Kush-cannabis - Royal Queen Seeds' samling

Kush Cannabis

Kush: Den Ældgamle Urt, Elsket Af Cannabis-entusiaster I Det 21. Århundrede

Cannabis indica-sortens historie startede for mindst 1300 år siden. Den vokser naturligt i Hindu-Kush bjergkæden på grænsen mellem Afghanistan og Pakistan. Kush er en meget speciel cannabisgruppe af indica-familien. Ægte Kush er cannabis i topklasse.

Tænk på cannabis-indika som indianerstammen Apache. Kush er den oprørske Chiricahua-stamme. Født i de samme bjerge, men udstyret med mere magiske kræfter. Nogle eksperter hævder, at Kush-sorterne fortjener deres egen specifikke cannabisklassificering under Cannabis Afghanica.

De fremavlede Kush-sorter har typisk stærke indica-karaktertræk. Blade og stilke er kraftige, afstandene mellem knudepunkterne er meget korte, og planterne bliver sjældent mere end 2 meter høje. På grund af plantens buskede statur er den meget frugtbar, og den er derfor perfekt til dyrkning, hvis man gerne vil holde lav profil. Naturligvis gør det ekstra harpiksagtige lag, som dækker blomsterne, samt den kraftige duft af fyr og petroleum, Kush-cannabis forskellig fra de andre indica-sorter.

Indendørs eller udendørs Kush-sorter er et fremragende valg for cannabisavlere på alle niveauer. Hvis du elsker virkningen, hvor du smelter sammen med sofaen, og har lyst til at dyrke den lækreste cannabis, skal du vælge Kush. Hvis du leder efter en mere afslappende virkning på kroppen sammen med en stenet følelse, er Kush igen svaret. Royal Queen Seeds har udviklet en mangfoldig samling af Kush-sorter, så der er noget til enhver Kush-elskers smag.

O.G. Kush

OG Kush

Én Kush over alle Kush-sorter. Formentlig den dyrebareste af alle. Det er helt sikkert den mest prisbelønnede og berømte af Kush-sorterne. O.G. Kush er kronens juvel i Royal Queen Seeds’ Kush-samlingen. Dette er ikke bare den mest populære Kush-sort lige for tiden. Det er den mest populære cannabissort nogensinde! Med kun 8 ugers blomstring kan den give en høst på ca. 500 gram pr. kvadratmeter af den lækreste Kush. Vores O.G. Kush sætter med garanti godt gang i din cannabisdyrkning!

O.G. Kush er verdenskendt for sin voldsomme styrke med over 19% THC-indhold, de neongrønne frostagtige knopper og sin signaturduft. Kraftige aromaer af fyr blandet med brændstof gør dette til en af de mest kradse cannabis-sorter i verden. Mens smagen er jordagtig med en snert af citrus.

Virkningen er utrolig stavia-præget, og det starter med, at man føler sig høj på en behagelig euforisk måde. Men lad dig ikke narre. Inden længe følger den enormt stenede påvirkning af kroppen. Forbered dig på at blive limet fast til sofaen i et godt stykke tid, og sørg for, at du har rigeligt med forsyninger til at stille den lækkersultne trang med.

OG Kush
Chemdawg x Lemon Thai x Pakistani Kush
425 - 475 gr/m2
90 - 160 cm
7 - 9 uger
THC: 19%
Sativa 25% Indica 75%
500 - 550 gr/plant
180 - 220 cm
Oktober
Beroligende, Opløftende

Køb OG Kush

Bubble Kush

Bubble Kush

Bubble Kush er nok det mest velsmagende og produktive medlem af Royal Queen Seeds Kush-dynasti. Den har en karakteristisk smag af tyggegummi og slik, og den har en kraftfuld virkning der planter dig solidt i sofaen. Det er en virkelig velsmagende Kush-mulighed til cannabishaven.

Bubble Kush er en utrolig frodig ganja-busk. Indendørs kan SOG-metoden hjælpe med at producere et enormt udbytte på op til 600 gram pr. kvadratmeter fra de kompakte 1 meter høje planter. Udendørs planter klarer sig godt i et varmt solrigt klima og kan vokse helt op til 2 meters højde.

Veldyrkede udendørsplanter kan producere op til 650 gram kvalitetsrig Kush på kun 7-8 uger. Du kan forvente en stærk fysisk stenet følelse fra knopperne, som er sprængfyldte med smag og indeholder over 19% THC.

