By Luke Sumpter

Royal Gorilla, den fugtigste marihuana nogensinde

Gorilla Genetics


Gorilla-sorternes oprindelse: Som at vinde det genetiske lotteri

Gorilla-sorterne er moderne klassikere. Gorilla vil blive husket som en æra-definerende familie på samme måde som Haze, Kush og Skunk. Men i modsætning til de andre sorter byder Gorilla-varianterne på langt højere THC-indhold, mere skarpe terpenprofiler og overlegen produktivitet. Der findes masser af Gorilla-sorter på markedet nu om dage, men de var aldrig blevet til noget uden den første, fantastiske originale sort. Men hvordan startede det hele så? Lad os dykke ned i historien!

De mange forskellige Gorilla-varianter, der er findes den dag i dag, stammer fra Gorilla Glue, også kendt som Original Glue og GG4. Avlere skabte denne sort ved at krydse Chem's Sister, Sour Dubb og Chocolate Diesel. Dengang havde de ingen anelse om, at de lige havde vundet det genetiske lotteri ved at skabe en sort med et kolossalt højt THC-indhold på hele 27 %. Dengang var Gorilla Glue en af de mest potente sorter, der nogensinde var dukket op i cannabisverdenen. Sorten vakte naturligvis hurtigt opsigt og vandt to High Times Cannabis Cups i 2014.

Gorilla Glue blev også hurtigt en fast favorit blandt cannabisavlere, der forsøger at skabe den næste store sort. Både fritidsdyrkere og kommercielle avlere har brugt den til at skabe en lang række fantastiske sorter. Hos Royal Queen Seeds bruger vi dette genom til at skabe sorter som Shogun, Triple G, Mother Gorilla og mange andre. Nedenfor kan du lære mere om disse efterkommere af Gorilla Glue-sorten, og finde ud af, hvorfor de fortjener en plads i dit dyrkningstelt eller drivhus!

Vækstegenskaber: King Kong cannabisplanter

Royal Gorilla Feminized

Royal Gorilla vokser som en vinstok og vokser hurtigt lodret. Træningsøvelser anbefales stærkt for at beherske denne Indica-Sativa hybrid med King Kong-størrelse. ScrOG-metoden foretrækkes for at høste den maksimale mængde af denne brandvarme cannabis. Firevejs LST er endnu en foretrukken kultiveringsteknik for at opnå den tungeste høst fra Royal Gorilla.

Blomstringen er hurtig og vild med 60 dage eller mindre, som typisk er alt, hvad der kræves. Tilsyneladende ubegrænset harpiksproduktion og en jordet duft af fyr er fundamentale egenskaber hos Royal Gorilla. Blomsterne er små til medium i størrelsen samt meget kompakte og klistrede med harpiks.

Ved sen blomstring ligner stykkerne og topskuddene snebolde med næsten usynlige orange hår under sig. Trichomer akkumuleres i så tykt et lag, at en berøring af disse kølige blomster føles som lim ligesom Royal Gorilla. Meget tolerant over for høje doser af næringsstoffer og præsterer godt i såvel organiske som hydroponiske vækstopsætninger.

Udendørs har Royal Gorilla et potentiale til enorme udbytter med mulighed for kæmpestore klistrede ganjatræer i varmt til tempereret klima. Derudover er laget af trichomer en fordel for udendørs dyrkere, hvis skadedyr og tørre forhold varer ved. Denne livlige hybrid er klar til en klistret omgang nydelse i oktober, da den korte 8-ugers blomstringscyklus normalt sikrer en høst i september.

Virkning af Royal Gorilla: næste stop drømmeland

Royal Gorilla er virkelig en cannabissort i sin helt egen kategori. Marihuanaen er i en klasse for sig. THC-niveauer på 25%+ kan forventes og højere end 30% er muligt. Det her er ikke cannabis til grønskollingen. Hun minder om Sour Diesel, men smager jordagtig med en mere subtil sød eftersmag og en cerebral high, der rammer hårdt.

Den store forskel er Indica-virkningen på hele kroppen har det med at ramme samtidig. Dette kan være overvældende for begynderen. Men for den erfarne stener, er dette en smuk euforisk oplevelse, der limer dig til sofaen og skal prøves.

