• ScrOG-trådnet

ScrOG-trådnet

Øg dit udbytte på en nem måde med Royal Queen Seeds ScrOG-trådnet. Vores net er kompatible med to forskellige varianter af stænger, og dyrkere kan reducere størrelsen, så de passer til alle dyrkningsopsætninger. Hæng skærmen nemt op ved hjælp af de medfølgende plastkroge, og kom i gang med at væve dine cannabisgrene gennem nettet for at forbedre udbyttet - uanset hvor lille dit dyrkningsareal er.
(1) Skrive en anmeldelse
Vælgediameter
  • 15-18 mm
  • 19-22 mm
On sale!
Nedsat pris
€ 7.00

€ 7.00 tax incl. (-0%)

Køb og vind 7 point
Add to Saved Items
Free
Shipping
Free
Return
Stealth
Shipping

  • Mere info
  • Spørgsmål (0)
  • Anmeldelser (0)

ScrOG-trådnet: Screen of green på den nemme måde

Der er mange måder at dyrke cannabis på. Screen of green eller ScrOG-metoden er dog fortsat en af de bedste måder at maksimere dit udbyttet på. Uanset om du dyrker i et lille telt eller har masser af plads til rådighed, hjælper ScrOG-metoden dig med at få de bedste resultater ud af din opsætning.

Royal Queen Seeds ScrOG-trådnet er noget af det vigtigste udstyr, når du vil gøre brug af denne produktive teknik. Nettet dækker et overfladeareal på 120 × 120 cm. Dyrkere kan enten bruge flere net til at dække et helt rum eller klippe et net til for at dække en enkelt plante. Du skal bare bruge en saks til at tilpasse størrelsen til dit vokseareal.

På lige fod med selve nettene er stængerne også noget af det vigtigste, når du vil bruge ScrOG-metoden. De sørger for at holde nettene solidt på plads. Vores net fås i to forskellige varianter. Det ene til stænger med en diameter på 15-18 mm og det andet passer til stænger med en diameter på 19-22 mm.

Brug plastkrogene til at fastgøre nettet til stængerne, og så er du som godt som klar. Væv dine cannabisgrene gennem trådnettet, som planterne vokser til for at skabe en vandret screen of green, der får optimal lyseksponering og producerer perfekte knopper.    Du kan ikke skrive en anmeldelse, da du ikke har købt dette produkt

No customer questions for the moment.

Stil et spørgsmål
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Stil et spørgsmål

Kunder, der købte dette produkt, købte også

ER DU FYLDT 18 ÅR?

Indholdet på RoyaQueenSeeds.com er kun egnet til voksne og er forbeholdt myndige personer.

Sørg for, at du kender loven i dit land.

Når du klikker på ENTER, bekræfter
du, at
du er fyldt 18 år.