Bubble Kush
Bubble Gum x O.G. Kush
550 - 600 gr/m2
80 - 140 cm
8 - 10 uger
THC: 19%
Sativa 20% Indica 80%
600 - 650 gr/plant
160 - 200 cm
Sen september
Fysisk afslappende, Klar, Stenet

Køb Bubble Kush

Candy Kush

Candy Kush

Candy Kush. Candy Kush er den hurtigst blomstrende fotoperiodiske Kush i Royal Queens Seeds-samlingen. Ved at kombinere Sweet Special med Royal Kush sprang en kraftig hybrid frem på Kush-scenen med en virkning som kan mærkes både på krop og i hovedet. Du kan forvente cannabis med over 18% THC og lavt CBD-indhold efter bare 7 uger.

Candy Kush Candy Kushs’ forskelligartede genetik er den perfekte opskrift på en Kush-cannabis, som er nem at dyrke, og som har en behagelig cerebral virkning. Udseendet af denne sort er Indica-præget, og planterne vokser sjældent over 1 meters højde når de dyrkes indendørs. Udendørs, kan sydeuropæiske avlere opnå fantastiske resultater. Her kan bare én enkelt af disse buskede planter producere op til 500 gram pr, og de bliver ikke mere end 1,7 meter høje.

Candy Kush Express (hurtigt blomstrende)
Sweet Special x O.G. Kush
475 - 525 gr/m2
60 - 100 cm
7 - 9 uger
THC: 18%
Sativa 40% Indica 60%
450 - 500 gr/plant
100 - 170 cm
Tidlig september
Fysisk afslappende, Stenet

Køb Candy Kush Express (hurtigt blomstrende)


Critical Kush

Critical Kush

Ved at krydse den multiprisvindende O.G. Kush med den kommercielle favorit blandt de europæiske avlere Critical Mass har man skabt et ægte monster af en Kush-hybrid Critical Kush. Uanset om du er i syv sind over, om du skal dyrke O.G. Kush eller Critical Mass eller måske bare leder efter en ny Kush-hybrid, du kan dyrke, vil Critical Kush bestemt ikke skuffe. Du får en kraftfuld Kush betonet med jord- og citrusagtig aroma og smag.

Denne cannabissort er et godt valg for nybegyndere. Critical Kush er hårdfør og kræver meget lidt pleje. Den er nem at dyrke både indendørs og udendørs i et varmt klima. Planterne er kompakte og enormt produktive. De har en gennemsnits højde på omkring en meter og producerer cirka 500 gram pr. kvadratmeter.

Critical Kush vokser sig ikke meget højere når de dyrkes udendørs. De bliver normalt ikke højere end 1,5 meter høje og producerer op til 500 gram pr. plante. Den hurtigvoksende Kush-sort er klar til høst allerede efter 7-8 uger. De tætte, klæbrige Critical Kush-knopper har et kraftigt punch. De indeholder 20% THC og giver en lynhurtig, beroligende virkning.

Critical Kush
Critical x OG Kush
500 - 550 gr/m2
60 - 100 cm
8 - 10 uger
THC: 20%
Sativa 20% Indica 80%
500 - 550 gr/plant
100 - 140 cm
Sen september
Fysisk afslappende, Kraftfuld, Langvarig

Køb Critical Kush

Kali Dog

Kali Dog

Denne ekstraordinære sort er måske den mest sativa-dominerede Kush-sort i Royal Queen Seeds-samlingen.For at få en mere håndterbar og produktiv plante anbefales det at benytte beskærings- eller træningteknikker.

Kali Dog har større afstand mellem knudepunkterne, og man bliver høj med et mere betydeligt cerebralt sativa-kick end din typiske Kush-cannabis. Selvom de klumpede, harpiksagtige knopper udstråler klassisk Kush-charme og virkelig svulmer op i de sidste uger af blomstringsfasen. Efter 8-10 ugers blomstring får du potente skunklugtende knopper, som giver en vidunderlig høj fornemmelse i hovedet og en blød stenet virkning på kroppen.

Kali Dog
Chemdawg x Sour Diesel
450 - 500 gr/m2
90 - 160 cm
8 - 10 uger
THC: 18%
Sativa 55% Indica 45%
500 - 550 gr/plant
175 - 210 cm
Sen oktober
Klar, Opløftende

Køb Kali Dog

Pineapple Kush

Pineapple Kush

Hvis du er på udkig efter en mere tropisk, frugtagtig Kush-sort, skal du vælge Pineapple Kush til din cannabishave. Denne sort er en blanding af O.G. Kush med et twist af ananas. Pineapple Kush er en unik Kush-sort med en virkning der læner sig meget op af sativa, og som har en mere afslappende fysisk virkning, frem for en stenet effekt.

