Hvorfor dyrke naturlige cannabisfrø?

Naturlige cannabisfrø

Opdag en verden af naturlige cannabisfrø.


Naturlige cannabisfrø fungerer nøjagtigt, som naturen havde til hensigt. De har 50% chance for at blive enten hankøn eller hunkøn. Derfor tillader de avlere og dyrkere at oprette nye sorter og producere kloner af bedre kvalitet.

Brug denne vejledning til at lære alt, hvad du har brug for at vide om naturlige cannabisfrø.

HVAD ER NATURLIGT CANNABIS?

Naturlige cannabisfrø er fri for menneskelig manipulation. Hver gang du spirer dem, tager du en chance. Der er lige chancer for, at de vokser op til at blive en blomstrende hunplante eller en pollenproducerende hanplanter.

Hvis de producerer færre THC-rige blomster, hvad er pointet så i at dyrke naturlige frø? Hanner er meget værdifulde, når det handler om avl. Plus, naturlige sorter giver bedre kloner.

Cannabis er en tvebosort, hvilket betyder, at den producerer separate han- og hunplanter. Da cannabisplanter af hunkøn producerer de bedste topskud, førte dette til oprettelse og popularisering af feminiserede frø - sorter fremstillet til at producere hunplanter 99,99% af tiden.

FORDELE VED NATURLIGE CANNABISFRØ

Feminiserede frø er ideelle til avlere, der udelukkende går efter topskud, men naturlige frø har deres egen liste af fordele. De er først og fremmest essentielle i skabelsen af nye sorter. Naturlige frø har også en tendens til at producere mere stærke, sunde og energiske planter. Disse sorter er mere robuste, tåler stress godt og producerer stiklinger, der udviser eksplosiv vækst og et fantastisk udbytte.

Opdag mere om fordelene ved naturlige frø nedenfor.

 • AVL

Uden naturlige cannabisfrø er der ingen avl! Så simpelt er det. Vælg dine foretrukne han- og hunsorter, og kryds dem for at skabe afkom, der udviser de bedste træk ved hver.

Uanset, om du er ude efter ekstrem potens, en bestemt smagsprofil eller specifikke farver, har du brug for naturlige frø for at gøre din vision til virkelighed.

 • MODERPLANTER OG KLONER

Naturlige cannabisplanter giver stærke og sunde kloner, der er i stand til at rodfæste sig godt og vokse hurtigt.

Kloning giver producenterne mulighed for at fremstille en nøjagtig genetisk kopi af en bestemt plante. Hvis du kan lide morfologien eller farven af et bestemt eksemplar, kan du duplikere det via kloning.

Ved rodning af stiklinger kan du også producere flere planter på kortere tid. Du springer over spiringsfasen og har en bakke med unge planter, der er parat til at vokse.

Naturlige cannabisplanter er mere egnede til kloning end deres feminiserede kollegaer. Disse kloner vil være meget mere stabile, have en stærkere genetik, og de er mindre tilbøjelige til at blive hermafroditter.

Feminiserede frø er kun egnet til en enkelt høst, og deres genetik har en tendens til at blive ustabil, når de klones.

Regular cannabis plants provide strong and healthy clones

SÅDAN DYRKER DU NATURLIGE CANNABISFRØ

Processen med at dyrke naturlige frø er næsten identisk med at dyrke feminiserede. Der er kun et par forholdsregler, man skal være opmærksom på.

 • Spiring

Der er flere måder at spire dine frø på. Du kan plante dem direkte i jorden eller pakke dem ind i et stykke fugtigt køkkenrulle i et par dage. Alternativt kan du bruge Easy Start Kit til at booste spiringsgraden. Sættet indeholder en bakke med individuelle rum til hvert frø og gavnlige bakterier til at fremme spiringen.

Hele spiringsprocessen tager fra 1-4 dage. I løbet af denne periode kræver frøene et relativt fugtighedsniveau på ca. 80%. Med Easy Start Kit eller et fugtigt stykke køkkenrulle vil du opnå dette let.

Dine frø skal også holdes varme. Gå efter en stuetemperatur på ca. 26°C.

 • Indendørs eller udendørs?

Du er også nødt til at beslutte, om du vil dyrke dine planter indendørs eller udendørs. Der er fordele og ulemper ved begge miljøer.

Dyrkning indendørs giver dyrkere meget mere kontrol over dyrkningsområdet. Du kan kontrollere lyset ved at trykke på en knap og overvåge vandingen til den nærmeste dråbe. Temperatur og fugtighed kan ændres ved hjælp af ventilatorer, varmeapparater og luftfugtere.

