Køb de nye blandede frøpakker fra RQS - lær mere

Historien bag Cheese Marihuana-sorter

Efterhånden som avl og dyrkning af cannabis er blevet mere populært, er der kommet flere og flere forskellige sorter til verden. Der findes hele familier af sorter, som er forbundet med én bestemt smag eller egenskab. Kush-sorter er kendt for deres potente virkninger, Haze-sorter får munden til at løbe i vand og har en opløftende virkning og Diesel-sorter... lugter rent faktisk af brændstof. Men en gang imellem er de ægte cannabiskendere på udkig efter en mere kompleks smag.

Hvis du er en af dem, kan cheese-sorternes kraftige og skarpe smag være lige det du leder efter. Hos RQS tilbyder vi en række cheese-sorter, som du kan bestille og opleve selv. Der er en fantastisk historie bag udviklingen af cheese-sorterne og deres karakteristiske virkninger.

Royal Cheese

HVAD ER EN CHEESE-SORT?

Cheese og alle de sorter, som bruges til at skabe denne hybridsort, er kendte over hele verden. Nu om dage findes der et hav af cheese-varianter, som kan spores tilbage til den oprindelige cheese-genetik.

I modsætning til de søde, frugt- og urteagtige aromaer, som nogle sorter har, er cheese-sorterne kendte for deres karakteristiske krydrede og pikante aroma. Faktisk har cheese en række forskellige terpener, der tilsammen giver den stærke og intense lugt.

Den harske lugt af kaprylsyre smelter sammen med de søde frugtagtige undertoner af ethylacetat og eddikesyremethylester. Der er også isovaleriansyre, som blandes med de mere ildelugtende terpener som hexansyre (der lugter af stalddyr) og methanthiol (der lugter af rådden kål).

Det lyder som en pakket og excentrisk smag. Denne kombination af aromaer falder ikke i alles smag. Men på samme måde som lækre oste kan lugte ganske forfærdelige, har cheese-sorterne også deres helt egen charme.

Cheese-sorterne har dog en umami-effekt, hvor en mildere smag tager toppen af de stærke aromaer.

Derudover producerer cheese-sorterne også masser af THC-potente trichomer, som giver en afslappende og euforisk virkning. De bruges til lindring af smerte, angst og depression og hjælper med at øge appetitten. Det giver god mening, at denne specialitet er blevet så populær. Men hvor kommer den egentlig fra?

HVOR KOMMER CHEESE-SORTEN FRA?

Den originale cheese-sort opstod i 1980'erne under mystiske omstændigheder. Legenden siger, at den californiske producent Sam “the Skunkman” flyttede til Holland for at gå seriøst ind i dyrkningsbranchen af cannabis. Han havde skabt en ikonisk sort Skunk #1, som han tog med sig. Den blev utrolig populær blandt hollandske dyrkere på grund af sortens hurtige leveringstid. Der var dog ét tilbagevendende problem: Lugten fra planterne var for kraftige, og det var svært at undgå at tiltrække uønsket opmærksomhed. Da en pakke skunkfrø fandt vejen til Storbritannien i 1988, skete der noget besynderligt.

En producent i det sydøstlige England opdagede, at planten fra disse frø havde en tydelig osteagtig lugt. De bemærkede at planten havde egenskaber som gav et enormt udbytte, og efter at have klonet planten spredtes den med stor succes i hele Storbritannien. I 1990'erne spredtes den under adskillige festivaler og i alternative samfund. Det blev hurtigt den foretrukne sort inden for den voksende rave-scene. Hvad end der skete med disse frø, resulterede det i opdagelsen af en cheese-cannabisplante. Den intense aroma og virkning førte til øget efterspørgsel. I dag er det en ret almindelig sort i Storbritannien, og andre steder hvor cannabis er lovligt.

