Rygerapport: Royal Jack Automatisk blomstrende

Royal Jack Automatic er en hurtigere version af den originale Jack Herer cannabissort - takket være rilføjelsen af ruderalis-gener - med den samme virkning og smag som originalen. Den har et THC-indhold, på omkring 16%.

Det er en meget let plante at dyrke, men i dag vil vi fokusere på rygningen af denne sort. Vi har testet et par gram Royal Jack Automatic for at give dig et indblik i, hvordan den fungerer i en joint. Her er vores rygerapport:

Jack Herer Autoflowering Cannabis

UDPAKNING AF ROYAL JACK AUTOMATIC

Så snart vi åbnede pakken, bemærkede vi en frisk, pebret aroma og kvalitet, der mindede meget om den almindelige Jack Herer, som vi tidligere har prøvet. Aromaen var bare lidt mildere og en smule mere urteagtig.

Knopperne var tætte, i forhold til at de kommer fra en automatisk blomstrende sort, men de var bestemt ikke stenhårde. Udseendemæssigt levede de op til vores personlige standarder for kvalitet, og mere til: fyldige, runde og grønne med et strejf af gyldne pletter og nok synlige krystaller til at få dem til at glimte.

De var klæbrige at røre ved, men ikke overdrevent, og de var nemme at skille ad. De frigav en ny bølge af raffineret duft, da vi smuldrede knopperne med fingrene, før vi kværnede dem. Den endelige konsistens var perfekt til enten bong eller en joint. Da vi havde rullepapirer lige ved hånden, rullede vi vores Royal Jack Automatic og var klar til at fyre op.

SMAGEN AF ROYAL JACK AUTOMATIC

Røgen smagte næsten præcis som Jack Herer: fyrretræs- og jordagtig ved indånding og sød, hashagtig og harpikslignende under udånding. Et par af os hostede et par gange, men det var ikke noget seriøst. Vi har prøvet en masse forskellige autoer i løbet af de sidste par år, så vores forventninger var beskedne. Men vi blev glædeligt overrasket over denne den fyldige og komplekse smag. De fleste af os kunne stadig mærke en let smag af Royal Jack Automatic selv efter en halv time.

Vi kan godt lide at give den hele armen, når det kommer til hærdning af marihuana, så Royal Jack Automatic, som vi røg, føltes meget glat og blød i ganen.

Jack Herer Cannabis Bud

VIRKNINGEN AF ROYAL JACK AUTOMATIC

Da vi tog det tredje hiv af Royal Jack Automatic, følte de fleste af os en mærkbar virkning i hovedet, som startede med en prikkende fornemmelse på næse og pande. Rusen intensiverede inden for de næste 20 til 30 minutter, og vi fik en stærk euforisk følelse, hvor vi grinede af alt. Det var meget socialt og kreativt. Det hjalp os endda med at brainstorme et par idéer til den næste rygerapport!

Video id: 266470429

ROYAL JACK AUTOMATIC: SJOV OG GLAD RYGNING

Royal Jack Automatic var ikke så potent som den originale Jack Herer, men den var mere funktionel. Det er en god rygeoplevelse for folk, der kan lide en dejlig, glad følelse uden for meget energi. Almindelige rygere kan muligvis bruge denne sort i dagtimerne, hvis de afprøver den en weekend først og derefter ryger den modereret før eller under arbejde. Den eneste ulempe var, at vi alle blev temmelig tørre i munden. Sørg for at du har tilstrækkelige mængder af din yndlingsdrik ved hånden, når du ryger Royal Jack Automatic. Bortset fra det er det en meget behagelig sort, som vi varmt anbefaler til alle, der leder efter en sativa i mellemklassen, især hvis man har travlt med at få høstet nogle lækre knopper.

Jack Herer er en storslået sort, som er opkaldt efter en storslået mand. Jack Herer var en utrættelig aktivist, som kæmpede for legalisering af cannabis. Han er også forfatter til bogen The Emperor Wears No Clothes, som også er blevet kaldt Hampbiblen. Han havde en vigtig rolle i cannabisbevægelsen frem til sin død i 2010.

Buy Royal Jack Automatic

Jack Herer er en storslået sort, som er opkaldt efter en storslået mand. Jack Herer var en utrættelig aktivist, som kæmpede for legalisering af cannabis. Han er også forfatter til bogen The Emperor Wears No Clothes, som også er blevet kaldt Hampbiblen. Han havde en vigtig rolle i Cannabis-bevægelsen frem til sin død i 2010.

Køb Royal Jack Automatic

Er du fyldt 18 år?

Indholdet på RoyaQueenSeeds.com er kun egnet til voksne og er forbeholdt myndige personer.

Sørg for, at du kender loven i dit land.

Når du klikker på ENTER, bekræfter
du, at
du er fyldt 18 år.