Ny cannabis-Frödetektor—hitta din matchning!

  • Eco Rolling Tray
  • Eco Rolling Tray

Gratis økovenlig rullebakke

Hos RQS går vi stærkt ind for bæredygtighed. Derfor har vi besluttet, at vores gaver også skal være bæredygtige! Du kan vælge denne økovenlige rullebakke, som en gratis gave med din RQS-ordre. Bakken måler 178 × 127 × 8 mm.
On sale!
Nedsat pris
€ 6.95

€ 6.95 (-0%)

Køb og vind 7 point
Free
Shipping
Free
Return
Stealth
Shipping

  • Mere info
  • Spørgsmål (0)
  • Anmeldelser (0)

Gratis økovenlig rullebakke: En miljøvenlig gave som tak

Vidste du, at vi hos RQS går meget op i miljøvenlighed? For os er det vigtigt, at vi alle kan nyde cannabis uden at skade miljøet. Cannabis er trods alt en af naturens gaver, og derfor er det vigtigt at vi ikke skader den selv samme planet, som har skænket os denne fantastiske urt. Vores økovenlige rullebakke er lavet af bionedbrydeligt polypropylen og træspåner, og falder helt i tråd med vores filosofi. Bakken kan omdannes til organisk materiale og vende tilbage i naturens kredsløb.

Bionedbrydeligt polypropylen er biologisk nedbrydelig plast. Det betyder, at det kan nedbrydes på naturlige måder. Men selvom det er biologisk nedbrydeligt, betyder det ikke, at du bare kan smide det ud og forvente, at det forsvinder natten over. Det tager tid at nedbryde disse forbindelser, og derfor er det stadig vigtigt, at du skiller dig af med det på en ansvarlig måde.

    Ingen har skrevet en anmeldelse endnu


    Du kan ikke skrive en anmeldelse, da du ikke har købt dette produkt

No customer questions for the moment.

Stil et spørgsmål
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Stil et spørgsmål

Kunder, der købte dette produkt, købte også