• Pink Gorilla

Pink Gorilla

Gorilla Glue #4 x Pink 2.0

Leder du efter en produktiv, harpiksagtig monstersort til haven? Så behøver du ikke lede længere. Vi præsenterer her dronningen af cannabisjunglen. Vores feminiserede Pink Gorilla-frø stammer fra den mægtige GG4 og kan prale af sine krasse aromaer, enestående styrke og høje udbytter, som Gorilla-linjen er kendt for. Bestil dine frø her og gør dig klar til en suveræn oplevelse og høst.
Antal Fro:
1x
€ 12.50
3x
€ 30.50
5x
€ 46.50
10x
€ 85.00
On sale!
Nedsat pris
€ 30.50

€ 30.50 (-0%)

Føj til gemte varer
Free
Shipping
Free
Return
Stealth
Shipping

  • Mere info
  • Data sheet
  • Spørgsmål (0)
  • Anmeldelser (0)

Pink Gorilla: Det nyeste og bedste inden for Gorilla-genetik

Ligesom Haze, Kush og Skunk ændrede Gorilla-sorten for altid den måde, vi nyder cannabis på. Original Glue (også kendt som GG4), den moderne klassiker, der gav liv til Gorilla-linjen omkring 2010, præsenterede cannabisentusiaster for aromaer, smagsoplevelser og enorme styrker, som ingen nogensinde før havde oplevet. Derfor gav det selvfølgelig sig selv, at vores avlere fortsatte med at videreudvikle den almægtige Gorilla-linje og skabe sorter, der tilbyder nye smags- og aromavarianter, men som samtidig bevarer de klassiske Gorilla-egenskaber, vi kender og elsker. Vi introducerer nu vores nyeste kreation: Pink Gorilla – en sort, som alle dyrkere bare må og skal prøve.

Pink Gorilla-cannabisfrø: En blanding af GG4 og Pink 2.0

Nogle gange er du nødt til at tænke ud af boksen for at finde de skjulte skatte. Og det var præcis, hvad vores avlere gjorde, da de krydsede GG4, som er moderen til alle Gorilla-sorter, med Pink 2.0, en knapt så kendt indica-sort med nødde- og blomsteragtig aroma og milde virkninger. Resultatet blev en fantastisk hybrid, der trives godt i en række forskellige opsætninger, og som producerer knopper på øverste hylde fyldt med en smag af slik, citrus, brændstof og frugtagtige terper samt masser af THC.

Virkninger og smag af Pink Gorilla-sorten

GG4 er kendt for sin gasagtige og syrlige aroma fyldt med noter af fyrretræ, jord, skunk og brændstof. Stik modsat har Pink 2.0 en delikat blomsteraroma med milde nøddeagtige undertoner og et strejf af søde bær. Ved at kombinere de to sorter, fik Pink Gorilla fra Royal Queen Seeds en unik sød smag og aroma med noter af citrus, bær og andre frugter. Når du smuldrer knopperne, bemærker du dog de dvælende noter af brændstof samt de klassiske strejf af fyrretræ og jord, som man forventer af enhver Gorilla-sort. Smagen kombinerer på samme måde citronsødme med en jordagtig, og nærmest te-lignende smag, når du inhalerer røgen, og et strejf af brændstof og skunk, når du udånder. Pink Gorilla indeholder 20 % THC samt eksotiske terpener og leverer potente virkninger, der kombinerer stenede fysiske virkninger i kroppen med en cerebral eufori. Sorten er perfekt til hyggeaftener sammen med nære venner, afslappende aftener derhjemme eller en lille gåtur rundt i kvarteret.

Dyrkning af Pink Gorilla-cannabisfrø

Pink Gorilla-frøene producerer en fremragende høst, uanset om du planter dem indendørs, udendørs eller i en hybridopsætning som fx et drivhus. Takket være deres hårdføre genetik udvikler disse feminiserede Pink Gorilla-frø sig hurtigt til robuste planter, der domineres af 75 % indica-gener. I et telt eller dyrkningsrum kan Pink Gorilla blive op til 80-120 cm høj, og planten er klar til høst allerede efter 8-9 uger i blomstringsfasen. Udendørs kan du forvente, at planterne bliver lidt større. Her kan de nå op på 180 cm og er klar til høst i begyndelsen af oktober. Hold din trimmesaks tæt hånden, når du dyrker Pink Gorilla-frø, da denne sort udvikler en masse frodige blade, der reagerer godt på regelmæssig trimning. Indendørs kan denne imponerende jungledronning producere et udbytte på op til 500 gram pr. m², mens udendørsplanter kan levere op til 450-500 gram pr. plante.

Pink Gorilla data sheet
Sorttype: Feminiserede
Genetisk baggrund: Gorilla Glue 4 x Pink 2.0
THC: 20%
CBD: Lav
Type: Sativa 25% Indica 75%
Blomstringstid: 8 - 9 uger
Høstmåned: Tidlig oktober
Højde indendørs: 80 - 120 cm
Højde udendørs: 140 - 180 cm
Udbytte indendørs: 450 - 500 gr/m2
Udbytte udendørs: 450 - 500 gr/plant
Effekt: Euforisk, Fysisk afslappende, Kraftfuld, Opløftende
Smag: Brændstof, Citrus, Frugtagtig, Slik
    Ingen har skrevet en anmeldelse endnu


    Du kan ikke skrive en anmeldelse, da du ikke har købt dette produkt

No customer questions for the moment.

Only registered user can ask a question. Log på
Anbefalede produkter
Kunder, der købte dette produkt, købte også

Er du fyldt 18 år?

Indholdet på RoyaQueenSeeds.com er kun egnet til voksne og er forbeholdt myndige personer.

Sørg for, at du kender loven i dit land.

Når du klikker på ENTER, bekræfter
du, at
du er fyldt 18 år.