• Sweet ZZ Automatic
 • Sweet ZZ Automatic

Sweet ZZ Automatic

Har du nogensinde hørt om en automatisk blomstrende sort med et THC-indhold på 18%? Det havde vi heller ikke, hvorfor vi fik det til at ske.
 4.5/5 (185) Write a review
Antal Fro:
1x
€ 9.50
3x
€ 25.00
5x
€ 37.50
10x
€ 70.00
€ 25.00
Add to Saved Items
Free
Shipping
Free
Return
Stealth
Shipping

 • More info
 • Data sheet
 • Spørgsmål (0)
 • Anmeldelser (159)
 • Kundebilleder (3)

Sweet ZZ Automatic: En automatisk blomstrende særhed

Sweet ZZ Automatic er et banebrydende skridt inden for verden for automatisk blomstrende genetik. Hun blæser andre sorter ud af banen i forhold til styrke, smag og udbytte. Begyndere lokkes ofte af de automatisk blomstrende sorter, fordi de er så nemme at dyrke. Mere erfarne dyrkere vælger imidlertid typisk fotoperiodiske sorter for et mere omfangsrigt udbytte. Sweet ZZ Auto kombinerer disse egenskaber for at imødekomme krav fra både novicer og erfarne dyrkere. Hun er ligetil at dyrke og producerer en høst, som er på niveau med de fleste fotoperiodiske sorter.

Vores dygtige avlere skabte denne skabning ved at bruge forældresorter af højeste kvalitet. Fra begyndelsen var målet at hæve standarden for den automatisk blomstrende genetik. Udbytte og virkning var essentielle faktorer, men hun skulle også smage fantastisk. Vores avlere valgte Zkittlez som den første forældresort netop på grund af dette. Hendes prisvindende smag og lugt tilførte noget seriøs skarphed, hvorimod hendes Indica-high bidrog med en afslappende virkning. Derefter havde vi brug for at finde noget lige så velsmagende for at tilsætte noget automatisk blomstrende genetik til blandingen. Diesel Auto - :https://www.royalqueenseeds.com/autoflowering-cannabis-seeds/180-diesel-automatic.html - var det perfekte valg. Denne kvinde har et lækkert slag i sig og udmærker sig ved en hurtig vækstcyklus. Vores ekspertavlere har omhyggeligt kombineret disse genetiske træk, og resultatet er enestående. Sweet ZZ Automatisk er født, og hendes egenskaber har blæst os væk.

Virkning, Smag Og Aroma Af Sweet Zz Automatic

Sweet ZZ Automatic arvede en Indica-domineret genetisk profil. Hun leverer hovedsageligt en stenet følelse af at være høj, som går efter kroppen. Det ville være en underdrivelse at beskrive denne virkning som afslappende. Vi tog et udpluk af hendes blomster med på laboratoriet og fik bekræftelse på et THC-niveau på 18%. Sådan en høj koncentration af cannabinoid smækker kroppen med en gennemgribende beroligende virkning, som bremser angst og stress i opløbet. Sweet ZZ Auto er en fantastisk sort til nydelsesmæssige formål, når du og dine rygevenner har brug for at få hverdagens strabadser på afstand. Bestil noget lækker mad, sæt en god film på, og flygt fra virkeligheden for en stund.

Et væld af afslappende terpener forstærker den intense og længerevarende følelse af at være høj. Disse molekyler leverer lækre smage og påvirker virkningen væsentligt. Caryophyllen er dén terpen, som der er mest af i Sweet ZZ Auto og sørger for noter af krydderi og peber. Det bør nævnes, at molekylen også spiller en rolle som cannabinoid. Caryophyllen aktiverer CB2-receptorerne i det endocannabinoide system for at producere en antiinflammatorisk virkning. Denne mekanisme giver et boost til det samlede terapeutiske potentiale i Sweet ZZ Auto.

Sorten indeholder også høje niveauer af humulen, som byder på humlesmag og -aroma. Limonen er endnu en fremtrædende terpen i blandingen med spor af citron og virkning mod angst.

Dyrkning Af Sweet ZZ Automatic

Hun er altså spækket med THC og velsmagende terpener. Hvad mere kunne du ønske dig? Jamen, gør dig klar til den store finale. Sweet ZZ Automatic producerer et imponerende udbytte på kort tid. Efter spiring af hendes frø producerer hun et tykt område af modne blomster på omkring 75 dage. I løbet af denne tid når hun op på en højde på omkring 1 meter.

Hvis du planlægger at dyrke denne sort indendørs, kan du forvente et maksimalt udbytte på 400 gram/m². Hvis dit speciale ligger inden for udendørs dyrkning, kan du se frem til en høst på omkring 160 gram pr. plante.

