• Stofpotte fra Tyson x RQS
  • Stofpotte fra Tyson x RQS

Stofpotte fra Tyson x RQS

Tyson 2.0 og Royal Queen Seeds er gået sammen og har udviklet stofpotten Tyson x RQS. Det iøjnefaldende design med de smarte farver og logoer giver dit dyrkningsrum et stilfuldt look. Disse potter er fremstillet af funktionelt og miljøvenligt stof, som regulerer fugtigheden i jorden og forhindrer planterne i at blive rodbundet takket være optimal iltning. 
Vælgekapacitet
  • 11 L
  • 15 L
On sale!
Nedsat pris
€ 5.90

€ 5.90 (-0%)

Føj til gemte varer
Free
Shipping
Free
Return
Stealth
Shipping

  • Mere info
  • Spørgsmål (0)
  • Anmeldelser (0)

Stofpotte fra Tyson x RQS: En harmonisk sammensmeltning af dyrkningsekspertise

Opnå nye højder med stofpotten fra Tyson og RQS. Dette produkt er udviklet takket være et harmonisk samarbejde mellem Tyson 2.0 og RQS. Vores innovative stofpotte giver dig en revolutioneret dyrkningsoplevelse og fremragende resultater hver eneste gang. Den funktionelle potte er fremstillet af miljøvenligt stof og har en flot grå farve, som perfekt fremhæver Tyson 2.0- og det nye, grønne RQS-logo.

Potten er perfekt til dyrkning i jord, da pottematerialet sørger for optimal iltning, hvilket forhindrer dine planter i at blive rodbundet. Stofpotten hjælper også jorden med at holde på fugten, samtidig med at det overskydende vand kan dræne væk fra rødderne. På den måde undgår du, at planterødderne rådner. Efter høst, skal du bare vaske stofpotten og opbevare den et sted, indtil du starter dit næste dyrkningsprojekt.

Stofpotten fra Tyson og RQS fås i pottestørrelser på 11 liter og 15 liter, og disse smarte og praktiske potter giver dit dyrkningsrum lidt stil, samtidig med at de hjælper dig med at opnå fremragende resultater.

Gør dig klar til din hidtil bedste høst.

    Ingen har skrevet en anmeldelse endnu


    Du kan ikke skrive en anmeldelse, da du ikke har købt dette produkt

No customer questions for the moment.

Only registered user can ask a question. Log på
Anbefalede produkter
Kunder, der købte dette produkt, købte også

Er du fyldt 18 år?

Indholdet på RoyaQueenSeeds.com er kun egnet til voksne og er forbeholdt myndige personer.

Sørg for, at du kender loven i dit land.

Når du klikker på ENTER, bekræfter
du, at
du er fyldt 18 år.