Den største begrænsning ved at vokse indendørs er plads. Du kan slippe afsted med at dyrke mellemstore indica-stammer, men tårnhøje sativas vil ikke være muligt for de fleste mennesker.

Dyrkning udendørs efterlader dine planter udsat for vind og. vejr. De har chancen for at opsuge solen, men du kan ikke kontrollere hedebølger, storme, oversvømmelser og tørke.

Udendørsplanter er også mere modtagelige for skadedyr og svampesygdomme.

Imidlertid er plads normalt ikke et problem udendørs. Avlere kan dyrke høje, produktive planter, der giver større udbytte.

 • Omplantning

Når dine frøplanter er vokset lidt i størrelse, skal du omplante dem til en større pot. Det er vigtigt at give dem nok plads til at udvide deres rødder, men at placere dem direkte i en stor pot kan være skadeligt. Det er bedre at øge størrelsen på potten langsomt, i takt med at din plante vokser ,for at undgå at rødderne rådner.

RQS stofpotter er ideelle til hele vækstcyklussen. Disse miljøvenlige potter bevarer fugt, mens de lader rødderne trække vejret ordentligt. Potterne fås i størrelserne 11, 15, 19 og 25l. Omplant dine planter til den næste størrelse, når de fortsætter med at vokse. RQS Stofpotter er velegnet til både indendørs og udendørs brug.

Hos RQS anbefaler vi at dyrke organisk. Undersøgelser har bekræftet de skadelige virkninger af pesticider og herbicider, og holistiske metoder gør syntetiske næringsstoffer unødvendige.

 • Næringsstoffer

Du fodrer ikke blot dine planter, når du tilfører næring til jorden, men du fodrer også de vitale organismer, der udgør jordbundens næringsnet. Disse levende organismer danner gensidigt fordelagtige forhold med cannabisplanter.

Du kan øge antallet af disse nyttige mikroorganismer ved at lave din egen kompostte. Denne næringsmættede væske tilskynder væksten af gavnlige svampe og bakterier, og den hjælper med at holde patogener væk.

Kompostte er ikke den eneste plantenærende formel, du kan lave derhjemme. Prøv at lave din egen superjord, der leverer alt, hvad din plante har brug for, på kommando.

Vanding

 • Vanding

Det er også vigtigt at lære, hvordan du vander din plante ordentligt. For meget vand kan få rødderne til at rådne og for lidt kan resultere i problemer med optagelse af næringsstoffer.

Mange begynderproducenter har en tendens til at overvande deres planter ved at "pleje" lidt for meget! Start lavt og øg gradvist den mængde vand, du giver, mens dine planter vokser.

Den mængde vand, du giver, afhænger også af størrelsen på din beholder. Brug disse tal til at administrere den rigtige mængde vand til din potstørrelse:

 • 1-liters potte = 0,26 Iiter vand
 • 4-liters potte = 1 liter vand
 • 12-liters potte = 3 liter vand
 • 30-liters potte = 7,5 Iiter vand

Det er en god idé at veje dine potter, inden du vander dem. Hvis det er muligt, skal du placere dem på en vægt. Hver gang du vander dem, vil jorden tilbageholde vand, og hver potte bliver væsentlig tungere.

Du vil vide, at det er tid til at vande igen, når potterne er tættere på deres oprindelige vægt.

Du vil også vide, hvornår det er tid til at vande igen ved at føle på jorden. En generel tommelfingerregel er at vente på, at den øverste tomme jordbund tørrer ud, før du vander dine planter igen.

Udendørsplanter er mere modtagelige for overvanding under regnvejr. Placer dem i et drivhus eller under et midlertidigt ly for at forhindre, at rødderne begynder at rådne.

 • Luftcirkulering

Ventilation er en vigtig faktor for både indendørs og udendørs planter. Stagnerende eller stillestående luft kan fremme væksten af skimmel, hvilket kan ødelægge dit hårde arbejde. Installer en ventilator, hvis du dyrker indendørs, og placer udendørs planter i et luftigt område i din have.

 • Temperatur og fugtighed

Temperatur og fugtighed er vigtige variabler for at forhindre skimmel og optimere udbyttet. Disse faktorer kan kontrolleres indendørs ved hjælp af luftfugtere, affugtere, varmeovne og klimaanlæg.

 • Adskil han- og hunplanter fra hinanden

De første tegn på blomster eller pollensække dukker op ved knudepunkterne - de punkter, hvor grenene møder hovedstammen. Hunblomster vil dukke op som bittesmå topskud med små hvide hår, mens pollensække er runde, hårløse bælge.