Denne søde sort egner sig godt til nybegyndere, som dyrker cannabis indendørs, og den klarer sig rigtig godt udendørs i de sydlige regioner.For at opnå maksimalt udbytte indendørs, skal du benytte SOG-teknikken på disse forgrenede planter som typisk bliver cirka 1 til 1,2 meter høje. De udendørs ganja-buske kan blive op til 2 meter høje, når de plantes i store potter og får masser af sol. Pineapple Kush er virkelig en éner.

Pineapple Kush
Pineapple x O.G. Kush
500 - 550 gr/m2
70 - 120 cm
8 - 9 uger
THC: 18%
Sativa 20% Indica 80%
500 - 550 gr/plant
120 - 180 cm
Sen september
Beroligende, Latter

Køb Pineapple Kush

Special Kush 1

Special Kush #1

Har du lyst til at prøve en Kush, som kan tage dig tilbage til fremtiden? Royal Queen Seeds har genoplivet og opdateret den klassiske Kush-genetik og skabt Special Kush 1. Udadtil minder denne sort om de lavstammede vilde Kush-planter med et fantastisk forhold mellem blomst og blad. Sorten har derforuden nok nogle af de tætteste, sukkerholdige knopper, der findes.

Special Kush 1 er mere end bare en hyldest til de oprindelige Kush-sorter. Naturligvis trives denne plante udendørs i et varmt og tørt miljø, men den har også en perfekt ydeevne i dyrkningsrummet. Special Kush 1 er velegnet til både uerfarne og garvede Kush-entusiaster.

Special Kush 1
Afghan x Kush
425 - 475 gr/m2
60 - 100 cm
7 - 8 uger
THC: 17%
Sativa 20% Indica 80%
500 - 550 gr/plant
200 - 270 cm
Sen september
Fysisk afslappende, Stenet, Tung

Køb Special Kush 1

Bubble Kush Automatic

Bubble Kush Automatic

Royal Queen Seeds fremstiller ikke automatisk blomstrende havesorter af populære fotoperiodiske sorter. Vi innoverer og opdrætter den næste generation af automatisk blomstrende sorter. Bubble Kush Automatic er en næstegenerations auto med et voksemønster, der kan konkurrere med de nutidige fotoperiodiske cannabisstammer.

Bubble Kush Automatic er skabt af de fineste sorter: O.G. Kush, Bubble Gum og Critical Automatic, og den er et bevis på, at stor ganja vokser på små planter. Hvad enten den dyrkes indendørs eller udendørs i fuld sol, bliver den ikke over 1 meter i højden. Da det er en frodig auto-hybrid, kan Bubble Kush Automatic gå fra spiring til høst på helt ned til 7-8 uger. Vi anbefaler varmt denne sort til altanavlere, som vil holde lav profil.

Bubble Kush Auto
Bubble Gum x O.G. Kush x Critical Automatic
350 - 400 gr/m2
70 - 100 cm
6 - 8 uger
THC: 16%
Sativa 10% Indica 60% Ruderalis 30%
120 - 170 gr/plant
100 - 140 cm
10–11 Uger efter spiring
Stenet, Søvnig

Køb Bubble Kush Auto

Royal Kush Automatic

Royal Kush Auto

Til de cannabisbrugere, der endnu ikke er vant til den fænomenale kraft i Kush-sorterne fra den øverste hylde, men som stadig ønsker at nyde nogle fine Kush-knopper med en mindre intens virkning. Tillad os at introducere dig for Royal Kush automatic. . Det er den perfekte Kush-sort til begyndere, som er nye inden for cannabiskulturen. THC-indholdet ligger på cirka 13%, og virkningen er meget mere moderat og blid i forhold til de intense Kush-sorter som O.G. Kush og krydsninger af denne.

Royal Kush Automatic har brug for meget få næringsstoffer og meget lidt pleje, men producerer modne Kush-knopper kun 8-9 uger efter spiring. Indendørs, især som mikrodyrkning, eller udendørs på en lille terrasse er Royal Kush Automatic hver en centimeter værd.

