• Blue Cheese Automatic
 • Blue Cheese Automatic
 • Blue Cheese Automatic

Blue Cheese Automatic

Cannabisfrø fra Blue Cheese Automatic er et kryds mellem Blueberry Automatic og Cheese Automatic, som er udviklet til perfektion i løbet af de sidste fem års forædling og omhyggelig udvælgelse. Resultatet er et feminiseret automatisk blomstrende frø med overlegne udbytter, aromaer og virkninger i forhold til dens fornemme forældresorter.
(164) Skrive en anmeldelse
Antal Fro:
1x
€ 8.50
3x
€ 21.50
5x
€ 32.50
10x
€ 60.00
25x
€ 120.00
€ 21.50
Køb og vind 22 point
Add to Saved Items
Free
Shipping
Free
Return
Stealth
Shipping

 • More info
 • Data sheet
 • Spørgsmål (0)
 • Anmeldelser (135)
 • Kundebilleder (12)

Optimer dit omrĂĄde med vores Blue Cheese Auto

Blue Cheese Automatic leverer frø, som står bag denne fleksible plante, der egner sig til indendørs- og udendørsdyrkning, og vil opleve stærk vækst i tempererede omgivelser godt med lys. På grund af plantens lille størrelse, så passer den perfekt til altanen, terrassen eller andre hemmelighedsfulde dyrkningsaktiviteter. Den udvikler en lilla farve, hvis nætterne bliver kolde før høsten; sortens tidlige dato for høsten gør dog dette til en sjælden begivenhed. Udbytter ventes omkring 325-375 gram/m2 indendørs og vil ligge i spændet 60-110 gram/plante udendørs. Blomsterne er tunge, kompakte og fyldte med klistret harpiks.

Den automatisk blomstrende og feminiserede udgave af Blue Cheese vil elske sollys, hvorfor det giver god mening at plante den mellem midten af maj og begyndelsen af juni, hvis du dyrker hende udenfor. Tilføjer du kokosjord til jordblandingen vil det forbedre luftcirkulationen, styrke rodens vækst, og gøre det muligt for planten at realisere sit fulde potentiale. Som tilfældet er med alle automatisk blomstrende planter, skal denne sort vandes regelmæssigt med mindre mængder og med masser af god lys. Den automatisk blomstrende udgave af Blue Cheese er nem at dyrke, og da den ikke har specielle behov, så bliver det ikke en specielt kompliceret kultiveringsproces.

Høst på bare 10 uger

Disse planter blomstrer i omkring syv til otte uger, og burde være klar til høst omkring den tiende uge, hvilket gør det muligt for udendørs dyrkere at gennemføre deres høst før frostgraderne rammer nætterne. Den korte dyrkningssæson gør det til en favorit blandt folk, der dyrker i koldere omgivelser udenfor, da selv en kort sommer er lang nok til at sikre sig Blue Cheese-blomsterne i verdensklasse. Den modne plante er lille, men lad dig nu ikke narre af størrelsen. Blue Cheese Auto går ind i høstsæsonen spækket med funklende blomster med et højt indhold af THC.

Selvom plantens specifikationer ganske vist er et plus, vil mange dyrkere gerne have fat i Blue Cheese Automatic på grund af den lækre aroma og smag, som må betegnes som gourmet. Sorten tilbyder en perfekt blanding af forældrenes planter. Blomsterne er yderst aromatiske og kan lugtes i hele rummet. Du vil bemærke en stærk, sød, frugtagtig lugt med en behagelig hashagtig smag, som minder om de gamle old-school planter. Smagen af bær og krydderier med en eftersmag af mild, cremet ost. Denne plante er høj på THC og lav på CBD med en fugtig, rig, aromatisk rygeoplevelse, som ikke på nogen måde har en antydning af tørhed. Det høje indhold af harpiks og THC vil gøre det til en favorit også blandt hashelskere.

Folk, som ryger Blue Cheese Auto har rapporteret om en afslappende, opløftende high med en overvældende ro. Planten kaldes ofte for cerebral eller kosmisk, som følge af dens virkning på kreativitet og indlæring. Den er perfekt til afslapning efter en lang dag eller bare som nydelse i intime sociale omgivelser. Der er simpelthen ikke noget at tabe på denne lille skønhed.

Denne prisvindende plante er en fornøjelse for enhver dyrker med sin rige ostede aroma og sine fleksible dyrkningsmuligheder. Dens smukke, funklende blomster er en konsekvent favorit blandt cannabiselskere. Blue Cheese Automatic er en udbytterig plante at dyrke og et perfekt cannabisfrø for elskere af marihuana.

