømning.

White Widow: en af de mest opløftende sorter I RQS-kataloget

Rygeoplevelsen med White Widow frembringer en virkning, som er helt på niveau med de bedste Sativa-dominerede planter, og den giver brugeren en high, som er helt i top - næsten psykedelisk. Rygeren vil mærke den i hovedet, som får de en cerebral bølge skyllet over sig. Aromaen er ren og frisk som fyr med spor af citrus i sit pust: Det giver en forfriskende og smagsfuld rygeoplevelse. White Widow med feminiserde frø fra RQS er ikke bare endnu en WW-sort; det her er en sublim blanding af retro-genetik blandet med en oplevelse fra næste generation, som du sent vil glemme.

Virkningen af White Widow gør hende til en ideél rygeoplevelse i forbindelse med en travl hverdag og kreative projekter. Hendes stimulerende følelse af at være høj sætter gang i tilstrækkelig entusiasme og motivation til at holde dig beskæftiget med den kreative proces længere end normalt.

Hendes kompakte blomster producerer høje niveauer af terpenerne myrcen, pinen og caryophyllen. Disse aromatiske molekyler smelter sammen for at skabe en smagsprofil defineret af noter af fyr, jord og peber. White Widow passer særligt godt med de krydrede edibles, hvor hendes skarphed kommer til udtryk.

White Widow data sheet
Sorttype: Feminiserede
THC: 19%
CBD: Lav
Udbytte indendørs: 450 - 500 gr/m2
Udbytte udendørs: 550 - 600 gr/plant
Højde indendørs: 60 - 100 cm
Højde udendørs: 150 - 190 cm
Blomstringstid: 8 - 10 uger
Høstmåned: Tidlig oktober
Genetisk baggrund: White Widow S1
Type: Sativa 50% Indica 50%
Effekt: Kraftfuld, Stenet
Klima: Lange somre
Smag: Fyrretræsagtig, Jordagtig, Peber

  Af C. L. Den 04/Oct/2021 :

  Titel : Top Quality Beans
  Kommentar : Very pleased really quick delivery discreetly packed really happy to find RQS aftyer losing Dinafem and receiving herms from S Seeds. The beans are all lively and look healthy. Will definatley be re-ordering. One lost star though because - wanted humidity packs and some companion plants(Marigolds etc..) and they would not deliver - I fail to see what is illegal about those items? So a bit miffed I couldn't purchase. But overall excellent highly reccomended.

  Af M. B. Den 26/Aug/2021 :

  Titel : Herr
  Kommentar : Problemlose Lieferung und super Produkt

  Af D. T. Den 23/Aug/2021 :

  Titel : Miss
  Kommentar : All the seeds I received they turned into gorgeous plants

  Af V. B. Den 15/Aug/2021 :

  Titel : Mr
  Kommentar : Ras comme d'habitude .

  Af K. D. Den 09/Aug/2021 :

  Titel : Bagbang
  Kommentar : De la foudre rien à dire solide

  Af I. S. Den 27/Jul/2021 :

  Titel : Trick
  Kommentar : Gut gewachsen, persönlicher Liebling, alltagstauglich, sehr angenehm.

  Af S. M. Den 27/Jul/2021 :

  Titel : s.m
  Kommentar : Fast growing weed whit skunky Smell, very nice

  Af T. P. Den 26/Jul/2021 :

  Titel : Jean
  Kommentar : Correcte

  Af H. I. Den 18/Jul/2021 :

  Titel : top!
  Kommentar : Très bonne qualité !

  Af S. F. Den 18/Jul/2021 :

  Titel : Nice Strain
  Kommentar : Alle Seeds sind gekeimt, sehr leichter Grow und guter Ertrag 100% empfehlung

  Af F. C. Den 15/Jul/2021 :

  Titel : White widow
  Kommentar : Ho avuto l fortuna di avere due stelli.. quindi due piante in una top

  Af L. V. Den 14/Jul/2021 :

  Titel : LvO
  Kommentar : Top zaadjes, allemaal uitgekomen en een heerlijke soort voor de hele dag

  Af S. S. Den 12/Jul/2021 :

  Titel : S.
  Kommentar : Very nice and smooth

  Af I. A. Den 12/Jul/2021 :

  Titel : Reviergirl
  Kommentar : Über das Produkt kann ich noch keine verlässliche Aussage machen, aber was ich sagen kann ist, dass meine Bestellung und auch der Versand völlig unkompliziert war, ging alles turboschnell und deshalb bin ich sehr zufrieden

  Af J. C. Den 12/Jul/2021 :

  Titel : graines
  Kommentar : germination en 4 jours .....on attend la suite


  Du kan ikke skrive en anmeldelse, da du ikke har købt dette produkt
Anbefalede produkter
Kunder, der købte dette produkt, købte også

ER DU FYLDT 18 ÅR?

Indholdet på RoyaQueenSeeds.com er kun egnet til voksne og er forbeholdt myndige personer.

Sørg for, at du kender loven i dit land.

Når du klikker på ENTER, bekræfter
du, at
du er fyldt 18 år.

Ansvarsfraskrivelse

Cannabisfrø kan distribueres frit inden for EU under princippet om gensidig anerkendelse. Det er dog dit eget ansvar at undersøge lokale love og bestemmelser, før du bestiller.

Kategorier

Royal Queen Seeds Reviews with ekomi.co.uk

Ansvarsfraskrivelse

Cannabisfrø kan distribueres frit inden for EU under princippet om gensidig anerkendelse. Det er dog dit eget ansvar at undersøge lokale love og bestemmelser, før du bestiller.