Vil du have GRATIS Royal Gorilla-frø? Klik her!

 • Blue Cheese Automatic
 • Blue Cheese Automatic
 • Blue Cheese Automatic
 • Blue Cheese Automatic

Blue Cheese Automatic

Cannabisfrø fra Blue Cheese Automatic er et kryds mellem Blueberry Automatic og Cheese Automatic, som er udviklet til perfektion i løbet af de sidste fem års forædling og omhyggelig udvælgelse. Resultatet er et feminiseret automatisk blomstrende frø med overlegne udbytter, aromaer og virkninger i forhold til dens fornemme forældresorter.
(256) Skrive en anmeldelse
Antal Fro:
1x
€ 8.50
3x
€ 21.50
5x
€ 32.50
10x
€ 60.00
25x
€ 120.00
On sale!
Nedsat pris
€ 21.50

€ 21.50 (-0%)

  Add to Saved Items
Free
Shipping
Free
Return
Stealth
Shipping

 • Mere info
 • Data sheet
 • Spørgsmål (0)
 • Anmeldelser (214)
 • Kundebilleder (12)

Blue Cheese Automatic: Udnyt pladsen bedst muligt med afkommet af Blueberry, Cheese og Ruderalis

Blue Cheese Automatic er en fleksibel indendørs/udendørs-plante, der blomstrer i tempererede, solrige omgivelser takket være Blueberry-, Cheese- og Ruderalis-generne. På grund af plantens lille størrelse er den perfekt til altaner, terrasser eller andre diskrete dyrkningsprojekter. Planten udvikler en lilla farve, hvis nætterne bliver kolde før høst, men da den er klar til høst forholdsvis tidligt, sker det sjældent. Den leverer et udbytte på 325-375 gram pr. m² indendørs og 60-110 gram pr. plante udendørs. Knopperne er tunge, kompakte og fulde af klæbrig harpiks.

Den automatisk blomstrende og feminiserede udgave af Blue Cheese vil elske sollys, hvorfor det giver god mening at plante den mellem midten af maj og begyndelsen af juni, hvis du dyrker hende udenfor. Tilføjer du kokosjord til jordblandingen vil det forbedre luftcirkulationen, styrke rodens vækst, og gøre det muligt for planten at realisere sit fulde potentiale. Som tilfældet er med alle automatisk blomstrende planter, skal denne sort vandes regelmæssigt med mindre mængder og med masser af god lys. Den automatisk blomstrende udgave af Blue Cheese er nem at dyrke, og da den ikke har specielle behov, så bliver det ikke en specielt kompliceret kultiveringsproces.

Høst på bare 10 uger

Disse planter blomstrer i omkring syv til otte uger, og burde være klar til høst omkring den tiende uge, hvilket gør det muligt for udendørs dyrkere at gennemføre deres høst før frostgraderne rammer nætterne. Den korte dyrkningssæson gør det til en favorit blandt folk, der dyrker i koldere omgivelser udenfor, da selv en kort sommer er lang nok til at sikre sig Blue Cheese-blomsterne i verdensklasse. Den modne plante er lille, men lad dig nu ikke narre af størrelsen. Blue Cheese Auto går ind i høstsæsonen spækket med funklende blomster med et højt indhold af THC.

Selvom plantens specifikationer ganske vist er et plus, vil mange dyrkere gerne have fat i Blue Cheese Automatic på grund af den lækre aroma og smag, som må betegnes som gourmet. Sorten tilbyder en perfekt blanding af forældrenes planter. Blomsterne er yderst aromatiske og kan lugtes i hele rummet. Du vil bemærke en stærk, sød, frugtagtig lugt med en behagelig hashagtig smag, som minder om de gamle old-school planter. Smagen af bær og krydderier med en eftersmag af mild, cremet ost. Denne plante er høj på THC og lav på CBD med en fugtig, rig, aromatisk rygeoplevelse, som ikke på nogen måde har en antydning af tørhed. Det høje indhold af harpiks og THC vil gøre det til en favorit også blandt hashelskere.

Smag, aroma og virkninger

Folk, som ryger Blue Cheese Auto har rapporteret om en afslappende, opløftende high med en overvældende ro. Planten kaldes ofte for cerebral eller kosmisk, som følge af dens virkning på kreativitet og indlæring. Den er perfekt til afslapning efter en lang dag eller bare som nydelse i intime sociale omgivelser. Der er simpelthen ikke noget at tabe på denne lille skønhed.