Skunk XL Royal Queen Seeds

SÅDAN DYRKER DU CHEESE

Hvis du selv vil se, hvad det hele handler om, kan du bestille dine egne cheese-frø og begynde at dyrke dem selv. Det er ikke en særlig vanskelig plante at dyrke under de rette forhold. Typisk producerer disse sorter et stort udbytte af knopper med et THC-indhold på omkring 17%. Cheese-sorter er elastiske og her en blomstringstid på omkring 8-9 uger. Denne sort kan håndtere udsving i luftfugtighed, men sørg for, at temperaturen forbliver mellem 21-26 grader.

Med tilstrækkeligt lys og plads til at vokse på kan cheese-sorterne blive over 2 meter høje. Hvis du dyrker indendørs, skal du sørge for at have plads nok eller være fortrolig med plantetræningsteknikker for at reducere højden. Desuden kan du helt undgå pladsproblemer med Royal Cheese Automatic. De fleste cheese-sorter bliver til buskagtige planter, så beskæring/afløvning kan hjælpe dig med at maksimere dit udbytte. På samme måde kan ScrOG-metoden (screen og green) hjælpe med at optimere produktionen af knopper. Det kan du læse alt om i vores vejledning.

RQS’ udvalg af Cheese-cannabissorter

Cheese-sorterne har floreret i rygerkredsene i mange år. Udforsk nogle af de mest osteagtige cheese-planter der findes på markedet.

ROYAL CHEESE (FAST FLOWERING)

Royal Cheese (Fast Flowering) er en af de sorter, du kan kalde Deres højhed. Denne kraftfulde plante blev udviklet med det formål at udstråle den klassiske og majestætisk virkning, med en duft af modnet ost øjeblikkeligt rammer næsen. Planten opstod, da en klassisk Skunk-sort forelskede sig i afghanske planter, og resten er historie.

Indendørs kan avlere forvente at få en plante på cirka 150 cm i højden. Udendørs kan planten opnå en højde på 250 cm, men på grund af tyngden af knopperne er det nødvendigt at støtte planten. Blomstringsperioden varer i ca. 6-8 uger, men nogle avlere foretrækker at holde denne sort i blomst i yderligere 2 uger for at udvikle mere markante virkninger.

Royal Cheese Fast Flowering

Royal Cheese FF (hurtig blomstring)
Old School Skunk x Afghani
450 - 500 gr/m2
60 - 100 cm
7 - 8 uger
THC: 17%
Sativa 40% Indica 60%
550 - 600 gr/plant
130 - 200 cm
Tidlig oktober
Balanceret, Klar, Stenet

Køb Royal Cheese FF (hurtig blomstring)

ROYAL CHEESE AUTOMATIC

Denne ivrige auto-cheese producerer knopper på ingen tid. Producenter, der gerne vil fylde deres opbevaringskrukker med osteagtige cannabinoider så hurtigt som muligt, bør overveje at inddrage denne plante i deres dyrkningsprojekter. Royal Cheese Automatic har en levetid på 10 uger fra frø til blomst og producerer modne knopper, overdækket med trichomer som giver en afslappende, fysisk stenet virkning.

Denne plante bliver ikke højere end 1 meter, så det er en diskret plante. På grund af plantens lille størrelse og hurtige blomstring, er denne sort fantastisk til de mindre erfarne dyrkere. Alt, hvad du skal gøre, er at vande planterne, give dem de nødvendige næringsstoffer og give dem masser af kærlighed. Det lyder måske underligt, men Royal Cheese Automatic har brug for kærlighed. Det kan du lige så godt vænne dig til.

Royal Cheese Autoflowering

Royal Cheese Automatic
Cheese x Royal Critical x Ruderalis
425 - 475 gr/m2
60 - 100 cm
7 - 8 uger
THC: 15%
Sativa 30% Indica 50% Ruderalis 20%
160 - 210 gr/plant
60 - 120 cm
11 - 12 weeks after sprouting
Fysisk afslappende, Stenet

Køb Royal Cheese Automatic

BLUE CHEESE

Når man ser navnet, kunne man fristes til at tro at Blue Cheese er den mest intense cannabissort, når det kommer til duft. Ordet Blue i navnet henviser dog ikke til blåskimmel, som findes i skimmelost, men derimod til Blueberry-genetikken, som denne sort indeholder. Ost- og bæraromaerne giver brugeren en helt speciel oplevelse. Når man ryger denne indica-dominerende delikatesse, får man en fysisk afslappende virkning med nogle interessante kontemplative tanker.

