• Bio-Grow plantenæring

Bio-Grow plantenæring

Optimer dine resultater med denne flydende Bio-Grow plantenæring. Denne blanding sikrer, at du kan få det bedste ud af dine planter. Formlen optimerer plante- og jordsundheden ved at udnytte en perfekt NPK-balance, enzymer, aminosyrer og økologiske ingredienser. Sæt skub i sund og frodig plantevækst, og giv jorden liv for at opnå en vellykket og produktiv blomstringsfase.
On sale!
Nedsat pris
€ 10.50 No stock

€ 10.50 (-0%)

  Føj til gemte varer
Free
Shipping
Free
Return
Stealth
Shipping

  • Mere info
  • Spørgsmål (0)
  • Anmeldelser (0)

Bio-Grow plantenæring: Få det bedste ud af dine planter

Efter mange års forskning og udvikling har vi endelig lanceret vores skræddersyede flydende plantenæring, der indeholder alt, hvad dine cannabisplanter behøver for at trives gennem hele den vegetative fase – mød Bio-Grow.

Denne plantegødning har et perfekt afbalanceret NPK-forhold på 3-3-3, som giver dine planter den nøjagtige mængde kvælstof, fosfor og kalium, de behøver for at kunne udvikle frodig bladvækst. Vi har tilføjet en omfattende liste af aminosyrer, der fremmer planternes udvikling, og derudover indeholder blandingen 15 % helt naturlige stoffer, som hjælper med at forbedre jordens fysiske, biologiske og kemiske egenskaber. Sidst men ikke mindst har vi tilføjet enzymatiske aktivatorer, som er med til at fremme væksten af gavnlige mikrober, hvilket hjælper med at skabe en levende og frugtbar jord.

Sådan bruger du den flydende Bio-Grow plantenæring

1. Ryst produktet godt før brug.
2. Tilsæt 1-2 ml pr. liter vand.
3. Bland opløsningen grundigt med vandet.
4. Brug blandingen som rodvæske eller bladspray.

 Bio-Grow: Opbevaring og sikkerhed

Må ikke blandes med produkter med højt syreindhold. Opbevar Bio-Bloom på et mørkt og tørt sted ved temperaturer mellem 5-35 grader. Bør opbevares utilgængeligt for børn. Spis, drik eller ryg ikke under brug. Rengør med vand i tilfælde af spild, rens op med vand; spild ikke produktet i miljøet.

    Ingen har skrevet en anmeldelse endnu


    Du kan ikke skrive en anmeldelse, da du ikke har købt dette produkt

No customer questions for the moment.

Only registered user can ask a question. Log på
Anbefalede produkter

Er du fyldt 18 år?

Indholdet på RoyaQueenSeeds.com er kun egnet til voksne og er forbeholdt myndige personer.

Sørg for, at du kender loven i dit land.

Når du klikker på ENTER, bekræfter
du, at
du er fyldt 18 år.