• Speedy Chile (hurtigt blomstrende)
 • Speedy Chile (Fast Flowering)
 • Speedy Chile (hurtigt blomstrende)
 • Speedy Chile (hurtigt blomstrende)
 • Speedy Chile (hurtigt blomstrende)
 • Speedy Chile (hurtigt blomstrende)

Speedy Chile (hurtigt blomstrende)

Early Skunk x Skunk x Chile Indica

Hos Royal Queen Seeds har vi designet vores nye Speedy Chile-feminiserede cannabisfrø til at blande de bedste egenskaber fra vores favoritsorter. De hurtigt blomstrende udgaver af vores sorter er et ideélt alternativ til automatisk blomstrende cannabissorter, fordi de er stærkere og er designet til en kortere blomstringsperiode.
(222)
Skrive en anmeldelse
Antal Fro:
1x
€ 6.38
3x
€ 16.13
5x
€ 24.38
10x
€ 45.00
25x
€ 90.00
On sale!
Nedsat pris
€ 16.12

€ 21.50 (-25%)

  Add to Saved Items
Free
Shipping
Free
Return
Stealth
Shipping

 • Mere info
 • Data sheet
 • Spørgsmål (1)
 • Anmeldelser (194)
 • Kundebilleder (4)

Speedy Chile er resultatet af Early Skunk, Skunk og Chile Indica

Speedy Chile-varianten blev realiseret ved at krydse en tredjegenerations automatisk blomstrende plante med en klon, hvilket giver dig et feminiseret cannabisfrø, som er ideélt til indendørs og udendørs marihuanahaver. Da nogle dyrkere er afventende i forhold til at tage automatisk blomstrende sorter til sig på grund af lave THC-niveauer, har vi designet vores nye hurtige cannabisvariant til at producere blomster med utrolig høj styrke.

Speedy Chile er et kryds mellem Early Skunk x Skunk og Chile Indica, og den har en fremragende smag og afslappende high. Early Skunk er en eliteklon, som har gjort sig fortjent til et ry for at producere medicinske marihuanablomster af den højeste kvalitet. Den stærke Early Skunk er ideel til smerter, søvnproblemer og er en naturlig appetitvækker. Speedy Chile-hybriden er 30% Sativa og 70% Indica, så du kan godt forvente, at planterne strækker sig bare en anelse og fylder godt ud i dyrkningsområdet i løbet af blomstringsperioden. Blandingen leverer også en følelse af at være høj, som kvalitetsmæssigt er enestående. Sativa-påvirkningen kan mærkes langsomt krybende op på dig, og Speedy Chile giver en opløftende følelse af at være høj, som er ideel for dem, som har opgaver, de skal fuldføre i løbet af dagen.

God sort for indendørs...og udendørs, for nybegyndere... og for eksperter

Indica giver også en dejlig afslappende fornemmelse til de færdige blomster, hvilket gør Speedy Chile ideel til dem, som ønsker at ryge hele dagen lang. Speedy Chile feminiserede frø har en hurtig livscyklus, så du kan høste dejlige blomster på så lidt som otte uger. Den hurtigt blomstrende sort er en af de hurtigste på markedet, og den genetiske sammensætning er ideél til dem, som gerne vil maksimere deres dyrkningsområde med hurtige høsttider mellem frøene. Vores Speedy Chile-frø er et fremragende valg for indendørs og udendørs dyrkere, og planten er perfekt for såvel begyndere som eksperter. Begyndere kommer til at påskønne, at Speedy Chile kun kræver lidt pleje, og erfarne dyrkere kan regne på næringsstofferne og få magien til at ske.

Indendørs marihuanadyrkere kan forvente en færdig cannabisplante, som er kort i staturen, hvilket efterlader rigeligt med plads i et dyrkningstelt eller lille skab. De feminiserede cannabisfrø er skabt til en kort blomstringscyklus, og indendørs dyrkere kommer til at påskønne antallet af høster, som de kan gennemføre i deres have. Speedy Chile er færdig, når den er mellem 50 cm og 100 cm i højden, og udbyttet er op til 525 gram pr. kvadratmeter.

Udendørs dyrkere kommer også til at påskønne Speedy Chile, fordi planten normalt er klar til høst en eller to uger før andre sorter. Færdige blomster kan plukkes tidligt i september, så du kan have dit produkt parat før regnen i efteråret, hvilket reducerer sandsynligheden for mug. Under naturlig sollys leverer de feminiserede marihuanaplanter et enestående udbytte, og dyrkere kan forvente at høste op til 500 gram pr. plante. Med en fremragende high og enestående styrke har Speedy Chile vist målinger på op til 16% THC, og de færdige blomster har meget lidt CBD i sig. Denne specialblanding leverer en følelse af at være høj, som er lettere afslappende og særdeles euforisk.