Royal Gorilla Automatic er kommet for at dominere

Royal Gorilla Auto

Vores avlere har taget legendarisk genetik og gjort dem tilgængelige som en automatisk blomstrende sort. Nu kan avlere nyde den dybe effekt og lækre smag fra Gorilla meget hurtigere. Vi har skabt Royal Gorilla Automatic ved at avle den originale stamme med en ruderalis-kultivar. Hvad blev resultatet? En indica-domineret stamme, der er let at gro, og som hurtigt blomstrer. Sorter, der automatisk blomstre kræver normalt, at avleren ofrer styrke for at få hastighed. Det er ikke tilfældet her. Royal Gorilla Automatic tilbyder begge!

Dyrkning af Royal Gorilla Automatic

Nybegyndere vil ikke have problemer med at dyrke Royal Gorilla Automatic. Hvis du er nyopstartet avler, er hun din billet til succes. Hun kan håndtere temperatursvingninger, perioder med for lidt eller for meget vand og har ingen problemer med at bekæmpe skimmel. Når hun dyrkes indendørs, når hun 60-120 cm i højden og producerer 325-400g/m². Udendørs kan planter blive helt op til 140 cm og producerer 120-170g pr. plante. Det skal forventes, at man høster 8-10 uger efter spiring.

Rygning af Royal Gorilla Automatic

Royal Gorilla Automatic kan prale af et THC-niveau på 20% - det er ret kraftigt for en automatisk blomstrende sort. Hendes indica-dominerende high får kroppen til øjeblikkeligt at slappe af og beroliger sindet. Hun er ideel til aflastning om aftenen, når det er tid til at slappe af og glemme omverdenen. Hendes fysiske virkninger gør hende også til en god medicinsk sort for smerter, lav appetit og lavt humør. Hendes high fjerner stress og tager toppen af kroniske smerter og lidelser. Disse effekter går hånd i hånd med behagelige aromaer og smag af citrus, fyr og frugt.

Shogun: Gorilla-cannabis møder Haze

Shogun

Shogun lægger absolut ikke fingre imellem, når det kommer til potente virkninger. Denne sort er en efterkommer af både Gorilla Glue #4 og Amnesia Haze, og denne kraftfulde sort har et vildt THC-indhold på 25 %. Du har ikke brug for særlig mange hiv, før du mærker, at de opløftende, kreative og latterfremkaldende virkninger tager fat. Shoguns opkvikkende virkninger gør den til en god kandidat, hvis du vil ryge i dagtimerne og måske endda lige når du vågner. Men vær forsigtigt – denne potente sort kan få dig tilbage i seng hurtigere, end du havde planlagt.

Når det kommer til dyrkning af Shogun, skal du sørge for, at du har nok opbevaringskrukker til den store belønning, der venter dig i slutningen af dyrkningscyklussen. Utrænede indendørsplanter kan blive op til 140 cm høje og producere op til 600 gram pr. m². Udendørs bliver Shogun op til 190 cm og producerer op til 750 gram pr. plante.

Shogun
Amnesia Haze x Gorilla Glue 4
550 - 600 gr/m2
90 – 140 cm
9 - 11 uger
THC: 25%
Sativa 70% Indica 30%
650 - 750 gr/plant
150 - 190 cm
Sen oktober
Beroligende, Klar, Latter, Opløftende

Køb Shogun

Triple G: Det populære afkom af Gorilla Glue #4 og Gelato 33

Triple G

Nu, hvor vi taler om potent genetik! Denne sort har nogle af de mest potente forældresorter. Både Gorilla Glue #4 og Gelato 33 er kendte for deres formidable styrke, lækre terpener og fremragende produktivitet, og Triple G har arvet en blanding af deres allerbedste egenskaber. Denne indica-dominerede hybrid byder på et usædvanligt højt THC-indhold på 26 %. Tag et par hiv, og gør dig klar til at mærke de stenede og fysisk afslappende virkninger sprede sig i hele kroppen. Sortens lækre smag af chokolade, citrus, brændstof og jord gør den bare endnu bedre.

Triple G har en temmelig kompakt morfologi og reagerer godt på træningsteknikker, hvis du vil holde den endnu mere kompakt. Indendørs planter bliver 90-140 cm høje og producerer op til 575 gram pr. m². Selv hvis du kun har begrænset plads til rådighed, kan du opnå et fantastisk slutresultat med denne sort. Udendørs planter, der dyrkes et solrigt sted og i frugtbar jord, kan nå helt op på 180 cm i højden og producere 600-650 gram pr. plante.