Denne prisvindende plante er en fornøjelse for enhver dyrker med sin rige ostede aroma og sine fleksible dyrkningsmuligheder. Dens smukke, funklende blomster er en konsekvent favorit blandt cannabiselskere. Blue Cheese Automatic er en udbytterig plante at dyrke og et perfekt cannabisfrø for elskere af marihuana.

Blue Cheese Automatic data sheet
Sorttype: Auto-Blomstrende
THC: 16%
CBD: Lav
Udbytte indendørs: 325 - 375 gr/m2
Udbytte udendørs: 60 - 110 gr/plant
Højde indendørs: 40 - 70 cm
Højde udendørs: 60 - 110 cm
Blomstringstid: 6 - 7 uger
Høstmåned: 10–11 Uger efter spiring
Genetisk baggrund: Blueberry x Cheese x Ruderalis
Type: Sativa 35% Indica 40% Ruderalis 25%
Effekt: Klar, Opløftende
Klima: Lange somre
Smag: Frugtagtig, Jordagtig, Ost, Peber

  Af S. G. Den 07/Sep/2022 :

  Titel : All germinated
  Kommentar : 3/3 germimated and all look to be doing well so far - 4 weeks since seed and starting to move into flowering stage now so looking good

  Af M. B. Den 05/Sep/2022 :

  Titel : Blu cheese
  Kommentar : Veloce e feroce

  Af B. D. Den 30/Aug/2022 :

  Titel : Tofudu14
  Kommentar : Encore une très bonne variété proposée par RQS !

  Af V. S. Den 22/Aug/2022 :

  Titel : Vnessa
  Kommentar : Keimte schnell, wächst gut

  Af D. L. Den 08/Aug/2022 :

  Titel : Top Produkt
  Kommentar : Der samen ist nach 36 Std aufgegangen ist jetzt im Topf und wächst

  Af M. O. Den 03/Aug/2022 :

  Titel : Super taste
  Kommentar : Great fragrance

  Af M. F. Den 01/Aug/2022 :

  Titel : Great genetics so far
  Kommentar : Germinated very quickly, going strong

  Af P. S. Den 21/Jul/2022 :

  Titel : Pidz
  Kommentar : Comme d'habitude germé ok plant rapide bon produit rendement faible ' a récolte tôt c'est meilleur

  Af W. M. Den 19/Jul/2022 :

  Titel : Blue cheese
  Kommentar : Rośnie jak pojebana

  Af T. A. Den 15/Jun/2022 :

  Titel : Notre préférée
  Kommentar : La saveur est unique et l’effet tellement agréable et relaxant ! Pas de coup de massue, juste de la détente et un sentiment de bien être… à essayer !!

  Af A. P. Den 06/Jun/2022 :

  Titel : Merci
  Kommentar : Merci pour le cadeau et cette super graine haute qualité, qui a germé en quelques jours !

  Af R. B. Den 23/May/2022 :

  Titel : Cheese
  Kommentar : 👍🧀

  Af M. L. Den 26/Apr/2022 :

  Titel : Amateur
  Kommentar : Plant rapide et pratique. Culture simple et efficace.rendement moyen

  Af A. T. Den 25/Apr/2022 :

  Titel : First guerilla grow
  Kommentar : 3/3 germinated. Tried low stress training on two plants, accidental high stress training on the third. One of the low-stress trained plants is quite small and with dark green leaves. Dunno why. The other grows like a rocket, as well as the high stress one. All three have been relocated to a greenhouse as the flowering period begun, mainly for smell issues. They got little individual grow tents made from fibre cloth to keep nosy people away. Expect harvest in 3-4 weeks, get back to you with a proper review after drying and curing.

  Af R. D. Den 19/Apr/2022 :

  Titel : Good
  Kommentar : Crescita veloce e ottima resa


  Du kan ikke skrive en anmeldelse, da du ikke har købt dette produkt

No customer questions for the moment.

Only registered user can ask a question. Log på
Anbefalede produkter
Kunder, der købte dette produkt, købte også

ER DU FYLDT 18 ÅR?

Indholdet på RoyaQueenSeeds.com er kun egnet til voksne og er forbeholdt myndige personer.

Sørg for, at du kender loven i dit land.

Når du klikker på ENTER, bekræfter
du, at
du er fyldt 18 år.

Strain Family Cheese

Ansvarsfraskrivelse

Cannabisfrø kan distribueres frit inden for EU under princippet om gensidig anerkendelse. Det er dog dit eget ansvar at undersøge lokale love og bestemmelser, før du bestiller.