• Critical Regular
  • Critical Regular

Critical Regular

Critical Regular er et bevis på, at du kan få det hele. Denne sort har den perfekte balance mellem styrke, udbytte, smag og alsidighed, og er den ideelle leverandør, når du har brug for at maksimere produktiviteten. Dyrk den indendørs eller udendørs og oplev det store udbytte af blomstrer med 18% THC og en fysisk afslappende virkning.
Antal Fro:
10x
€ 60.00
25x
€ 120.00
On sale!
Nedsat pris
€ 60.00

€ 60.00 (-0%)

Køb og vind 60 point
  Add to Saved Items
Free
Shipping
Free
Return
Stealth
Shipping

Critical Regular: Denne kraftfulde sort bør ikke undervurderes

Hvis du vil have store udbytter, har du brug for en sort, der kan levere gang på gang uden at gå på kompromis. Så er Critical Regular er det perfekte valg. Den har stabil og produktiv genetik, der ikke skuffer.

Critical Regular: En formidabel genetisk baggrund

Det er de færreste sorter, der kan levere styrke og smag uden at gå på kompromis med udbyttet. Vi avlede imidlertid Critical med fokus på én bestemt ting: produktivitet. Sorten er en krydsning af Afghan- og Skunk-genetik, og den har arvet de bedste egenskaber fra begge: Den er lav og har en lynhurtig blomstringstid. Med disse almindelige frø, kan du dyrke både han- og hunplanter, hvilket er perfekt, hvis du har lyst til at eksperimentere lidt selv.

Critical Regular: Kompleks smag og en stenet virkning

Smagen af Critical er en afbalanceret blanding af jord, frugt og fyr med en beroligende virkning, der får dig til at slappe af. Du kan forvente en meget kropscentreret oplevelse, perfekt til fysisk lindring. Critical Regular tilbyder en god røg, der er velegnet til joint, pibe og vaporizer. Den indeholder 18% THC og virkningen holder længe og bevæger sig fra sindet og ud i hele kroppen. Hvis du leder efter en sort, som du kan nyde på din fridag eller efter en lang dag, er Critical svaret.

Dyrkning af Critical Regular: Nyd ren produktivitet

Critical Regulars største styrke er dens produktivitet og pålidelighed. Sorten klarer sig godt under stort set alle forhold, selvom varmere klimaer bringer plantens fulde potentiale frem. Selv hvis du har en stram tidsplan, kan du sikre dig gode resultater indendørs, da sorten har en kort blomstringstid på 7-9 uger. Og da den holder sig under 140 cm i højden, kan du dyrke flere planter sammen i et relativt lille dyrkningsrum. I sidste ende kan du se frem til fantastiske udbytter på op til 600 gram pr. m². Udendørs kan du få helt op til 650 gram pr. plante fra en 2 meter høj plante.

Hvis du leder efter feminiserede eller automatisk blomstrende varianter af Critical Regular, kan du tage et kig i RQS-shoppen, hvor du kan finde branchens førende cannabisfrø.

Critical Regular data sheet
Sorttype: Almindelige
THC: 18%
CBD: Lav
Udbytte indendørs: 550 - 600 gr/m2
Udbytte udendørs: 600 - 650 gr/plant
Højde indendørs: 80 - 140 cm
Højde udendørs: 180 - 220 cm
Blomstringstid: 7 - 9 uger
Høstmåned: Sen september
Genetisk baggrund: Afghan S1 x Skunk S1
Type: Sativa 40% Indica 60%
Effekt: Fysisk afslappende, Stenet, Tung
Klima: Korte somre
Smag: Frugtagtig, Fyrretræsagtig, Jordagtig, Skunk, Slik
    Ingen har skrevet en anmeldelse endnu


    Du kan ikke skrive en anmeldelse, da du ikke har købt dette produkt
Anbefalede produkter
Kunder, der købte dette produkt, købte også

ER DU FYLDT 18 ÅR?

Indholdet på RoyaQueenSeeds.com er kun egnet til voksne og er forbeholdt myndige personer.

Sørg for, at du kender loven i dit land.

Når du klikker på ENTER, bekræfter
du, at
du er fyldt 18 år.

Kategorier

Royal Queen Seeds Reviews with ekomi.co.uk