• Eksfolierende hampesæbe
  • Eksfolierende hampesæbe
  • Eksfolierende hampesæbe

Eksfolierende hampesæbe

Cannabis er velegnet til hudpleje. Vores veganervenlige eksfolierende hampesæbe indeholder en blanding af sheasmør, hampefrøolie og hampefrøskaller, som nærer og fugter din hud, så den føles sund og silkeblød. Hæng hampesæbe i dit brusebad og udnyt hampefrøskallernes eksfolierende egenskaber og hampeoliens fedtsyreindholdet i, hver gang du går i bad.
On sale!
Nedsat pris
€ 19.95 No Stock

€ 19.95 (-0%)

Føj til gemte varer
Free
Shipping
Free
Return
Stealth
Shipping

  • Mere info
  • Spørgsmål (0)
  • Anmeldelser (0)

Eksfolierende hampesæbe: Nærende kosmetik med hamp

Hampeplanten har en lang række anvendelsesmuligheder lige fra papir og reb til mad og brændstof. Næringsstofferne i frøene kan også bruges til fremstilling af en fugtgivende og rensende sæbe, der efterlader huden silkeblød efter hvert brusebad eller bad.

Vores veganervenlige eksfolierende hampesæbe indeholder en speciel blanding af sheasmør, hampefrøolie og hampefrøskaller, der både eksfolierer og fugter huden (og indeholder ingen THC). Disse 3 nøje udvalgte ingredienser spiller alle en vigtig rolle, når det kommer til at opretholde en sund og silkeblød hud. Sheasmør fugter, hampefrøolie er en rig kilde til omega-fedtsyrer, og frøskallerne hjælper med at fjerne døde hudceller på en skånsom måde.

For at opnå de bedste resultater skal du påføre sæben direkte på din hud, når du går i bad eller vasker hænder. Hos RQS sigter vi fortsat mod mere bæredygtige produkter, og derfor modtager du vores eksfolierende hampesæbe i miljøvenlig emballage. Produktet er også udstyret med en snor, som gør det nemmere at hænge sæbestykket i bruseren eller tæt ved håndvasken.

    Ingen har skrevet en anmeldelse endnu


    Du kan ikke skrive en anmeldelse, da du ikke har købt dette produkt

No customer questions for the moment.

Only registered user can ask a question. Log på
Anbefalede produkter
Kunder, der købte dette produkt, købte også

Er du fyldt 18 år?

Indholdet på RoyaQueenSeeds.com er kun egnet til voksne og er forbeholdt myndige personer.

Sørg for, at du kender loven i dit land.

Når du klikker på ENTER, bekræfter
du, at
du er fyldt 18 år.