• Speedy Chile (Fast Flowering)
 • Speedy Chile (Fast Flowering)

Speedy Chile (hurtigt blomstrende)

Hos Royal Queen Seeds har vi designet vores nye Speedy Chile-feminiserede cannabisfrø til at blande de bedste egenskaber fra vores favoritsorter. De hurtigt blomstrende udgaver af vores sorter er et ideélt alternativ til automatisk blomstrende cannabissorter, fordi de er stærkere og er designet til en kortere blomstringsperiode.
 4.5/5 (167) Write a review
Antal Fro:
1x
€ 8.50
3x
€ 21.50
5x
€ 32.50
10x
€ 60.00
€ 21.50
Add to Saved Items
Free
Shipping
Free
Return
Stealth
Shipping

 • More info
 • Data sheet
 • Spørgsmål (1)
 • Anmeldelser (150)
 • Kundebilleder (6)

God smag og afslappende high

Speedy Chile-varianten blev realiseret ved at krydse en tredjegenerations automatisk blomstrende plante med en klon, hvilket giver dig et feminiseret cannabisfrø, som er ideélt til indendørs og udendørs marihuanahaver. Da nogle dyrkere er afventende i forhold til at tage automatisk blomstrende sorter til sig på grund af lave THC-niveauer, har vi designet vores nye hurtige cannabisvariant til at producere blomster med utrolig høj styrke.

Speedy Chile er et kryds mellem Early Skunk x Skunk og Chile Indica, og den har en fremragende smag og afslappende high. Early Skunk er en eliteklon, som har gjort sig fortjent til et ry for at producere medicinske marihuanablomster af den højeste kvalitet. Den stærke Early Skunk er ideel til smerter, søvnproblemer og er en naturlig appetitvækker. Speedy Chile-hybriden er 30% Sativa og 70% Indica, så du kan godt forvente, at planterne strækker sig bare en anelse og fylder godt ud i dyrkningsområdet i løbet af blomstringsperioden. Blandingen leverer også en følelse af at være høj, som kvalitetsmæssigt er enestående. Sativa-påvirkningen kan mærkes langsomt krybende op på dig, og Speedy Chile giver en opløftende følelse af at være høj, som er ideel for dem, som har opgaver, de skal fuldføre i løbet af dagen.

God sort for indendørs...og udendørs, for nybegyndere... og for eksperter

Indica giver også en dejlig afslappende fornemmelse til de færdige blomster, hvilket gør Speedy Chile ideel til dem, som ønsker at ryge hele dagen lang. Speedy Chile feminiserede frø har en hurtig livscyklus, så du kan høste dejlige blomster på så lidt som otte uger. Den hurtigt blomstrende sort er en af de hurtigste på markedet, og den genetiske sammensætning er ideél til dem, som gerne vil maksimere deres dyrkningsområde med hurtige høsttider mellem frøene. Vores Speedy Chile-frø er et fremragende valg for indendørs og udendørs dyrkere, og planten er perfekt for såvel begyndere som eksperter. Begyndere kommer til at påskønne, at Speedy Chile kun kræver lidt pleje, og erfarne dyrkere kan regne på næringsstofferne og få magien til at ske.

Indendørs marihuanadyrkere kan forvente en færdig cannabisplante, som er kort i staturen, hvilket efterlader rigeligt med plads i et dyrkningstelt eller lille skab. De feminiserede cannabisfrø er skabt til en kort blomstringscyklus, og indendørs dyrkere kommer til at påskønne antallet af høster, som de kan gennemføre i deres have. Speedy Chile er færdig, når den er mellem 50 cm og 100 cm i højden, og udbyttet er op til 525 gram pr. kvadratmeter.

Udendørs dyrkere kommer også til at påskønne Speedy Chile, fordi planten normalt er klar til høst en eller to uger før andre sorter. Færdige blomster kan plukkes tidligt i september, så du kan have dit produkt parat før regnen i efteråret, hvilket reducerer sandsynligheden for mug. Under naturlig sollys leverer de feminiserede marihuanaplanter et enestående udbytte, og dyrkere kan forvente at høste op til 500 gram pr. plante. Med en fremragende high og enestående styrke har Speedy Chile vist målinger på op til 16% THC, og de færdige blomster har meget lidt CBD i sig. Denne specialblanding leverer en følelse af at være høj, som er lettere afslappende og særdeles euforisk.