Blue Cheese Automatic data sheet
Sorttype: Auto-Blomstrende
THC: 16%
CBD: Lav
Udbytte indendørs: 325 - 375 gr/m2
Udbytte udendørs: 60 - 110 gr/plant
Højde indendørs: 40 - 70 cm
Højde udendørs: 60 - 110 cm
Blomstringstid: 7 - 8 uger
Høstmåned: 9-10 Uger efter spiring
Genetisk baggrund: Blueberry x Cheese x Ruderalis
Type: Sativa 35% Indica 40% Ruderalis 25%
Effekt: Cerebral og opløftende
Klima: Mild
Smag: Sød, Frugtsmag

  Af V. F. Den 08/Oct/2020 :

  Titel : Recomendo
  Kommentar : Encomenda rápida e produto de grande qualidade, sementes germinaram em 3 dias.

  Af J. L. Den 28/Sep/2020 :

  Titel : Mr
  Kommentar : Livraison rapide, petit cadeau comme toujours, Mais 4 graines germées sur 5...et les graines en cadeaux ne sont jamais très bonnes...

  Af L. C. Den 16/Sep/2020 :

  Titel : very good product!
  Kommentar : yoo it is very good!

  Af I. P. Den 16/Sep/2020 :

  Titel : Buon prodotto
  Kommentar : Da provare!

  Af K. V. Den 10/Sep/2020 :

  Titel : Blue Cheese Automatic
  Kommentar : Great seeds arrived on time, have not used this one yet

  Af F. L. Den 31/Aug/2020 :

  Titel : tellement bleu
  Kommentar : ça me fait penser au cheetos bizarrement .. le coté nappage de cheese en poudre

  Af S. J. Den 21/Aug/2020 :

  Titel : What a monster
  Kommentar : Plant is an absolute monster trained it and got 11 HUGE colas tight nugs BOOOF

  Af A. S. Den 19/Aug/2020 :

  Titel : Blue cheese
  Kommentar : Great strain, as always never have an issue with RQS fast delivery great genetics.

  Af A. K. Den 12/Aug/2020 :

  Titel : Blue cheese auto x5
  Kommentar : All germinated really well growing really strong

  Af F. R. Den 10/Aug/2020 :

  Titel : very good
  Kommentar : essendo alle prime armi ho scelto questa varietà per iniziare, e mai scelta fu più azzeccata! pur mettendoci tutto l'impegno l'ho fatta crescere non nelle condizioni più ottimali (anche se la germinazione è stata ottima), e nonostante questo è venuta su molto bene e nei tempi giusti (ha un ottimo odore). la consiglio a tutti.

  Af A. S. Den 10/Aug/2020 :

  Titel : Bin zufrieden
  Kommentar : Leider hat mir 1 von 3 Samen bei mir gemeint, trotz Anwendung des Starterkits, jedoch floriert dieser eine Samen ganz prächtig :) ohne viel Aufwand, einfach auf der Fensterbank und es gibt keine Probleme mit dem Pflänzchen. Natürlich ist es ärgerlich um die andern beiden aber naja.. ^^

  Af T. H. Den 04/Aug/2020 :

  Titel : Blue cheese
  Kommentar : Slow starter but got good results

  Af C. K. Den 22/Jul/2020 :

  Titel : Mr ck
  Kommentar : I am happy with this blue cheese sprouted in like 24 hours and planted now has 2nd set of true leafs will buy again

  Af M. M. Den 16/Jul/2020 :

  Titel : Fácil de plantar
  Kommentar : Muito fácil de plantar, com resultados muito bons!

  Af L. S. Den 10/Jul/2020 :

  Titel : Perfekt
  Kommentar : Ly


  You cannot post a review because you have not purchased this product

No customer questions for the moment.

Stil et spørgsmål
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Stil et spørgsmål

Anbefalede produkter
Kunder, der købte dette produkt, købte også

ER DU FYLDT 18 ÅR?

Indholdet på RoyaQueenSeeds.com er kun egnet til voksne og er forbeholdt myndige personer.

Sørg for, at du kender loven i dit land.

Når du klikker på ENTER, bekræfter
du, at
du er fyldt 18 år.

Ansvarsfraskrivelse

Cannabisfrø kan distribueres frit inden for EU under princippet om gensidig anerkendelse. Det er dog dit eget ansvar at undersøge lokale love og bestemmelser, før du bestiller.

Kategorier

Ansvarsfraskrivelse

Cannabisfrø kan distribueres frit inden for EU under princippet om gensidig anerkendelse. Det er dog dit eget ansvar at undersøge lokale love og bestemmelser, før du bestiller.