Triple G
Gorilla Glue 4 x Gelato 33
525 - 575 gr/m2
90 – 140 cm
8 - 9 uger
THC: 26%
Sativa 15% Indica 85%
600 - 650 gr/plant
140 - 180 cm
Midt oktober
Euforisk, Hurtig tænkning, Klar, Motiverende

Køb Triple G

Triple G Auto: For avlere, der har brug for hastighed

Triple G Auto

Har du lyst til at nyde alle de lækkerier, som Triple G har at byde på, men har du ikke tid til at vente på, at en stor fotoperiodisk plante modner? Fortvivl ej, kære dyrker. Lad os introducere dig for Triple G Auto! Denne sort byder på nogle af de bedste egenskaber fra Triple G, men i et hurtigvoksende automatisk blomstrende format. Vores dygtige avlere skabte denne sort ved at krydse Triple G med Big Skunk Auto. Da de havde brugt lidt tid på at finpudse denne sort og stabilisere en konsistent fænotype, skabte de en af de mest potente autoer, der findes. Denne sort har et THC-indhold på 20 % og leverer hårdtslående virkninger på bedste Gorilla-manér, som er perfekt til rolige aftener derhjemme. Ligesom den fotoperiodiske Triple G byder Triple G Auto også på en lækker smag af slik, chokolade og jord.

Selvom Triple G Auto giver de samme virkninger som originalen, opfører den sig meget anderledes i dyrkningsrummet og haven. Med lidt plantetræning kan du holde de indendørs planter på helt ned til 60 cm i højden, og de kan producere op til 500 gram pr. m² allerede 10 uger efter spiring. Udendørs bliver planterne 80-140 cm afhængig af pottestørrelse og mængden af sollys. Hvis du dyrker den i frugtbar jord, kan du høste op til 140 gram pr. plante.

Triple G Auto
Triple G x Big Skunk Auto
450 - 500 gr/m2
60 - 120 cm
8 - 9 uger
THC: 20%
Sativa 15% Indica 80% Ruderalis 5%
90 - 140 gr/plant
60 - 140 cm
10-12 Uger efter spiring
Hurtig tænkning, Klar, Motiverende

Køb Triple G Auto

Mother Gorilla: En potent Gorilla-sort med smag af Chokolade

Mother Gorilla

Hvis du beslutter dig for at dyrke Mother Gorilla, kan du ende med at rende rundt og slå dig selv på brystet i bedste gorillastil af bare begejstring, når du nærmer dig høsttiden. Dette fantastiske sativa-dominerede eksemplar, som tidligere var kendt som Royal Madre, giver dig et show for alle pengene under blomstringsfasen. Efterhånden som knopperne modnes, bliver de mere og mere lilla, aromatiske og harpiksfyldte. Vores avlere formåede at skabe denne flotte sort ved at krydse forældresorterne Reina Madre og Gorilla Glue #4. Samlet set rummer disse klæbrige knopper et THC-indhold på 23 % og et hav af terpener, der byder på en smag og en aroma af chokolade, skunk, syrlige og jordagtige noter.

På trods af sin sativa-dominerede genetiske profil, har Mother Gorilla en mere indica-lignende morfologi. Planterne er buskagtige, kompakte og attraktive for dyrkere, der vil dyrke uden at vække for meget opsigt. Indendørs planter holder sig på 60-100 cm i højden og er yderst produktive i ScrOG-systemer. De giver op til 500 gram pr. m² efter en blomstringstid på 9-10 uger. Udendørs bliver Mother Gorilla op til 140-180 cm og producerer op til 550 gram pr. plante, som er klar til høst i begyndelsen af oktober.

Mother Gorilla (Formerly Royal Madre)
Gorilla Glue 4 x Reina Madre
450 - 500 gr/m2
60 - 100 cm
9 - 10 uger
THC: 23%
Sativa 70% Indica 30%
500 - 550 gr/plant
140 - 180 cm
Tidlig oktober
Beroligende, Euforisk

Køb Mother Gorilla (Formerly Royal Madre)

Er du fyldt 18 år?

Indholdet på RoyaQueenSeeds.com er kun egnet til voksne og er forbeholdt myndige personer.

Sørg for, at du kender loven i dit land.

Når du klikker på ENTER, bekræfter
du, at
du er fyldt 18 år.