• Somango XL
 • Somango XL

Somango XL

Somango er elsket for sin søde smag, sin behagelige virkning og frugtagtige duft. Somango er blevet døbt “the beast” efter mange års popularitet samt fantastisk kritik og anmeldelser på Internettet. Somango fik sit navn, fordi den har en tilfredsstillende og frugtagtig smag, der minder om tropiske mangoer.
 4.5/5 (128) Write a review
Antal Fro:
1x
€ 9.50
3x
€ 25.00
5x
€ 37.50
10x
€ 70.00
€ 25.00
Add to Saved Items
Free
Shipping
Free
Return
Stealth
Shipping

 • More info
 • Data sheet
 • Spørgsmål (2)
 • Anmeldelser (104)
 • Kundebilleder (4)

Robust og produktiv genetik

Følelsen af at være høj kommer meget hurtigt og giver en beroligende fornemmelse af fredfyldt klarhed. Det er garanteret, at virkningen ikke vil gøre dig inaktiv eller træt. I stedet er den fantastisk til at fjerne alle distraktioner, så du kan begynde at fokusere på det, du gerne vil sætte fokus på. Det er en meget stærkt high, og den kan vare i flere timer, da den har 18% THC. Det er den perfekte sort til indsamling af inspiration til kreative udfoldelser.

Sorten blev oprindeligt introduceret på grund af general efterspørgsel efter en plante, der kunne producere en euforisk, klassisk høj følelse uden bivirkningen af sløvhed. Den blev skabt ved at avle to af de mest produktive og robuste planter, der findes, nemlig Somango og Critical 47. Denne hybrid er testet i massiv skala. Da dens tilgængelighed er steget, er den blevet elsket af mange, der høster fordelene ved at købe dette frø.

Kondenseret plante med stærke topskud

Feminiserede Somango har en genetisk blanding bestående af 25% sativa og 75% indica. Indicas dominans er ansvarlig for den hurtige indtræden af den høje tilstand. Planten vokser i en meget kondenseret form og opretholder en fornemmelse af skønhed og elegance. Den når sin maksimale mindre højde på 1m, når den dyrkes indendørs, hvilket gør den perfekt til dem, der ønsker en mindre plante. Når den får chancen for at blomstre udendørs, kan den strække sig op til 2 meters højde. Den får adskillige hårdføre grene, der producerer robuste topskud. Modne planter har blade med silkeagtige lilla nuancer og topskud, der er forstøvede med et fint lag af krystaller.

Kan høstes efter blomstring - kun 8 uger

Det anbefales, at du giver denne plante ca. 9 uger for at nå sit fulde blomstringspotentiale. Nogle dyrkere har oplevet, at planten er færdig med at blomstre og kan høstes allerede efter 8 uger. Når du dyrker din plante udendørs, er høsttiden i slutningen af september.

Når du dyrker planten indendørs med ordentligt vand, næringsstoffer og fugtighedsregulering, kan din plante give dig et udbytte på så meget som 575 gram pr. m2. Når planten får chancen for at vokse udendørs, kan den give 600 gram pr. tørret plante.

God for nybegyndere og ekspertproducenter

Det er blevet hyldet af mange som en fantastisk plante for nye avlere såvel som erfarne. Planten er ret hårdfør og betragtes i vid udstrækning som meget let at passe. På trods af plantens tendens til at være udholdende, skaber dens forkærlighed for at vokse på en kompakt måde kombineret med den enorme størrelse af topskuddene et tæt løv, som kræver specialpleje. Omhyggelig kontrol af luftfugtigheden, hvor den dyrkes, skulle forhindre skimmelsvamp og sørge for en sund plante, der fortsat vil levere fantastiske topskud.

Somango XL data sheet
Sorttype: Feminiserede
THC: 18%
CBD: Medium
Udbytte indendørs: 525 - 575 gr/m2
Udbytte udendørs: 550 - 600 gr/plant
Højde indendørs: 60 - 100 cm
Højde udendørs: 120 - 200 cm
Blomstringstid: 8 - 10 uger
Høstmåned: Sen september
Genetisk baggrund: Somango x Critical 47
Type: Sativa 25% Indica 75%
Effekt: Stenet og kraftfuld
Klima: Mild
Smag: Frugtsmag

  Af D. D. on 05/Aug/2020 :
  (5)

  Titel : Somango
  Kommentar : The photos are beautiful and i am looking forward to trying the result

  Af J. B. on 29/Jul/2020 :
  (5)

  Titel : SoMango
  Kommentar : Au top !!

  Af N. V. on 29/Jun/2020 :
  (5)

  Titel : Somango y chesse
  Kommentar : Se demoraron un poco pero ya alfin estan en mi poder viendo como crecen sanamente , blesss

  Af J. S. on 17/Jun/2020 :
  (5)

  Titel : Un délice
  Kommentar : Pousse sans trop d'occupation, bon rendement et goût au top. Aussi bien pour les pros que les débutants

  Af B. J. on 16/Jun/2020 :
  (5)

  Titel : Excellent
  Kommentar : 40 graines achetés à la Spannabis 2019, comme la Spécial Queen #1 germination à un taux de 100 % ! Jamais vu ça auparavant.. Une bonne qualité de smoke, un parfum doux et fruité. Récolte conséquente.