Indendørs kan Blue Cheese nå op på 100-160 cm i højden og dyrkes den udendørs kan den blive op til 140-200 cm høj. Det er en relativt lav fotoperiodisk sort, der afslutter sin blomstringsfase på 7-8 uger. Blue Cheese producerer et solidt udbytte på 500-550 gram pr. plante, når den dyrkes udenfor. Set i betragtning af denne plantes lille størrelse producerer den virkelig en god mængde velsmagende knopper, der er dækket af et tykt, glitrende lag af harpiks.

Blue Cheese

Blue Cheese
Original Cheese x Oregon Blueberry Blend
500 - 550 gr/m2
100 - 160 cm
8 - 9 uger
THC: 19%
Sativa 40% Indica 60%
500 - 550 gr/plant
140 - 200 cm
Sen september
Fysisk afslappende, Klar, Stenet

Køb Blue Cheese

BLUE CHEESE AUTOMATIC

Da ost-, blåbær- og ruderalis-genetik besluttede sig for at have en tantrisk trekant, kom Blue Cheese Automatic til verden. De cerebrale og opløftende virkninger af denne cheese-sort skaber funderende tanker om Blue Cheese Automatics medfødte karakter, og hvad den betyder for menneskeracen. Den søde og frugtagtige smag er en lækker godbid fyldt med cannabinoider.

Det tager ca. 9-10 uger for Blue Cheese Automatic at gå fra frø til høst, hvor de frugt- og osteagtige knopper er helt modnet. Det er en lille sort, som når 40-70 cm i højden indendørs og 60-110 cm udendørs. Det er luksus for guerillaavlere, som har brug for en diskret sort i deres dyrkningsprojekter. Udendørs giver planten ca. 60-110 gram pr. plante, og indendørs kan du forvente 325-375 gram pr. m².

Blue Cheese Automatic

Blue Cheese Automatic
Blueberry x Cheese x Ruderalis
325 - 375 gr/m2
40 - 70 cm
6 - 7 uger
THC: 16%
Sativa 35% Indica 40% Ruderalis 25%
60 - 110 gr/plant
60 - 110 cm
10–11 Uger efter spiring
Klar, Opløftende

Køb Blue Cheese Automatic

FAST EDDY AUTOMATIC CBD

Denne sort opstod, da vi besluttede os for at blande Cheese-, Juanita la Lagrimosa- og ruderalis-genetik. Resultatet blev en hybrid, som er rig på CBD kaldet Fast Eddy Automatic CBD. Denne sort indeholder 9% af THC og et højt CBD-indhold, som skaber den eftertragtede balance mellem de to vigtigste cannabinoider. Virkningen er ret mild, klar og behageligt afslappende. Den citrusagtige smag i denne sort passer perfekt sammen med den forfriskende rygeoplevelse.

Dyrker du den indendørs, forkæles du med 400-450 gram pr. m², mens du udendørs kan forvente ca. 80-130 gram pr. plante. Denne automatisk blomstrende sort afslutter sin livscyklus efter 8-9 uger og er perfekt til dyrkere, som gerne vil have et hurtigt udbytte af knopper fyldt med CBD.

Fast Eddy Automatic

Fast Eddy Automatic CBD
Cheese x Juanita la Lagrimosa x Ruderalis
400 - 450 gr/m2
60 - 100 cm
7 - 8 uger
THC: 9%
Sativa 50% Indica 40% Ruderalis 10%
80 - 130 gr/plant
80 - 120 cm
10-12 Uger efter spiring
Beroligende, Klar

Køb Fast Eddy Automatic CBD

ER DU FYLDT 18 ÅR?

Indholdet på RoyaQueenSeeds.com er kun egnet til voksne og er forbeholdt myndige personer.

Sørg for, at du kender loven i dit land.

Når du klikker på ENTER, bekræfter
du, at
du er fyldt 18 år.

Strain Family Cheese