Sweet ZZ Automatic data sheet
Sorttype: Auto-Blomstrende
THC: 18%
CBD: Lav
Udbytte indendørs: 350 - 400 gr/m2
Udbytte udendørs: 90 - 175 gr/plant
Højde indendørs: 70 - 120 cm
Højde udendørs: 100 - 120 cm
Blomstringstid: 6 - 7 uger
Høstmåned: 8-9 Uger efter spiring
Genetisk baggrund: Sweet ZZ x Diesel Auto
Type: Sativa 35% Indica 60% Ruderalis 5%
Effekt: Stenet
Klima: Kold
Smag: Citrus, Sød

  Af G. B. on 10/Aug/2020 :
  (4)

  Titel : Site très sérieux
  Kommentar : 2sur 3 . Commande reçu très rapidement et colis discret. Je recommande ce site

  Af E. H. on 07/Aug/2020 :
  (5)

  Titel : Very good
  Kommentar : Good and potent, really liked it

  Af S. G. on 05/Aug/2020 :
  (5)

  Titel : The best
  Kommentar : I think this is the best autoflower !!!

  Af M. H. on 31/Jul/2020 :
  (4)

  Titel : Sweet ZZ Automatic
  Kommentar : 2 out of 3 germinated well, but the third one unfortunately didn't make it. but still, i was very pleased with the results and i had a wonderful time taking care of them. i had no troubles at all and the entire grow went beautifully. the smoke was smooth and the effects were very physical. all in all, great strain!

  Af B. P. on 30/Jul/2020 :
  (4)

  Titel : Sympa
  Kommentar : 3/3 ont germer .

  Af D. P. on 29/Jul/2020 :
  (5)

  Titel : 100%
  Kommentar : Au top! Entièrement satisfaite

  Af A. T. on 27/Jul/2020 :
  (5)

  Titel : Tres bien
  Kommentar : Pour faire une collection cest un très bon site

  Af D. K. on 23/Jul/2020 :
  (5)

  Titel : Royal Queen seeds
  Kommentar : Great service.Easy to navigate website.

  Af J. T. on 21/Jul/2020 :
  (5)

  Titel : Wp bon boulot
  Kommentar : 10 graines Szz, arriver 10/10 en 5 jours. +3 graines No.Light auto en cadeau ! Thx Germination : - 4 graines dans un verre d'eau pendant 8H, - Entre 2 cotons bien humidifié dans une boîte métallique fermé et recouvert d'un tissu épais pour 30-35H supplémentaire, - 30H écouler...4/4 germer et bien germer! Mise en terre : - 4 pots textile ~10L - light-mix (sans humidifier ou vaporiser) - box humidifier 85% et 24°C - lumiere éteinte Voilà pour se départ top canon 😁✌patience 24 à 48h et les belles feront leurs entrées en scène. Merci RQS et hâte de découvrir complètement cette variété.

  Af R. S. on 20/Jul/2020 :
  (4)

  Titel : Sweet ZZ automatic
  Kommentar : If you are looking for a fruity tasty and relaxing lady, don't hesitate, she will stun you

  Af A. M. on 20/Jul/2020 :
  (5)

  Titel : Soddisfatto
  Kommentar : Germinazione rapida e pianta in buono stato

  Af S. M. on 20/Jul/2020 :
  (5)

  Titel : Livraison rapide
  Kommentar : Je n’ai pas encore testé les graines, c’est pour un cadeau. Tout ce que je peux dire c’est que la livraison a été régressé rapide !

  Af M. T. on 17/Jul/2020 :
  (4)

  Titel : Gut
  Kommentar : Sweet zz wächst gerade ganz gut, schnelle lieferung

  Af A. S. on 13/Jul/2020 :
  (5)

  Titel : Fast flower nice buds
  Kommentar : Love it

  Af S. R. on 13/Jul/2020 :
  (4)

  Titel : Impeccable
  Kommentar : Rien à dire ..rapide efficace et belle plante !


  Du kan ikke uploade en anmeldelse, fordi du ikke er logget ind som kunde

  Log ind / Tilmeld dig

No customer questions for the moment.

Stil et spørgsmål
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Stil et spørgsmål

Anbefalede produkter
Kunder, der købte dette produkt, købte også

Are you aged 18 or over?

The content on RoyalQueenSeeds.com is only suitable for adults and is reserved for those of legal age.

Ensure you are aware of the laws of your country.

By clicking ENTER, you confirm
you are
18 years or older

Ansvarsfraskrivelse

Alle cannabisfrø, som sælges hos Royal Queen Seeds, er udelukkede til personligt brug og beregnet til voksne (over 18 år). Vi leverer ikke frø i stor skala eller til kommercielle dyrkere. Vi forbeholder os retten til at afvise et salg, hvis vi har mistanke om, at denne betingelse er ved at blive brudt.

Kategorier

Ansvarsfraskrivelse

Alle cannabisfrø, som sælges hos Royal Queen Seeds, er udelukkede til personligt brug og beregnet til voksne (over 18 år). Vi leverer ikke frø i stor skala eller til kommercielle dyrkere. Vi forbeholder os retten til at afvise et salg, hvis vi har mistanke om, at denne betingelse er ved at blive brudt.