• High Journal
  • High Journal
  • High Journal
  • High Journal

High Journal

Hvad plejer du at lave, når du er høj? Læg fjernbetjeningen og smartphonen fra dig et øjeblik, og spring ind i en vild verden af kreativitet. Skriv, tegn, mal og drøm med Royal Queen Seeds’ High Journal. Fyr op, og vær kreativ!
(1)
Skrive en anmeldelse
On sale!
Nedsat pris
€ 19.90

€ 19.90 (-0%)

Føj til gemte varer
Free
Shipping
Free
Return
Stealth
Shipping

  • Mere info
  • Spørgsmål (0)
  • Anmeldelser (0)

High Journal: Rygning bliver aldrig det samme igen!

Royal Queen Seeds’ High Journal giver cannabisentusiaster chancen for at fordybe sig i et rigt sensorisk og reflekterende miljø. Journalen giver brugeren chancen for at flytte tanker og idéer til papir meget bedre end en almindelig dagbog, men den byder også på meget mere end det.

Hvorfor ikke kaste dig ud i at skrive en tre-linjer lang ”High-Ku”? Er du ikke i humør til at skrive? Ingen problem! Spring et par sider frem, og tegn et par portrætter. Hvis du foretrækker at gå i krig med farver, kan du skabe dine egne kunstværker ved at male mandalaen, bølgemønstrene og de psykoaktive billeder. Og nu tror du sikkert, at det slutter der - men det gør det ikke.

High Journal giver dig også mulighed for at navngive og beskrive din helt egen sort, følge vores lækre Space Cake-opskrift og planlægge dine rejser til de destinationer, du altid har drømt om at besøge (bare rolig, vi har naturligvis fremhævet de områder, hvor cannabis er lovligt i øjeblikket).

Hvorfor ikke forvandle dine almindelige rygesessioner, hvor jointen bare går på omgang, til en fordybende oplevelse, der kan sætte fut i din kreativitet og lidenskab? The High Journal er skabt til at løfte dit humør samt forbedre din oplevelse og rejse ved hjælp af spændende kreative aktiviteter. High Journal er omhyggeligt fremstillet i Spanien af papir af høj kvalitet, og omslaget er prydet med et æstetisk sølvstempel.    Du kan ikke skrive en anmeldelse, da du ikke har købt dette produkt

No customer questions for the moment.

Only registered user can ask a question. Log på
Anbefalede produkter
Kunder, der købte dette produkt, købte også

Er du fyldt 18 år?

Indholdet på RoyaQueenSeeds.com er kun egnet til voksne og er forbeholdt myndige personer.

Sørg for, at du kender loven i dit land.

Når du klikker på ENTER, bekræfter
du, at
du er fyldt 18 år.