Det er muligt at adskille han- og hunplanter fra hinanden, før planterne er modne nok til at formere sig. Planter vil begynde at afsløre deres køn i slutningen af den vegetative fase.

Det er vigtigt at identificere han- og hunplanter så tidligt som muligt. Hvis du gør det, kan du adskille dem godt, før luften bliver fyldt med pollen.

Dediker et separat rum eller et dyrketelt til hanplanter. Når de er modne, kan du samle deres pollen til fremtidige avlsprojekter. Alternativt kan du placere dem i et dedikeret yngletelt med en hunplante for at producere frø naturligt.

AVL: KREER DINE EGNE SORTER

Ved at dyrke naturlige cannabisfrø er det muligt at avle dine egne sorter derhjemme. Du kan krydse to sorter for at kombinere deres bedste egenskaber i én plante. Prøv fx at krydse en naturlig hanplante med en automatisk blomstrende hunplante for at skabe en sort, der blomstrer meget hurtigere.

Måske er der tidspunkter, hvor du har svært ved at vælge mellem indica- og sativa-sorter? Prøv at krydse en indica-dominant stamme med en sativa-dominerende sort for at skabe en perfekt afbalanceret plante.

Du kan også lege lidt med terpenprofiler. Nogle sorter er usædvanligt frugtagtige, mens andre er mere jordagtige. Hvorfor ikke blande modsatte terpenprofiler for at se, hvad resultatet bliver?

Prøv ligeledes at krydse en almindelig hanplante med en høj THC-holdig eller en høj-CBD-holdig sort for at øge cannabinoidniveauerne.

Når først du har dyrket de han- og hunplanter, du ønsker at krydse, er det tid til at avle. Brug disse enkle trin til at udføre det.

 • TRIN 1: VÆLG EN HANPLANTE OG SAML POLLEN

For det første skal du vælge en førsteklasses hanplantesort. Vælg en hanplante, der viser de træk, du vil give videre til afkommet.

Hvis du vil have en høj plante, skal du vælge den højeste hanplante, du har til rådighed. Måske ønsker du en generation af produktive hanplanter? I så fald skal du vælge den plante, der har de fleste pollensække.

Gå ind i dyrkningsrummet til hanplanterne med en plastikpose, og placer posen over en gren, der indeholder modne pollensække. Ryst din plante for at frigive pollen ned i posen.

AVL: KREER DINE EGNE SORTER
 • TRIN 2: BEFRUGT DINE HUNPLANTER

Hvis det er muligt, skal du skifte dit tøj, inden du bevæger dig ind i det areal, hvor hunplanterne vokser. Enhver pollen på dit tøj kunne ved en fejltagelse befrugte planter, du ikke har valgt.

Vælg de hunner, du ønsker at befrugte. Dup pollen på med enden af en pensel og stryg forsigtigt de blomster, du ønsker at befrugte.

Befrugt blomsterne på en eller to grene på hver plante. Mærk disse grene, og lad de andre blomster udvikle sig til topskud, der kan ryges.

AVL: KREER DINE EGNE SORTER
 • TRIN 3: SPRAY DINE PLANTER OVER

Lad pollenet udføre sin magi i tre timer. De befrugtede blomster vil nu begynde processen med at danne frø. Spray de befrugtede knopper forsigtigt med vand for at fjerne overskydende pollen.

AVL: KREER DINE EGNE SORTER
 • TRIN 4: HØST DINE FRØ

De befrugtede blomster producerer frø i løbet af 2-6 uger. Når de er modne, tør dine blomster og opbevar dem i en måned. Efter denne tid er dine frø være klar til spiring. Lad eksperimenterne fortsætte! Dyrk din sort, rul en joint og bliv fortrolig med den.

AVL: KREER DINE EGNE SORTER

Gentag processen igen med dine yndlingssorter for at forfine de ønskede egenskaber. Du er ikke længere begrænset til sorter, du finder i frøbanker.

Du kan bogstaveligt talt skabe din drømmesort med lidt eksperimentering. Find eksemplarer, der producerer dine foretrukne terpener, en høj tilstand, som du elsker, og blomster, du synes er smukke.

Med hver efterfølgende generation er du et skridt tættere på at skabe dit helt eget mesterværk!

AVL: KREER DINE EGNE SORTER

Er du fyldt 18 år?

Indholdet på RoyaQueenSeeds.com er kun egnet til voksne og er forbeholdt myndige personer.

Sørg for, at du kender loven i dit land.

Når du klikker på ENTER, bekræfter
du, at
du er fyldt 18 år.