🤯 Auto Madness: Op til 50% rabat på de fleste sorter  ⏤ KØB NU 🔥

 🤯 Auto Madness: Op til 50% rabat 
på de fleste sorter ⏤ KØB NU 🔥

 • Blue Cheese Automatic
 • Blue Cheese Automatic
 • Blue Cheese Automatic
 • Blue Cheese Automatic
 • Blue Cheese Automatic

Blue Cheese Auto

Blueberry x Cheese x Ruderalis

Cannabisfrø fra Blue Cheese Automatic er et kryds mellem Blueberry Automatic og Cheese Automatic, som er udviklet til perfektion i løbet af de sidste fem års forædling og omhyggelig udvælgelse. Resultatet er et feminiseret automatisk blomstrende frø med overlegne udbytter, aromaer og virkninger i forhold til dens fornemme forældresorter.
(289) Skrive en anmeldelse
Antal Fro:
1x
€ 4.25
3x
€ 10.75
5x
€ 16.25
10x
€ 30.00
25x
€ 60.00
On sale!
Nedsat pris
€ 10.75

€ 21.50 (-50%)

  Add to Saved Items
Free
Shipping
Free
Return
Stealth
Shipping

 • Mere info
 • Data sheet
 • Spørgsmål (0)
 • Anmeldelser (238)
 • Kundebilleder (4)

Blue Cheese Automatic: Udnyt pladsen bedst muligt med afkommet af Blueberry, Cheese og Ruderalis

Blue Cheese Automatic er en fleksibel indendørs/udendørs-plante, der blomstrer i tempererede, solrige omgivelser takket være Blueberry-, Cheese- og Ruderalis-generne. På grund af plantens lille størrelse er den perfekt til altaner, terrasser eller andre diskrete dyrkningsprojekter. Planten udvikler en lilla farve, hvis nætterne bliver kolde før høst, men da den er klar til høst forholdsvis tidligt, sker det sjældent. Den leverer et udbytte på 325-375 gram pr. m² indendørs og 60-110 gram pr. plante udendørs. Knopperne er tunge, kompakte og fulde af klæbrig harpiks.

Den automatisk blomstrende og feminiserede udgave af Blue Cheese vil elske sollys, hvorfor det giver god mening at plante den mellem midten af maj og begyndelsen af juni, hvis du dyrker hende udenfor. Tilføjer du kokosjord til jordblandingen vil det forbedre luftcirkulationen, styrke rodens vækst, og gøre det muligt for planten at realisere sit fulde potentiale. Som tilfældet er med alle automatisk blomstrende planter, skal denne sort vandes regelmæssigt med mindre mængder og med masser af god lys. Den automatisk blomstrende udgave af Blue Cheese er nem at dyrke, og da den ikke har specielle behov, så bliver det ikke en specielt kompliceret kultiveringsproces.

Høst på bare 10 uger

Disse planter blomstrer i omkring syv til otte uger, og burde være klar til høst omkring den tiende uge, hvilket gør det muligt for udendørs dyrkere at gennemføre deres høst før frostgraderne rammer nætterne. Den korte dyrkningssæson gør det til en favorit blandt folk, der dyrker i koldere omgivelser udenfor, da selv en kort sommer er lang nok til at sikre sig Blue Cheese-blomsterne i verdensklasse. Den modne plante er lille, men lad dig nu ikke narre af størrelsen. Blue Cheese Auto går ind i høstsæsonen spækket med funklende blomster med et højt indhold af THC.

Selvom plantens specifikationer ganske vist er et plus, vil mange dyrkere gerne have fat i Blue Cheese Automatic på grund af den lækre aroma og smag, som må betegnes som gourmet. Sorten tilbyder en perfekt blanding af forældrenes planter. Blomsterne er yderst aromatiske og kan lugtes i hele rummet. Du vil bemærke en stærk, sød, frugtagtig lugt med en behagelig hashagtig smag, som minder om de gamle old-school planter. Smagen af bær og krydderier med en eftersmag af mild, cremet ost. Denne plante er høj på THC og lav på CBD med en fugtig, rig, aromatisk rygeoplevelse, som ikke på nogen måde har en antydning af tørhed. Det høje indhold af harpiks og THC vil gøre det til en favorit også blandt hashelskere.

Smag, aroma og virkninger

Folk, som ryger Blue Cheese Auto har rapporteret om en afslappende, opløftende high med en overvældende ro. Planten kaldes ofte for cerebral eller kosmisk, som følge af dens virkning på kreativitet og indlæring. Den er perfekt til afslapning efter en lang dag eller bare som nydelse i intime sociale omgivelser. Der er simpelthen ikke noget at tabe på denne lille skønhed.