  Af V. D. on 04/Jun/2020 :
  (5)

  Titel : Somango
  Kommentar : Les graines de se site sont vraiment magique Sa pousse assez vite je suis vraiment content !

  Af M. H. on 28/May/2020 :
  (5)

  Titel : Somango xl
  Kommentar : Alles bestens,schnelle Lieferung und gute Keimung wie immer! Mal sehen was daraus wird.

  Af S. S. on 27/May/2020 :
  (5)

  Titel : Ottimo
  Kommentar : Frutti buonissimi

  Af J. N. on 26/May/2020 :
  (5)

  Titel : Somango
  Kommentar : Recomendable

  Af H. M. on 22/May/2020 :
  (4)

  Titel : Plante robuste !!
  Kommentar : Aucun soucis même après plusieurs carences !

  Af M. L. on 19/May/2020 :
  (5)

  Titel : Germination
  Kommentar : Colis bien reçu, toutes les graines ont germé, les plantules sont sorties sans problèmes. Ce site propose des semences de bonne qualité.

  Af R. S. on 18/May/2020 :
  (5)

  Titel : nickel
  Kommentar : je les deja fumer il y a un petit temps et je la recommande tres bonne weed

  Af P. E. on 15/May/2020 :
  (5)

  Titel : Ottima genetica
  Kommentar : Consigliato

  Af C. V. on 13/May/2020 :
  (5)

  Titel : Somango XL Amazing!
  Kommentar : These strain was one of the best weed I have ever had, so much flavor and such beautiful buds, its great!

  Af R. R. on 12/May/2020 :
  (5)

  Titel : Belle plante
  Kommentar : Plante toujours en croissance, je prèfere le dire je n'ai JAMAIS EU de problème de germination. Enfin bref, structure de la planre très compacte, beaucoup plus compacte que ma Super skunk (autre banque) elle est dans un pot de 5.5L micro grow ( pour le coup j'avais déjà réaliser une NL auto dans un pot de 5.5L et le rendement était au rendez vous, cetait ma première culture en plus, donc 0 palissage). Comme certains l'avait déjà mentionner, une odeur très forte déjà présente alors que la plante n'est même pas en floraison ni en préfloraison. D'ailleurs cette odeur me rappelle très fortement à lodeur qu'avait la OG Kush pendant son stade de préfloraison, j'espère que ma SOMANGO changera d'odeur en floraison sinon cest pas drôle d'avoir les mêmes arômes ( terreux et un peu skunk a la fois). Un grand merci a Royal Queen Seeds, clairement le meilleur site pour la livraison et les choix des produits, etant un novice, j'ai pu faire pousser des graines de chez RQS sans trop d'effort, je recommanderai toujours ce site


  Du kan ikke uploade en anmeldelse, fordi du ikke er logget ind som kunde

  Log ind / Tilmeld dig
From M. | 2018-05-29 19:09:01

Does the plant have a strong odor while flowering?

Royal Queen Seeds Team

The smell of your plants would depend on several factors If your plants are healthy and happy their smell will be stronger. Some companion plants can serve a masking function for the characteristic Cannabis plant smell. Here is a link with some basic information about it https://www.royalqueenseeds.com/blog-companion-planting-for-cannabis-what-you-need-to-know-n338

From Pato | 2017-10-13 21:54:14

Esta semilla somango xl es de ciclo completo??

Royal Queen Seeds Team

Esta variedad no es autofloresciente, es fotoperiódica.

Stil et spørgsmål
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Stil et spørgsmål

Anbefalede produkter
Kunder, der købte dette produkt, købte også

Are you aged 18 or over?

The content on RoyalQueenSeeds.com is only suitable for adults and is reserved for those of legal age.

Ensure you are aware of the laws of your country.

By clicking ENTER, you confirm
you are
18 years or older

Ansvarsfraskrivelse

Alle cannabisfrø, som sælges hos Royal Queen Seeds, er udelukkede til personligt brug og beregnet til voksne (over 18 år). Vi leverer ikke frø i stor skala eller til kommercielle dyrkere. Vi forbeholder os retten til at afvise et salg, hvis vi har mistanke om, at denne betingelse er ved at blive brudt.

Kategorier

Ansvarsfraskrivelse

Alle cannabisfrø, som sælges hos Royal Queen Seeds, er udelukkede til personligt brug og beregnet til voksne (over 18 år). Vi leverer ikke frø i stor skala eller til kommercielle dyrkere. Vi forbeholder os retten til at afvise et salg, hvis vi har mistanke om, at denne betingelse er ved at blive brudt.