• Special Kush 1
 • Special Kush 1
 • Special Kush 1
 • Special Kush 1
 • Special Kush 1
 • Special Kush 1

Special Kush 1

Kush har samme betydning for Indica-sorten, som Haze har for Sativa. Meget lig hash er kush en term, der bruges i beskrivelsen af cannabisplantens fulde afstamning. Vi bruger termen Indica i dag for at beskrive en type plante, som findes naturligt (og lokalt) i regionen i og omkring Indien.
 4.5/5 (822) Write a review
Antal Frö:
1x
€ 4.00
3x
€ 9.50
5x
€ 15.50
10x
€ 27.00
€ 9.50
Add to Saved Items
Free
Shipping
Free
Return
Stealth
Shipping

 • More info
 • Data sheet
 • Spørgsmål (3)
 • Anmeldelser (694)
 • Kundebilleder (13)

Oprindeligt fra hinduiske Kush, en region mellem Afghanistan og Pakistan

Kush har samme betydning for Indica-sorten, som Haze har for Sativa. Meget lig hash er kush en term, der bruges i beskrivelsen af cannabisplantens fulde afstamning. Vi bruger termen Indica i dag for at beskrive en type plante, som findes naturligt (og lokalt) i regionen i og omkring Indien. På det tidspunkt blev alle planter kaldt Cannabis Sativa, men der var altså noget anderledes ved denne sort, som gjorde det nødvendigt at tilegne den en ny kategori, der ville blive kaldt Indica på grund af den region, hvor den først blev opdaget.

Selvom vi nu ved, at Indica findes lokalt i flere anre lande end bare Indien, så er det ikke kun dette navn, der har holdt ved, men også traditionen med at navngive cannabis ud fra, hvor den blev opdaget, gør sig stadig gældende i dag. Den første Kush-cannabis, som dukkede op, blev opkaldt efter Hindu Kush, et bjergområde, som strækker sig fra Afghanistan ind i Pakistan.

Passer i alle lommer

Vi besluttede at genoprejse en af disse retro Kush-sorter ved at bringe den ind i den moderne æra som frø, der udelukkende er feminiseret. Special Kush er vores billigste frø og passer dermed perfekt til de dyrkere, der skal holde styr på regnskabet. Hvis du er ude efter en respektabel rygeoplevelse uden at skulle tømme opsparingen, så er Special Kush noget for dig.

Op til 3 meter udendørs og et godt udbytte

Special Kush kan lide at vokse vildt, som var den i bjergene i Afghanistan- Det betyder altså, at den tager al den plads, den kan få. Indendørs er det vigtigt at sørge for, at den ikke bliver for stor til sit område - men får den nok plads, så kan den ligesom udenfor blive over 3 meter høj.

Den er færdig med at blomstre efter 8-10 uger og vil give et udbytte på 65-150 gram/plante indendørs eller 475 gram/m2 under et 600W-lys. Dyrkes den udendørs, så vil den få brug for et varmt klima, som kan findes i Italien eller Nordafrika. Med nok sol, mad og vand kan dette træ give et udbytte på over 550 gram/plante.

Sort med hashsmag

Normalt kan man betegne knopperne fra Special Kush små og tætte kugler af godhed, som findes over alt på planten. Røgen har en meget hashlignende aroma med en følelse af at være skæv til hele kroppen, hvilket kommer fra Indica-indflydelsen. Dette er en simpel og basal plante med en god rygeoplevelse, tilgængelig med feminiserede frø til en lav pris.

Special Kush 1 data sheet
Sorttype: Feminiserede
THC: 17%
CBD: Lav
Udbytte indendørs: 425 - 475 gr/m2
Udbytte udendørs: 500 - 550 gr/plant
Højde indendørs: 60 - 100 cm
Højde udendørs: 200 - 270 cm
Blomstringstid: 7 - 8 uger
Høstmåned: Sen september
Genetisk baggrund: Afghan x Kush
Type: Sativa 20% Indica 80%
Effekt: Stenet, fysisk og mentalt
Klima: Varm
Smag: Jordet, Skarp, Sød

  Af D. B. on 04/Aug/2020 :
  (5)

  Titel : Très bien.
  Kommentar : Livraison rapide et discrète. Toutes les graines sont parties, directement en terreau, sans engrais et sans hormones. J'attend la suite avec impatience. Enjoy !!

  Af C. E. on 28/Jul/2020 :
  (5)

  Titel : Special Kush 1
  Kommentar : La verdad estoy muy contento, en primera instancia los puse a germinar en una caja plastica bien sellada, y aún asi con bajas temperaturas, germinaron las 5 que tiré a germinar!, 100% de efectividad en las primeras 5! muy contento! gracias!