Denne prisvindende plante er en fornøjelse for enhver dyrker med sin rige ostede aroma og sine fleksible dyrkningsmuligheder. Dens smukke, funklende blomster er en konsekvent favorit blandt cannabiselskere. Blue Cheese Automatic er en udbytterig plante at dyrke og et perfekt cannabisfrø for elskere af marihuana.

Blue Cheese Auto data sheet
Sorttype: Auto-Blomstrende
THC: 16%
CBD: Lav
Udbytte indendørs: 325 - 375 gr/m2
Udbytte udendørs: 60 - 110 gr/plant
Højde indendørs: 40 - 70 cm
Højde udendørs: 60 - 110 cm
Blomstringstid: 6 - 7 uger
Høstmåned: 10–11 Uger efter spiring
Genetisk baggrund: Blueberry x Cheese x Ruderalis
Type: Sativa 35% Indica 40% Ruderalis 25%
Effekt: Klar, Opløftende
Klima: Lange somre
Smag: Frugtagtig, Jordagtig, Ost, Peber

  Af D. J. Den 02/May/2023 :

  Titel : Blue cheese
  Kommentar : Excellent

  Af B. L. Den 11/Apr/2023 :

  Titel : rootsyman
  Kommentar : une de mes variété préférez chez royal queen avec la Purple Quenn. au top pour mon petit balcon proche de Genève !

  Af J. J. Den 23/Mar/2023 :

  Titel : Very good
  Kommentar : As good as advertised.

  Af R. F. Den 20/Mar/2023 :

  Titel : Yep
  Kommentar : Super weed . Très bon goût . Et très bien pour le reste !

  Af T. H. Den 20/Mar/2023 :

  Titel : Mr
  Kommentar : Très bon goût, j'ai commencé ma première culture par celle ci et j'en suis très satisfait !

  Af J. C. Den 16/Mar/2023 :

  Titel : power
  Kommentar : Awesome Steady seeds. Grow went Quick. Flowering almost over in no time

  Af E. R. Den 02/Mar/2023 :

  Titel : Super
  Kommentar : Super variété tous mes amis l'on kiffé je recommande pour des fous rire incontrôlable.

  Af M. J. Den 27/Feb/2023 :

  Titel : Sturdy, tough little plant.
  Kommentar : Handled my poor newbie-skills very well considering it eas my first grow. The yield was not super large, but the plant itself looks great and will withstand some heavy (unintentional) abuse. Smells of pine/cheese towards the end of flowering. Deep green and pretty. Grows small and slow compared to my Northern Light and Royal Kush.

  Af A. O. Den 16/Jan/2023 :

  Titel : buona ma non il mio genere
  Kommentar : La germinazione è andata bene (2 semi su 3 nati) le piante sono cresciute forti e ricche di cime. ho usato solo prodotti naturali, radicante, antifunghi ed i prodotti bio-boost. il sapore ricorda un pò il formaggio come dice il suo nome ma preferisco personalmente specie come la northen light.

  Af J. A. Den 13/Jan/2023 :

  Titel : pepe el aleman
  Kommentar : tolle pflanze

  Af E. N. Den 12/Jan/2023 :

  Titel : Blue Cheeese Squeezy
  Kommentar : Very nice taste

  Af R. G. Den 16/Dec/2022 :

  Titel : German Grow
  Kommentar : Versandt super, alle gekeimt, Ergeniss "noch" unbekannt aber wir verhoffen uns viel!

  Af R. L. Den 14/Nov/2022 :

  Titel : Top 10
  Kommentar : All season grow without any problems at all very good development of seeds! My favourite bank seed continues to be RQS

  Af J. N. Den 31/Oct/2022 :

  Titel : Super Auto
  Kommentar : First time growing an auto very efficient and good yield, and big bonus a very enjoyable smoke definitely recommend

  Af C. F. Den 28/Oct/2022 :

  Titel : ottimi semi
  Kommentar : Tutti i semi germogliati in una notte fantastici qualita' ottima....


  Du kan ikke skrive en anmeldelse, da du ikke har købt dette produkt

No customer questions for the moment.

Only registered user can ask a question. Log på
Anbefalede produkter
Kunder, der købte dette produkt, købte også

ER DU FYLDT 18 ÅR?

Indholdet på RoyaQueenSeeds.com er kun egnet til voksne og er forbeholdt myndige personer.

Sørg for, at du kender loven i dit land.

Når du klikker på ENTER, bekræfter
du, at
du er fyldt 18 år.

Ansvarsfraskrivelse

Cannabisfrø kan distribueres frit inden for EU under princippet om gensidig anerkendelse. Det er dog dit eget ansvar at undersøge lokale love og bestemmelser, før du bestiller.