Skrevet af Luke Sumpter

Royal Gorilla, den fugtigste marihuana nogensinde

Royal Gorilla, den fugtigste marihuana nogensinde


OPRINDELSE: VINDER I DET GENETISKE LOTTERI

Dette er interessante tider for kultivering af cannabis. Få tilfældige kreationer eller opfindelser var enestående. De fleste forsvinder ubemærket hen som en regnbue om natten. Men de vidunderlige få som Chocolate Chip Cookies, Corn Flakes og Potato Chips har ændret verden. Gorilla Glue er marihuanaen, som hurtigt er ved at blive den første tilfældige billedstormer.

Gorilla Glue #1 er en Sativa-præget fænotype fra Gorilla Glue-familien i udseendet, hvilket er et produkt af hermafroditpollen, som bestøver udvalgte Diesel-sorter. I stedet for at ødelægge genetikken opstod der ultrapotent eliteafkom. Indtil videre er Gorilla Glue #4 den mest potente af alle fænotyper, som er opdaget.

Alle Gorilla Glues fænotyper deler den samme afstamning fra Chems Sis, Sour Dubb og Chocolate Diesel. Nogle hybrider er imidlertid mere ekstraordinære end andre. Tallene betyder noget, og med 32% THC-målinger fra laboratorier i Denver Colorado har Gorilla Glue omdefineret højpotent cannabis. Vores Royal Gorilla er en brandvarm sag!

Det er ikke overraskende, at Gorilla Glue har fyldt op med rigelige af udmærkelser og priser. De mest bemærkselsværdige var sejrene ved to High Times Cannabis Cup-konkurrencer i 2014 med en førsteplads i Los Angeles og Michigan. Gorilla Glue-stykker blev fra den ene dag til den anden den hotteste cannabisvare på markedet. Nu er den tilgængelig i frø for første gang. Hjemmedyrkere kan nu plante den fugtigste dope på denne planet.

Video id: 328585080

VÆKSTEGENSKABER: KING KONG CANNABISPLANTER

Royal Gorilla vokser som en vinstok og vokser hurtigt lodret. Træningsøvelser anbefales stærkt for at beherske denne Indica-Sativa hybrid med King Kong-størrelse. ScrOG-metoden foretrækkes for at høste den maksimale mængde af denne brandvarme cannabis. Firevejs LST er endnu en foretrukken kultiveringsteknik for at opnå den tungeste høst fra Royal Gorilla.

Blomstringen er hurtig og vild med 60 dage eller mindre, som typisk er alt, hvad der kræves. Tilsyneladende ubegrænset harpiksproduktion og en jordet duft af fyr er fundamentale egenskaber hos Royal Gorilla. Blomsterne er små til medium i størrelsen samt meget kompakte og klistrede med harpiks.

Ved sen blomstring ligner stykkerne og topskuddene snebolde med næsten usynlige orange hår under sig. Trichomer akkumuleres i så tykt et lag, at en berøring af disse kølige blomster føles som lim ligesom Royal Gorilla. Meget tolerant over for høje doser af næringsstoffer og præsterer godt i såvel organiske som hydroponiske vækstopsætninger.

Udendørs har Royal Gorilla et potentiale til enorme udbytter med mulighed for kæmpestore klistrede ganjatræer i varmt til tempereret klima. Derudover er laget af trichomer en fordel for udendørs dyrkere, hvis skadedyr og tørre forhold varer ved. Denne livlige hybrid er klar til en klistret omgang nydelse i oktober, da den korte 8-ugers blomstringscyklus normalt sikrer en høst i september.

VÆKSTEGENSKABER: KING KONG CANNABISPLANTER

VIRKNING AF ROYAL GORILLA: NÆSTE STOP DRØMMELAND

Royal Gorilla er virkelig en cannabissort i sin helt egen kategori. Marihuanaen er i en klasse for sig. THC-niveauer på 25%+ kan forventes og højere end 30% er muligt. Det her er ikke cannabis til grønskollingen. Hun minder om Sour Diesel, men smager jordagtig med en mere subtil sød eftersmag og en cerebral high, der rammer hårdt.

Den store forskel er Indica-virkningen på hele kroppen har det med at ramme samtidig. Dette kan være overvældende for begynderen. Men for den erfarne stener, er dette en smuk euforisk oplevelse, der limer dig til sofaen og skal prøves.

ROYAL GORILLA AUTOMATIC ER KOMMET FOR AT DOMINERE

Vores avlere har taget legendarisk genetik og gjort dem tilgængelige som en automatisk blomstrende sort. Nu kan avlere nyde den dybe effekt og lækre smag fra Gorilla meget hurtigere. Vi har skabt Royal Gorilla Automatic ved at avle den originale stamme med en ruderalis-kultivar. Hvad blev resultatet? En indica-domineret stamme, der er let at gro, og som hurtigt blomstrer. Sorter, der automatisk blomstre kræver normalt, at avleren ofrer styrke for at få hastighed. Det er ikke tilfældet her. Royal Gorilla Automatic tilbyder begge!

ROYAL GORILLA AUTOMATIC ER KOMMET FOR AT DOMINERE

DYRKNING AF ROYAL GORILLA AUTOMATIC

Nybegyndere vil ikke have problemer med at dyrke Royal Gorilla Automatic. Hvis du er nyopstartet avler, er hun din billet til succes. Hun kan håndtere temperatursvingninger, perioder med for lidt eller for meget vand og har ingen problemer med at bekæmpe skimmel. Når hun dyrkes indendørs, når hun 60-120 cm i højden og producerer 325-400g/m². Udendørs kan planter blive helt op til 140 cm og producerer 120-170g pr. plante. Det skal forventes, at man høster 8-10 uger efter spiring.

RYGNING AF ROYAL GORILLA AUTOMATIC

Royal Gorilla Automatic kan prale af et THC-niveau på 20% - det er ret kraftigt for en automatisk blomstrende sort. Hendes indica-dominerende high får kroppen til øjeblikkeligt at slappe af og beroliger sindet. Hun er ideel til aflastning om aftenen, når det er tid til at slappe af og glemme omverdenen. Hendes fysiske virkninger gør hende også til en god medicinsk sort for smerter, lav appetit og lavt humør. Hendes high fjerner stress og tager toppen af kroniske smerter og lidelser. Disse effekter går hånd i hånd med behagelige aromaer og smag af citrus, fyr og frugt.

ER DU FYLDT 18 ÅR?

Indholdet på RoyaQueenSeeds.com er kun egnet til voksne og er forbeholdt myndige personer.

Sørg for, at du kender loven i dit land.

Når du klikker på ENTER, bekræfter
du, at
du er fyldt 18 år.