• Bio-Bloom plantenæring

Bio-Bloom plantenæring

Vores hurtigvirkende og effektive flydende Bio-Bloom gødning indeholder de essentielle makronæringsstoffer, som cannabisplanter behøver for at producere fede, klæbrige og aromatiske knopper. Optimer din høst med denne brugervenlige næringsblanding. Ikke nok med at produktet kan hjælpe dig med at opnå bedre resultater, men det er også en hurtig og effektiv behandling af symptomer på næringsmangel.
On sale!
Nedsat pris
€ 10.50 No stock

€ 10.50 (-0%)

  Føj til gemte varer
Free
Shipping
Free
Return
Stealth
Shipping

  • Mere info
  • Spørgsmål (0)
  • Anmeldelser (0)

Bio-Bloom plantenæring: Hurtigtvirkende plantenæringsstoffer

Vores hurtigvirkende og effektive flydende Bio-Bloom plantenæring indeholder de essentielle makronæringsstoffer, som cannabisplanter behøver for at producere fede, klæbrige og aromatiske knopper. Optimer din høst med denne brugervenlige næringsblanding. Ikke nok med at produktet kan hjælpe dig med at opnå bedre resultater, men det er også en hurtig og effektiv behandling af symptomer på næringsmangel.

Optimer dit udbytte med vores Bio-Bloom plantenæring. Denne formel indeholder alt, hvad dine planter behøver for at kunne producere store og harpiksholdige knopper, og med den kan alle sorter nå deres fulde potentiale. Genetik spiller en afgørende rolle for at opnå et stort udbytte, men i sidste ende afhænger størrelsen af dine høst i høj grad af, hvilke næringsstoffer du fodrer dine planter med. Denne flydende næringsstofblanding indeholder høje mængder kalium og fosfor – to makronæringsstoffer, der spiller en afgørende rolle for blomsterdannelse, -udvikling og -modning.

Denne økologiske plantenæring sørger ikke bare for, at dine planter boomer med store knopper, men den er også hurtig og effektiv, hvis du får brug for at rette op på mangler under blomstringen. Blandingen indeholder ioniske næringsstoffer i flydende form, som ikke har brug for at blive nedbrudt i jorden. I stedet kan planterne optage dem med det samme, og det gør dem stærkere og mere produktive.

Sådan bruger du den flydende Bio-Bloom plantenæring

1. Ryst produktet godt før brug.
2. Tilsæt 1-2 ml pr. liter vand.
3. Bland opløsningen grundigt med vandet før påføring.
4. Brug blandingen som rodvæske eller bladspray.

Bio-Bloom: Opbevaring og sikkerhed

Opbevar Bio-Bloom på et mørkt og tørt sted ved temperaturer mellem 5-35 grader. Bør opbevares utilgængeligt for børn. Spis, drik eller ryg ikke under brug. Rengør med vand i tilfælde af spild, rens op med vand; spild ikke produktet i miljøet.

    Ingen har skrevet en anmeldelse endnu


    Du kan ikke skrive en anmeldelse, da du ikke har købt dette produkt

No customer questions for the moment.

Only registered user can ask a question. Log på
Anbefalede produkter

Er du fyldt 18 år?

Indholdet på RoyaQueenSeeds.com er kun egnet til voksne og er forbeholdt myndige personer.

Sørg for, at du kender loven i dit land.

Når du klikker på ENTER, bekræfter
du, at
du er fyldt 18 år.