Ny cannabis-Frödetektor—hitta din matchning!

  • High THC Mix

High THC Mix

Pack content:

Royal Gorilla
HulkBerry
Cookies Gelato
Hvis du er på jagt efter potente sorter, er du kommet til det helt rigtige sted. Vores High THC Mix indeholder et håndplukket udvalg af frø fra de mest potente sorter i vores katalog. Vores THC-pakke giver dig forskellige sorter, som alle opfylder dine behov. Men vær forsigtig: disse varianter er sprængfyldte med THC!
On sale!
Nedsat pris
€ 73.00 No stock

€ 73.00 (-0%)

instead of € 86.50

Køb og vind 73 point
  Add to Saved Items
Free
Shipping
Free
Return
Stealth
Shipping

  • Mere info
  • Spørgsmål (0)
  • Anmeldelser (0)

High THC Mix:Et unikt udvalg af vores største THC-bomber

Hvis du er en erfaren cannabisbruger med høj tolerance eller bare vil eksperimentere lidt med de mest potente sorter, har du ramt jackpot. Denne feminiserede frøpakke indeholder frø fra 3 nøje udvalgte, ultrapotente sorter fra vores katalog, og du kan være sikker på, at dit dyrkningstelt eller have vil boome med THC.

RQS High THC Mix: Mød vores THC-champions i sværvægtsklassen

High THC Mix indeholder sorterne:

• Cookies Gelato (28% THC): Denne hybrid er skabt og dyrket på USA's vestkyst og tilbyder den perfekte balance mellem cerebrale og fysiske virkninger fra GSC og Gelato 33. Den er perfekt til stunder, hvor du virkelig vil være høj men samtidig holde dig produktiv.

• Royal Gorilla (over 24-27% THC): Vores helt egen version af Gorilla Glue er pakket med THC og tilbyder dyb fysisk afslapning, der får dig til at smelte sammen med sofaen. Ideel til afslapning i weekenden eller efter en lang og hård arbejdsdag.

• HulkBerry (27-28% THC): Denne hyldest til den originale Huckleberry, bevaret af John og Rose Casali i Humboldt County i Californien, giver en enorm elektrificerende hovedrus, der er velegnet til de garvede rygere.

--------

Short sentence: Forbered dig på en fantastisk oplevelse.

    Ingen har skrevet en anmeldelse endnu


    Du kan ikke skrive en anmeldelse, da du ikke har købt dette produkt

No customer questions for the moment.

Stil et spørgsmål
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Stil et spørgsmål

Anbefalede produkter