Speedy Chile (hurtigt blomstrende) data sheet
Sorttype: Feminiserede
THC: 16%
CBD: Lav
Udbytte indendørs: 475 - 525 gr/m2
Udbytte udendørs: 450 - 500 gr/plant
Højde indendørs: 60 - 100 cm
Højde udendørs: 100 - 170 cm
Blomstringstid: 6 - 8 uger
Høstmåned: Tidlig september
Genetisk baggrund: Early Skunk x Skunk x Chile Indica
Type: Sativa 30% Indica 70%
Effekt: Afslappende og fuld af smag
Klima: Varm
Smag: Frugtsmag, Fyr, Krydderier

  Af N. T. on 03/Aug/2020 :
  (5)

  Titel : Très bien
  Kommentar : A voir sur la récolte mais très bien pour le moment

  Af I. D. on 24/Jul/2020 :
  (5)

  Titel : Servizio eccellente e semi super freschi
  Kommentar : Un servizio davvero eccellente e discreto, i semi sono germogliati subito senza fatica. Sono molto soddisfatta del mio acquisto!

  Af L. F. on 14/Jul/2020 :
  (5)

  Titel : Efficace !
  Kommentar : Je voulais juste "tester" en passant une première commande, Efficace, Rapide, Super Packaging, et déjà après à peine dix jours les futurs pieds grandissent ! Je recommande sans hésitation !

  Af J. B. on 06/Jul/2020 :
  (5)

  Titel : Service parfait
  Kommentar : Apres soucis avec transporteur, RQS m'a renvoyé ma commande sans perte de temps. Reste à voir si les graines sont aussi généreuses que le service client.

  Af M. S. on 06/Jul/2020 :
  (5)

  Titel : 4/5
  Kommentar : Super fast growth and great delivery service

  Af F. R. on 03/Jul/2020 :
  (4)

  Titel : Ăśberraschend einfach
  Kommentar : Naja was soll ich sagen. Ziemlich easy und das Ding wächst und wächst. Eig kann man nichts falsch machen. Würde es empfehlen

  Af V. R. on 02/Jul/2020 :
  (4)

  Titel : Chouette graines
  Kommentar : Vraiment au top cette variété, je recommande

  Af T. B. on 01/Jul/2020 :
  (5)

  Titel : First Time Grow
  Kommentar : 2/2 nice plants so far. Smells a bit like pineapple. Medium strength.

  Af B. L. on 22/Jun/2020 :
  (5)

  Titel : Speedy Chily
  Kommentar : Super fast growth and great delivery service

  Af M. L. on 03/Jun/2020 :
  (5)

  Titel : Great for the summer heat
  Kommentar : This variety is quick to germinate and easy to grow on a sunny window cill. looking like a good yield too.

  Af V. P. on 01/Jun/2020 :
  (5)

  Titel : Super
  Kommentar : Très bon service client, les graines ont toutes germées en 48 h et les plantes poussent très bien jusque là. Merci

  Af T. L. on 28/May/2020 :
  (5)

  Titel : Great stuff
  Kommentar : I also bought some seeds in the netherlands and these are as good as the original. :)

  Af F. M. on 25/May/2020 :
  (5)

  Titel : So spicy
  Kommentar : Bonne et rapide

  Af R. U. on 18/May/2020 :
  (4)

  Titel : super fast
  Kommentar : vero fast growing and very easy to grow up. It was my first time, and i think is perfect if you are a beginner.

  Af E. V. on 12/May/2020 :
  (5)

  Titel : Happy
  Kommentar : 4 Out of 5 grown up not bad. Had the plant last year and i really liked the fast flowering almost as much glitter as an automatic flowering plant & without the worries of bad weather with normal flowering plants.


  Du kan ikke uploade en anmeldelse, fordi du ikke er logget ind som kunde

  Log ind / Tilmeld dig
From riverkey | 2019-11-12 16:40:46

So you induce flowering with these by changing the light cycle to 12/12 when the plant is mature enough?

Royal Queen Seeds Team

Yes, the only difference with fast flowering strains is that the flowering period is shorter than other feminized strains.

Stil et spørgsmål
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Stil et spørgsmål

Anbefalede produkter
Kunder, der købte dette produkt, købte også

Are you aged 18 or over?

The content on RoyalQueenSeeds.com is only suitable for adults and is reserved for those of legal age.

Ensure you are aware of the laws of your country.

By clicking ENTER, you confirm
you are
18 years or older

Ansvarsfraskrivelse

Alle cannabisfrø, som sælges hos Royal Queen Seeds, er udelukkede til personligt brug og beregnet til voksne (over 18 år). Vi leverer ikke frø i stor skala eller til kommercielle dyrkere. Vi forbeholder os retten til at afvise et salg, hvis vi har mistanke om, at denne betingelse er ved at blive brudt.

Kategorier

Ansvarsfraskrivelse

Alle cannabisfrø, som sælges hos Royal Queen Seeds, er udelukkede til personligt brug og beregnet til voksne (over 18 år). Vi leverer ikke frø i stor skala eller til kommercielle dyrkere. Vi forbeholder os retten til at afvise et salg, hvis vi har mistanke om, at denne betingelse er ved at blive brudt.