Vores butikker og placeringer

Royal Queen Seeds er den eneste frøbank med 3 fysiske butikker, og det er der en god grund til.

Hos RQS bestræber vi os på at gøre meget mere for vores kunder udover at tilbyde god genetik. Vi vil gerne hjælpe passionerede dyrkere som dig med at få mest muligt ud af deres planter ved at tilbyde personlig kundeservice og ekspertise. Derfor giver det god mening at vi har fysiske butikker, hvor du kan komme på besøg og møde vores team, se vores produkter og få værdifuld rådgivning.

ores første butik åbnede i Amsterdama (on Damstraat i hjertet af Europas cannabiskultur. Siden da har vi åbnet endnu en butik henholdsvis Barcelona . Vi åbnede for nyligt en splinterny fireetagers RQS-butik i Bangkok, så kunderne kan købe vores produkter i den pulserende og spændende thailandske hovedstad.

Alle RQS-butikker tilbyder vores fulde sortiment af cannabisfrø samt et unikt udvalg af tilbehør og andet merchandise. Derudover fungerer hver placering som et sted, hvor alle RQS-kunder kan komme og få svar på eventuelle spørgsmål og lære mere om vores produkter.

HER FINDER DU VORES BUTIKKER

AMSTERDAM

- Damstraat 46

BARCELONA

- Carrer de Tallers 1B

BANGKOK

- 8, 8/1-2 Ratchadaphisek Road, Khlong Toei Subdistrict, Khlong Toei District

HVILKE PRODUKTER KAN DU FINDE I VORES RQS-BUTIKKER?

Alle vores butikker har et bredt udvalg af merchandise, som inkluderer vores fulde sortiment af cannabisfrø(feminiseret, automatisk blomstrende og medicinsk), rygeartikler (som vandpiber og vaporizere), dyrkningstilbehør (som næringstabletter) og meget mere.

Vores butikker og placeringer

ER DER ANDET, SOM VORES RQS-BUTIKKER KAN TILBYDE?

Ligesom dig har vores personale stor passion for cannabis og er altid klar til at hjælpe dyrkere med eventuelle spørgsmål og råd.

Vores team kan hjælpe dig med at vælge den rigtige sort, som passer til dine personlige præferencer og dit dyrkningsmiljø. De kan også rådgive om specifikke teknikker, der kan hjælpe dig med at maksimere dine planters potentiale. Alt i alt tilbyder vores butikker en personlig oplevelse med hjælp og vejledning fra cannabiseksperter..

]ER DER FORSKEL PÅ BUTIKKERNE I AMSTERDAM OG BARCELONA?

Cannabiskulturen i Amsterdam er meget forskellig fra Barcelona. Amsterdam er en mere etableret scene, der allerede tiltrækker stor opmærksomhed (nemlig fra turister), mens Barcelonas scene relativt ny.

Barcelona, som er gået hen og blevet Europas anden cannabishovedstad, er dog kommet godt med. Vi tror stærkt på, at byen vil få stor indflydelse på cannabiskulturen i hele Europa og resten af verden i løbet af de kommende år..

Vores butikker og placeringer

HVORDAN FINDER JEG DEN NÆRMESTE BUTIK?

Vi har lanceret en ny funktion, find buttyker, som gør det nemt og hurtigt for dig at finde en butik eller autoriserede forhandler i nærheden af dig. Du kan også tage et smugkig på vores butikker i Google Maps, som viser 360-graders billeder af hvert sted. Se dem her!

Amsterdam Cannabis Seeds

Barcelona cannabis shop

Bangkok cannabis shop

Er du fyldt 18 år?

Indholdet på RoyaQueenSeeds.com er kun egnet til voksne og er forbeholdt myndige personer.

Sørg for, at du kender loven i dit land.

Når du klikker på ENTER, bekræfter
du, at
du er fyldt 18 år.