Planterne er kompakte. forgrener sig pænt og bliver ikke højere end 1 meter uanset dyrkningsstil. Den giver et godt udbytte. Indendørs kan den give omkring 50 gram pr. plante, og udendørs op til 170 gram pr. plante, når den dyrkes under varme sommerforhold på de sydlige breddegrader.

Royal Kush Auto
OG Kush x Ruderalis
300 - 350 gr/m2
60 - 90 cm
7 - 8 uger
THC: 13%
Sativa 20% Indica 50% Ruderalis 30%
120 - 170 gr/plant
120 - 150 cm
11 - 12 weeks after sprouting
Fysisk afslappende, Klar

Køb Royal Kush Auto

Hulkberry

Hulkberry

Bruce Banner-sorterne er navnebror til den ikoniske Marvel-karakter, der bliver til det grønne Hulk-monster. Der findes en række fænotyper, som besidder de forskellige kvaliteter af denne utrolig potente plante. Vores variant er Hulkberry, som blev skabt for at få det allerbedste fra Kush-genetikken. Bruce Banner-sorter er en delikat kombination af to populære hybrider: OG Kush og Strawberry Diesel. Strawberry Diesel giver Hulkberry sin karakteristiske smag. Den jord- og fyragtige duft af Kush-sorterne er mere udbredt i vores frø. Vi ville øge den euforiske virkning fra Kush-familien, hvilket resulterede i et svimlende højt THC-indhold på 27%. Dette er en fantastisk, fænomenal sort, som man er nødt til at prøve for at kunne forstå.

HulkBerry
OG Kush x Strawberry Diesel
400 - 450 gr/m2
80 - 140 cm
9 - 11 uger
THC: 27%
Sativa 65% Indica 35%
650 - 700 gr/plant
160 - 200 cm
Sen september
Klar, Opløftende

Køb HulkBerry

Fat Banana

Fat Banana

Hvis du kan lide smagen af banan i urteform, så er, Fat Banana lige noget for dig. Denne sort har en sød, frugtagtig smag med et strejf af citrus. Virkningen rydder dit hoved og giver dig en stenet, doven fornemmelse igennem hele kroppen. Dine muskler bliver så afslappede, at du smelter sammen med sofaen med garanti for, at din appetit vokser. De beroligende indica- og glade sativa-egenskaber kommer fra et THC-indhold, der svæver over 25%. Denne velsmagende hybrid er resultatet af blandingen af OG Kush med Chiquita Banana. Den blomstrer i over 7-8 uger med passende gullige knopper. Du får en flot belønning, når du dyrker denne tilpasningsdygtige Kush, uanset om du dyrker den kompakt indendørs eller lader den vokse højere end et voksent menneske udendørs.

Fat Banana
Banana x OG Kush
350 - 400 gr/m2
80 - 140 cm
8 - 10 uger
THC: 25%
Sativa 30% Indica 70%
450 - 500 gr/plant
170 - 200 cm
Sen september
Beroligende

Køb Fat Banana

Purple Queen

Purple Queen

Nogle Kush-stammer er hybrider af forskellige afstamninger. Man har brugt sorter fra hele verden for at skabe den indica-dominerende Purple Queen. Sativas fra Thailand, Colombia og Mexico giver denne Kush-sort sine Skunk-kvaliteter. Kush-kvaliteterne kommer naturligvis fra de berømte Hindu Kush-bjerge. I tusindvis af år har der ude i naturen vokset potente cannabisplanter på denne bjergkæde. Disse sorter indgår nu i mange af verdens fineste sorter, bl.a. i de meget efterspurgte lilla fænotyper. Disse planter har en frugtagtig smag og lilla farve. I dette tilfælde låner Purple Afghan sin genetik ud til Purple Queen. Ikke nok med at de har blændende lilla farver, men THC-indholdet når helt op på 22%. Smagen er en berusende blanding af fyr, bær og brændstof, og du oplever en intens virkning, der både er beroligende og forfriskende.

Purple Queen
Hindu Kush x Purple Afghani
450 - 500 gr/m2
80 - 120 cm
8 - 9 uger
THC: 22%
Sativa 25% Indica 75%
650 - 700 gr/plant
175 - 210 cm
Oktober
Beroligende, Euforisk

Køb Purple Queen

Er du fyldt 18 år?

Indholdet på RoyaQueenSeeds.com er kun egnet til voksne og er forbeholdt myndige personer.

Sørg for, at du kender loven i dit land.

Når du klikker på ENTER, bekræfter
du, at
du er fyldt 18 år.