• Organic RQS Tote Bag
 • Organic RQS Tote Bag
 • Organic RQS Tote Bag
 • Organic RQS Tote Bag

Økologisk RQS Mulepose

Økologisk RQS Mulepose er en praktisk hjælp, når du er ude at shoppe, handle ind eller måske skal have dokumenter med til og fra skole og arbejde. Den er lavet af økologisk bomuld og indeholder en pragtfuld cannabisinspireret udsmykning.
(3) Skrive en anmeldelse
On sale!
Nedsat pris
€ 8.00

€ 8.00 (-0%)

Føj til gemte varer
Free
Shipping
Free
Return
Stealth
Shipping

 • Mere info
 • Spørgsmål (0)
 • Anmeldelser (2)

Økologisk RQS Mulepose: Fyld din taske med et plantebudskab

Økologisk RQS Mulepose er en moderigtig og miljøvenlig måde at bære på sine ejendele. Posen har en naturlig hvid farve, som står i kontrast til de smukke gule og orange farver fra Royal Queen Seeds-logoet. Det nederste venstre og øverste højre hjørne indeholder også et stort cannabisblad i samme farve. Vores Mulepose er nok ikke ligefrem den mest diskrete måde at markere din kærlighed til vores genetik og lidenskab for cannabis. Den skal nok få vendt nogle hoveder og få sat gang i nogle samtaler.

Vi har lavet denne RQS Mulepose i den fineste økologiske bomuld. Ingen skadelige pesticider eller ukrudtsmidler blev anvendt i denne proces. Med en længde på 38 cm og en højde på 42 cm kan du nemt have plads til alt fra dine dagligvarer til din samling af udstyr i denne pose. Når du ikke bruger den, så fold den sammen og opbevar den i lommen. Den vejer kun 235 gram!


  Af K. G. Den 23/Jan/2023 :

  Titel : Rex
  Kommentar : My bag was not well processed. The seam doesn’t look as robust as all my other bags. So I hope this is an exception and not the normal case. 5* for the nice look, 4* for the bag-material, 2* for my seam, 3* for the price (8€, too much for a bag, so wait for a discount). I know RQS has a great service and I could have my bag replaced if I wanted. But I just upgraded the seam with a sewing machine very easily. So this point doesn’t matter anymore. I love this bag, you might love it, too.

  Af N. P. Den 10/Oct/2022 :

  Titel : Great bag!
  Kommentar : I love it, the material is firm and it looks really cool with any outfit!


  Du kan ikke skrive en anmeldelse, da du ikke har købt dette produkt

No customer questions for the moment.

Only registered user can ask a question. Log på
Anbefalede produkter
Kunder, der købte dette produkt, købte også

Er du fyldt 18 år?

Indholdet på RoyaQueenSeeds.com er kun egnet til voksne og er forbeholdt myndige personer.

Sørg for, at du kender loven i dit land.

Når du klikker på ENTER, bekræfter
du, at
du er fyldt 18 år.