Speedy Chile (hurtigt blomstrende) data sheet
Sorttype: Feminiserede
THC: 16%
CBD: Lav
Udbytte indendørs: 475 - 525 gr/m2
Udbytte udendørs: 450 - 500 gr/plant
Højde indendørs: 60 - 100 cm
Højde udendørs: 100 - 170 cm
Blomstringstid: 7 - 8 uger
Høstmåned: Tidlig september
Genetisk baggrund: Early Skunk x Skunk x Chile Indica
Type: Sativa 30% Indica 70%
Effekt: Beroligende, Latter
Klima: Korte somre
Smag: Frugtagtig, Fyrretræsagtig, Peber

  Af T. B. Den 14/Nov/2023 :

  Titel : Fast and great smelling
  Kommentar : A hearty strain with a great smell that grew as fast as my autos. I pleasant high that's great for when you're doing creative work.

  Af A. L. Den 12/Sep/2023 :

  Titel : Mighty
  Kommentar : Trotz einiger Probleme, zum Teil selbst verschuldet, zum Teil Genetik, ergaben 3 Damen nach 44 BT 178g (trocken) ein extrem leckeres Ergebnis. Over all zu empfehlen

  Af D. H. Den 26/Jul/2023 :

  Titel : Sehr Zufrieden
  Kommentar : Vom Versand der Samen bis jetzt (26.07) ist alles glatt gelaufen. Die Endhöhe ist hier aber mit 1,70m angegeben. Kann ich widerlegen, ich bin jetzt bei 2,30m😂

  Af A. L. Den 07/Jun/2023 :

  Titel : Yousmo
  Kommentar : 2/2 germées. Poussées sous ts1000, en organique, 34 jours de croissance et 53 jours en 12/12. J'ai fini la flo dans un environnement très humide (55-70%),d'ou le cut un peu en avance de quelques jours. Sec 45 et 53g, les plantes étaient très similaire en structure (très compactes) et en taille (environ 90cm). Par contre j'ai un pheno terreux et l'autre très tropical, ça sent l'oasis tropical, c'est assez ouf. C'est le pheno a chopper sur cette strain sans aucun doute, beaucoup plus de résine, et de buds plus compact. S'associe bien avec la critical en terme de taille et de temps de flo.

  Af D. T. Den 17/Apr/2023 :

  Titel : Speedy
  Kommentar : Super schneller Versand. Um die Keimung muss ich mir zum Glück nicht machen. Super Samen! Immer wieder gerne.🤘🏼👍🏼

  Af C. D. Den 06/Mar/2023 :

  Titel : Germinó pero allí se acabó
  Kommentar : Pues eso, germinó pero no aguanto el transparente

  Af A. M. Den 11/Jan/2023 :

  Titel : 100%
  Kommentar : Germogliate 3 su 3, come sempre Royal Queen infallibile! Stay tuned...

  Af R. G. Den 09/Jan/2023 :

  Titel : Easy
  Kommentar : Easy to grow...Easy mantenance..ready finished.....LOL.. good plant..fat yeld..

  Af E. J. Den 09/Jun/2022 :

  Titel : hrjc
  Kommentar : prima buitenplanten, eerste week oktober klaar

  Af S. B. Den 06/Jun/2022 :

  Titel : Mr
  Kommentar : Super rapide, je recommande.

  Af L. D. Den 16/May/2022 :

  Titel : Everything perfect
  Kommentar : Seeds germinate and look so healthy. Second time I purchase this strain and it's fast and and nice to smoke

  Af S. P. Den 29/Mar/2022 :

  Titel : Speedy chill
  Kommentar : All good grat flowers

  Af H. W. Den 24/Mar/2022 :

  Titel : Mr.nice guy
  Kommentar : Top!!!Nur zu empfehlen!!!

  Af S. S. Den 06/Mar/2022 :

  Titel : Royal silver
  Kommentar : 3 acheter 3 germé pour l'instant tout va bien 👍

  Af K. S. Den 10/Jan/2022 :

  Titel : Strong seeds
  Kommentar : I am very happy with the quality of the seeds. Everytime I bought seeds, 9 out of 10 of them have grown up to strong healthy plants and the deliveries always comes in time and I really like the little gifts that comes with it. I strongly recommend RQS to everyone. / Best regards from a customer that keeps coming back to RQS and in the past tried other sites.


  Du kan ikke skrive en anmeldelse, da du ikke har købt dette produkt
From riverkey | 2019-11-12 16:40:46

So you induce flowering with these by changing the light cycle to 12/12 when the plant is mature enough?

Royal Queen Seeds Team

Yes, the only difference with fast flowering strains is that the flowering period is shorter than other feminized strains.

Only registered user can ask a question. Log på
Anbefalede produkter
Kunder, der købte dette produkt, købte også

Er du fyldt 18 år?

Indholdet på RoyaQueenSeeds.com er kun egnet til voksne og er forbeholdt myndige personer.

Sørg for, at du kender loven i dit land.

Når du klikker på ENTER, bekræfter
du, at
du er fyldt 18 år.

Ansvarsfraskrivelse

Cannabisfrø kan distribueres frit inden for EU under princippet om gensidig anerkendelse. Det er dog dit eget ansvar at undersøge lokale love og bestemmelser, før du bestiller.

Kategorier
eKomi silver seal
4.7 ud af 5
ud af 36792 bedømmelser

Ansvarsfraskrivelse

Cannabisfrø kan distribueres frit inden for EU under princippet om gensidig anerkendelse. Det er dog dit eget ansvar at undersøge lokale love og bestemmelser, før du bestiller.