Køb de nye blandede frøpakker fra RQS - lær mere

VILKÅR OG BETINGELSER

1. Oversigt

RQS Growers Club er et nyt loyalitetsprogram, der er lanceret for alle Royal Queen Seeds-kunder. Alle kunder, der har en RQS-profil, vil blive registreret i RQS-programmet efter at have købt et produkt på www.royalqueenseeds.dk. Med dette program vil kunderne modtage point for alle onlinekøb foretaget på www.royalqueenseeds.dk. Kunder modtager ikke point for køb foretaget i fysiske Royal Queen Seeds-butikker. Det eneste krav for at deltage i RQS-programmet er, at medlemmet er over 18 år. Royal Queen Seeds påtager sig ikke ansvaret, hvis en mindreårig person tilsidesætter denne betingelse.

Alle point og yderligere belønninger hører til Royal Queen Seeds. Virksomheden forbeholder sig retten til ensidigt at annullere ethvert medlemskab eller at annullere eller ændre programmet uden forudgående varsel. I dette tilfælde går alle ubrugte point tabt uden nogen forpligtelse eller ansvar.

2. Medlemskab

Du skal være mindst 18 år for at blive medlem. Alle point tilhører kun en enkeltperson, derfor kan disse point ikke overføres mellem konti. Du kan blive registreret direkte på www.royalqueenseeds.dk. Kunder forbliver på deres nuværende niveau, så længe de opfylder kriterierne inden for de følgende 12 måneder.

3. Indtjening

A) Alle registrerede kunder tjener et point for hver euro, der bruges på vores websted. Ingen belønningspoint gælder for ordrer, der er betalt med point. Kvalificerede køb inkluderer kun alle almindelige varer og salgsprodukter, som er købt på Royal Queen Seeds websted (www.royalqueenseeds.dk). Du kan også få point via handlinger på sociale netværk, placere en anmeldelse på Royal Queen Seeds-webstedet, anbefale en ven eller tilmelde dig RQS-nyhedsbrevet. Der tilføjes point til din saldo, når din ordre er sendt fra vores lager. I tilfælde af afbestilling, returnering eller ikke afleveret ordre trækkes pointene fra kundekontoen.

B) Fødselsdag: Du modtager en bonusbelønning på din fødselsdag. Sørg for, at din fødselsdato er korrekt i din RQS-profil.

C) En "henvisning" defineres ved en person, der aldrig har foretaget et køb hos Royal Queen Seeds, og deres første ordre placeres ved hjælp af et henvisnings-id eller et henvisningslink. Når en henvisningsordre sendes, gives pointene på begge konti - kunden, der har henvist, og den, der blev henvist.

D) Anbefalings-pointene gives, så snart en klientanmeldelse er godkendt og offentliggjort på vores websted. Denne bonus gælder kun for produkter, der er købt af klienten eller kunden.

4. Medlemsfordele

RQS Growers Club består af fire niveauer: Starter, Grower, Greenfinger og VIP. Hvert niveau opnås på baggrund af kriterierne nedenfor og får de fordele, der også er nævnt:

Starter (0-149€)

  • Optjen 1 point for hver €, der er brugt
  • Vær den første til at høre om (kampagner, rabatter)

Grower (150-349€):

  • Optjen 1 point for hver €, der er brugt
  • 1 Ekstra GRATIS frø med din første ordre på dette niveau

Greenfinger (350-999€):

  • Optjen 1 point for hver €, der er brugt
  • 3 Ekstra GRATIS frø med din første ordre på dette niveau

VIP (mere end than 1000€)

  • Optjen 2 point for hver €, der er brugt
  • 10 Ekstra GRATIS frø med din første ordre på dette niveau
  • GRATIS UPS-levering (valgfrit)*
  • GRATIS Stealth-forsendelse (valgfrit)

* GRATIS UPS-levering gælder kun for de lande, hvor tjenesten kan leveres. Se vores Forsendelsesoplysninger
Alle fordele på nyt niveau bliver tilgængelige ved første ordre, når niveauet er nået.

Hvis et medlem hopper to niveauer med en ordre, er det kun fordelene ved det højere niveau, der gælder. Medlemmer vil nyde glæderne ved et niveau i et år efter at det er opnået, og derefter bliver de nødt til at tjene nok point til at opretholde det i det andet år, ellers vil medlemskabet falde til det forrige niveau. Nogle produkter er kun tilgængelige for medlemmer. Specielle udgaver er kun tilgængelige for medlemmer af RQS Growers Club.

5. Privatliv og e-mail

Ved at tilmelde dig programmet accepterer du at modtage e-mails vedrørende RQS Growers Club og Royal Queen Seeds. Disse kan omfatte oplysninger om programpoint og belønninger, programopdateringer og andet relateret materiale efter Royal Queen Seeds skøn. Medlemmer kan framelde sig at modtage meddelelser om nyheder ved at kontakte vores supportteam.

En af vores vigtigste prioriteter er at sikre, at vores besøgendes personlige oplysninger er sikre. Se vores politik til beskyttelse af personlige oplysninger. Ved at deltage i "Programmet", accepterer du Royal Queen Seeds 'brug af dine personlige oplysninger, og du har læst og accepteret vores "Privatlivspolitik". Hvis du har spørgsmål angående disse vilkår og betingelser, bedes du kontakte os på [email protected]

ER DU FYLDT 18 ÅR?

Indholdet på RoyaQueenSeeds.com er kun egnet til voksne og er forbeholdt myndige personer.

Sørg for, at du kender loven i dit land.

Når du klikker på ENTER, bekræfter
du, at
du er fyldt 18 år.