  Af M. P. on 28/Jul/2020 :
  (5)

  Titel : Special kush
  Kommentar : Ottimo prodotto

  Af D. O. on 28/Jul/2020 :
  (3)

  Titel : bien
  Kommentar : el envio demasiado largo, pero todo ok

  Af A. P. on 27/Jul/2020 :
  (5)

  Titel : Super fast delivery
  Kommentar : Delivery came on time , only took 5 days.

  Af T. C. on 24/Jul/2020 :
  (5)

  Titel : Excellent
  Kommentar : I am a fan of RQS and Special Kush is my favorite strain. For this price you can get nice weed in a short time. Well done RQS!

  Af F. T. on 21/Jul/2020 :
  (4)

  Titel : Buena
  Kommentar : tiene lo justo y necesario lindas flores y buen colocon

  Af C. A. on 20/Jul/2020 :
  (5)

  Titel : E' una certezza
  Kommentar : Su 10 semi tutti hanno germinato correttamente (non e mica roba da poco) la crescita Ă© veloce e la pianta cresce rigogliosa

  Af H. O. on 20/Jul/2020 :
  (5)

  Titel : Special kush #1
  Kommentar : Good start, it is growing superb, looking forward to final result!

  Af L. N. on 16/Jul/2020 :
  (4)

  Titel : excelentes semillas
  Kommentar : 100% al germinar, rápido el envió y discreto

  Af N. F. on 07/Jul/2020 :
  (5)

  Titel : excelente
  Kommentar : Todas floresceram agora e aguardar que cresçam, entrega rápida

  Af N. J. on 06/Jul/2020 :
  (4)

  Titel : Speciale yeaaa
  Kommentar : Pas mal du tout

  Af J. F. on 06/Jul/2020 :
  (4)

  Titel : Can't Wait
  Kommentar : The packaging and all looks really professional and so far first seed germinating. Cannot wait till they are fully grown and I can try them!

  Af B. R. on 06/Jul/2020 :
  (5)

  Titel : Top
  Kommentar : Alles bestens nur zu empfehlen

  Af D. D. on 01/Jul/2020 :
  (5)

  Titel : Tudo Ăłtimo por enquanto
  Kommentar : Germinação rápida e ótimo desenvolvimento, tenho grandes espectativas para este grow.


  Du kan ikke uploade en anmeldelse, fordi du ikke er logget ind som kunde

  Log ind / Tilmeld dig
From biere | 2017-11-11 13:46:51

Hi folks, what amount of plants you place in a m2 and what of light you use for make a result like those described in the "DATA SHEET" tab of each strain? It's a question that I want to make from a long time. Thanks!

Royal Queen Seeds Team

Please take a look at the below link for information on the best lighting for growing. https://www.royalqueenseeds.com/blog-best-lighting-for-growing-cannabis-n103 The amount of plants would depend on the size of the pots normally it should be between 6-12, keeping a good ventilation in the grow room.

From Cal | 2017-11-11 01:20:30

Hi I’m growing this strain along with white widow, gorilla glue and Shinning silver lemon haze, when would you recommend to flush? I’m 1 day away from starting week 7 of flower. Cheers bro’s

Royal Queen Seeds Team

Please take a look at the below entrance from our Cannabis Blog, we think it will be helpful for you: https://www.royalqueenseeds.com/blog-how-and-when-to-flush-marijuana-plants-n312

From Tim | 2017-10-14 05:08:21

Hi can you tell me what seeds would grow in a warm conservatory Midland uk thanks

Stil et spørgsmål
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Stil et spørgsmål

Anbefalede produkter
Kunder, der købte dette produkt, købte også

Are you aged 18 or over?

The content on RoyalQueenSeeds.com is only suitable for adults and is reserved for those of legal age.

Ensure you are aware of the laws of your country.

By clicking ENTER, you confirm
you are
18 years or older

Ansvarsfraskrivelse

Alle cannabisfrø, som sælges hos Royal Queen Seeds, er udelukkede til personligt brug og beregnet til voksne (over 18 år). Vi leverer ikke frø i stor skala eller til kommercielle dyrkere. Vi forbeholder os retten til at afvise et salg, hvis vi har mistanke om, at denne betingelse er ved at blive brudt.

Kategorier

Ansvarsfraskrivelse

Alle cannabisfrø, som sælges hos Royal Queen Seeds, er udelukkede til personligt brug og beregnet til voksne (over 18 år). Vi leverer ikke frø i stor skala eller til kommercielle dyrkere. Vi forbeholder os retten til at afvise et salg, hvis vi har mistanke om, at denne betingelse er ved at blive brudt.