• Corkscrew Auto
 • Corkscrew Auto

Corkscrew Auto

Giv din have et løft med ægte champion-genetik. Corkscrew Auto er en jacked sort skabt af RQS og Tyson 2.0, der byder på en opløftende, energiboostende uppercut og søde tropiske frugtaromaer. Dyrk den i din have i dag, og nyd en tung høst i sværvægterklassen på kun 13 uger!
(6)
Skrive en anmeldelse
Antal Fro:
1x
€ 11.00
3x
€ 28.00
5x
€ 42.50
10x
€ 76.50
On sale!
Nedsat pris
€ 28.00

€ 28.00 (-0%)

Føj til gemte varer
Free
Shipping
Free
Return
Stealth
Shipping

 • Mere info
 • Data sheet
 • Spørgsmål (0)
 • Anmeldelser (2)

Corkscrew Auto: Et boost af opløftende energi

Mike Tysons corkscrew kan slå selv de største og sejeste modstandere i gulvet. Corkscrew Auto, som er skabt i samarbejde med Tyson 2.0 og RQS, er et hårdtslående bevis på Mikes Iron Fist. Sorten leverer et opløftende, energiboostende slag lige i tindingerne. Dyrk den i din have eller dit telt i dag, og gør dig klar til at blive blæst omkuld af denne kraftfulde sværvægtersort.

Corkscrew Auto: Efterkommeren af Cherry Pie Auto og Tangie

Denne sort er skabt ved at kombinere gener fra Cherry Pie Auto og Tangie. Det er en kompakt plante, der er hårdfør, nem at dyrke og rig på lækker smag og aroma. Det er en lettere sativa-domineret sort, som er klar til høst allerede ca. 13 uger efter spiring.

Virkninger, smag og aroma af Corkscrew Auto: En sød og lækker nydelse fyldt med energiboostende kraft

Corkscrew Auto er en lækker godbid, der passer til enhver lejlighed. Denne automatisk blomstrende plante indeholder 19 % THC og den rammer dig med en uppercut lige i tindingerne, hvilket giver et næsten øjeblikkeligt sus af cerebral energi, der vil løfte dit humør og efterlade dig social, kreativ og fokuseret. Derudover er dens rige harpiks spækket med søde, tropiske terpener, der producerer aromaer og smag med noter af sød citrus, ananas og andre modne frugter. Den er perfekt til ethvert tidspunkt på dagen, hvor du er i humør til et opløftende, energifyldt boost.

Vækstegenskaber for Corkscrew Auto: Pålidelig og hurtigt i mål

Der er ingen sort, der kommer i vores katalog, hvis den ikke kan prale af fremragende vækstegenskaber. Corkscrew Auto består af 55 % sativa-, 45 % indica- og et strejf af ruderalis-gener, hvilket gør den til en hårdfør, kraftfuld og hurtigblomstrende autoplante, der klarer sig godt både indendørs, udendørs og i drivhuse. Denne tætte buskagtige plante vil være fyldt med tunge knopper, der svømmer i sød, potent harpiks allerede 12-13 uger efter, at du har sået dine frø. Corkscrew Auto-planterne bliver typisk 70-100 cm høje indendørs, og udendørs kan planterne nå op på 170 cm. Når det bliver høsttid, kan disse sværvægtere levere tunge udbytter på 450-500 gram pr. m² indendørs og 90-175 gram pr. plante udendørs. Gå ikke glip af chancen for at dyrke en ægte mester i løbet af denne sæson!

Corkscrew Auto data sheet
Sorttype: Auto-Blomstrende
Genetisk baggrund: Cherry Pie Auto x Tangie
Type: Sativa 55% Indica 40% Ruderalis 5%
THC: 19%
CBD: Lav
Blomstringstid: 8 - 10 uger
Høstmåned: 12 - 13 after sprouting
Højde indendørs: 60 - 120 cm
Højde udendørs: 120 - 150 cm
Udbytte indendørs: 450 - 500 gr/m2
Udbytte udendørs: 90 - 175 gr/plant
Effekt: Fokus, Opløftende
Smag: Ananas, Citrus, Slik

  Af L. B. Den 24/May/2024 :

  Titel : LB
  Kommentar : Mein Samen brauchte rund 10 Tage länger als andere Sorten um aus dem Boden zu kommen. Bin gespannt wie es weiter geht

  Af F. Y. Den 11/Apr/2024 :

  Titel : Knocked Down
  Kommentar : rich flavors and aromas, still pretty high while typing


  Du kan ikke skrive en anmeldelse, da du ikke har købt dette produkt

No customer questions for the moment.

Only registered user can ask a question. Log på
Anbefalede produkter
Kunder, der købte dette produkt, købte også

Er du fyldt 18 år?

Indholdet på RoyaQueenSeeds.com er kun egnet til voksne og er forbeholdt myndige personer.

Sørg for, at du kender loven i dit land.

Når du klikker på ENTER, bekræfter
du, at
du er fyldt 18 år.