• Blue Cheese Automatic
 • Blue Cheese Automatic
 • Blue Cheese Automatic

Blue Cheese Automatic

Cannabisfrø fra Blue Cheese Automatic er et kryds mellem Blueberry Automatic og Cheese Automatic, som er udviklet til perfektion i løbet af de sidste fem års forædling og omhyggelig udvælgelse. Resultatet er et feminiseret automatisk blomstrende frø med overlegne udbytter, aromaer og virkninger i forhold til dens fornemme forældresorter.
(199) Skrive en anmeldelse
Antal Fro:
1x
€ 8.50
3x
€ 21.50
5x
€ 32.50
10x
€ 60.00
25x
€ 120.00
On sale!
Nedsat pris
€ 21.50

€ 21.50 tax incl. (-0%)

Køb og vind 22 point
Add to Saved Items
Free
Shipping
Free
Return
Stealth
Shipping

 • Mere info
 • Data sheet
 • Spørgsmål (0)
 • Anmeldelser (167)
 • Kundebilleder (12)

Optimer dit omrĂĄde med vores Blue Cheese Auto

Blue Cheese Automatic leverer frø, som står bag denne fleksible plante, der egner sig til indendørs- og udendørsdyrkning, og vil opleve stærk vækst i tempererede omgivelser godt med lys. På grund af plantens lille størrelse, så passer den perfekt til altanen, terrassen eller andre hemmelighedsfulde dyrkningsaktiviteter. Den udvikler en lilla farve, hvis nætterne bliver kolde før høsten; sortens tidlige dato for høsten gør dog dette til en sjælden begivenhed. Udbytter ventes omkring 325-375 gram/m2 indendørs og vil ligge i spændet 60-110 gram/plante udendørs. Blomsterne er tunge, kompakte og fyldte med klistret harpiks.

Den automatisk blomstrende og feminiserede udgave af Blue Cheese vil elske sollys, hvorfor det giver god mening at plante den mellem midten af maj og begyndelsen af juni, hvis du dyrker hende udenfor. Tilføjer du kokosjord til jordblandingen vil det forbedre luftcirkulationen, styrke rodens vækst, og gøre det muligt for planten at realisere sit fulde potentiale. Som tilfældet er med alle automatisk blomstrende planter, skal denne sort vandes regelmæssigt med mindre mængder og med masser af god lys. Den automatisk blomstrende udgave af Blue Cheese er nem at dyrke, og da den ikke har specielle behov, så bliver det ikke en specielt kompliceret kultiveringsproces.

Høst på bare 10 uger

Disse planter blomstrer i omkring syv til otte uger, og burde være klar til høst omkring den tiende uge, hvilket gør det muligt for udendørs dyrkere at gennemføre deres høst før frostgraderne rammer nætterne. Den korte dyrkningssæson gør det til en favorit blandt folk, der dyrker i koldere omgivelser udenfor, da selv en kort sommer er lang nok til at sikre sig Blue Cheese-blomsterne i verdensklasse. Den modne plante er lille, men lad dig nu ikke narre af størrelsen. Blue Cheese Auto går ind i høstsæsonen spækket med funklende blomster med et højt indhold af THC.

Selvom plantens specifikationer ganske vist er et plus, vil mange dyrkere gerne have fat i Blue Cheese Automatic på grund af den lækre aroma og smag, som må betegnes som gourmet. Sorten tilbyder en perfekt blanding af forældrenes planter. Blomsterne er yderst aromatiske og kan lugtes i hele rummet. Du vil bemærke en stærk, sød, frugtagtig lugt med en behagelig hashagtig smag, som minder om de gamle old-school planter. Smagen af bær og krydderier med en eftersmag af mild, cremet ost. Denne plante er høj på THC og lav på CBD med en fugtig, rig, aromatisk rygeoplevelse, som ikke på nogen måde har en antydning af tørhed. Det høje indhold af harpiks og THC vil gøre det til en favorit også blandt hashelskere.

Folk, som ryger Blue Cheese Auto har rapporteret om en afslappende, opløftende high med en overvældende ro. Planten kaldes ofte for cerebral eller kosmisk, som følge af dens virkning på kreativitet og indlæring. Den er perfekt til afslapning efter en lang dag eller bare som nydelse i intime sociale omgivelser. Der er simpelthen ikke noget at tabe på denne lille skønhed.

Denne prisvindende plante er en fornøjelse for enhver dyrker med sin rige ostede aroma og sine fleksible dyrkningsmuligheder. Dens smukke, funklende blomster er en konsekvent favorit blandt cannabiselskere. Blue Cheese Automatic er en udbytterig plante at dyrke og et perfekt cannabisfrø for elskere af marihuana.

Blue Cheese Automatic data sheet
Sorttype: Auto-Blomstrende
THC: 16%
CBD: Lav
Udbytte indendørs: 325 - 375 gr/m2
Udbytte udendørs: 60 - 110 gr/plant
Højde indendørs: 40 - 70 cm
Højde udendørs: 60 - 110 cm
Blomstringstid: 6 - 7 uger
Høstmåned: 10–11 Uger efter spiring
Genetisk baggrund: Blueberry x Cheese x Ruderalis
Type: Sativa 35% Indica 40% Ruderalis 25%
Effekt: Klar, Opløftende
Klima: Mild
Smag: Frugtagtig, Jordagtig, Ost, Peber

  Af S. V. Den 14/Apr/2021 :

  Titel : 2/3
  Kommentar : 2/3 grown. I can't really give an opinion on quality but the plant are growing strong and healthy.

  Af D. P. Den 12/Apr/2021 :

  Titel : My favourite
  Kommentar : My preferred choice: taste is really great!

  Af S. A. Den 09/Apr/2021 :

  Titel : Semi
  Kommentar : Buon prodotto

  Af S. M. Den 09/Apr/2021 :

  Titel : Kit
  Kommentar : 2 graines de germées sur les 3. Je pense quand même recommander car le service est excellent et la qualité au rdv

  Af K. R. Den 09/Apr/2021 :

  Titel : Cannabis
  Kommentar : Finally I have found my new hobby, Thanks to your wonderful products and your cool website.

  Af T. T. Den 07/Apr/2021 :

  Titel : Funky strain!
  Kommentar : We had great times growing and consuming this strain! Definitely a day-smoke! Great taste and very psychedelic high!!!

  Af F. B. Den 01/Apr/2021 :

  Titel : Ottima qualitĂ 
  Kommentar : I semi sono tutti germogliati nel giro di 3 giorni, e le piante hanno fatto esattamente quello che era stato promesso!

  Af F. S. Den 29/Mar/2021 :

  Titel : B.C.A.
  Kommentar : Poco impegnativa nella crescita, e ottimo risultato.

  Af M. P. Den 03/Mar/2021 :

  Titel : Good girl
  Kommentar : Fantastic

  Af L. V. Den 03/Mar/2021 :

  Titel : facile e veloce
  Kommentar : fiorita dopo quattro settimane , arrivata alla quinta settimana di fioritura senza troppi problemi nonostante la mia inesperienza mi abbia portato a commettere vari errori, la pianta presenta tante belle cimette succose.

  Af F. T. Den 22/Feb/2021 :

  Titel : mrf
  Kommentar : fast shipment. growing goog, but only 40gr/plant. outdoor in middle-germany. but very nice high.

  Af M. R. Den 18/Feb/2021 :

  Titel : Schnelle Ăśberraschung
  Kommentar : Super schneller Versand und das Ergebnis war auch eine turboschnelle Ăśberraschung.

  Af K. M. Den 09/Feb/2021 :

  Titel : Short and sweet reviews
  Kommentar : Meduim plant smaller harvest slightly fruity taste has the old skool cheese aroma best growin with other cheeses buds easy and fast finish

  Af G. R. Den 01/Feb/2021 :

  Titel : Fantastic
  Kommentar : Very good grow so far. 8/10 came out! Really nice!

  Af M. B. Den 21/Jan/2021 :

  Titel : Mex
  Kommentar : I used these seeds for my first grow and they turned out really good!


  Du kan ikke skrive en anmeldelse, da du ikke har købt dette produkt

No customer questions for the moment.

Only registered user can ask a question. Login
Anbefalede produkter
Kunder, der købte dette produkt, købte også

ER DU FYLDT 18 ÅR?

Indholdet på RoyaQueenSeeds.com er kun egnet til voksne og er forbeholdt myndige personer.

Sørg for, at du kender loven i dit land.

Når du klikker på ENTER, bekræfter
du, at
du er fyldt 18 år.

Strain Family Cheese

Ansvarsfraskrivelse

Cannabisfrø kan distribueres frit inden for EU under princippet om gensidig anerkendelse. Det er dog dit eget ansvar at undersøge lokale love og bestemmelser, før du bestiller.

Kategorier

Strain Family Cheese

Ansvarsfraskrivelse

Cannabisfrø kan distribueres frit inden for EU under princippet om gensidig anerkendelse. Det er dog dit eget ansvar at undersøge lokale love og bestemmelser, før du bestiller.