• Pink Mist Auto

Pink Mist Auto

Pink Mist x Royal Haze Auto

Pink Mist Auto stammer fra Pink Mist og Royal Haze Auto. Denne feminiserede automatisk blomstrende hybrid leverer gavmilde udbytter uden at optage særlig meget plads, hvilket gør den velegnet til små dyrkningstelte og diskrete hjørner i haven. Køb Pink Mist Auto-frø, og nyd de euforiske og opløftende virkninger og den lækre smag af lavendel, blåbær og jord.
(1) Skrive en anmeldelse
Antal Fro:
1x
€ 8.00
3x
€ 20.00
5x
€ 30.00
10x
€ 55.00
On sale!
Nedsat pris
€ 20.00

€ 20.00 (-0%)

Føj til gemte varer
Free
Shipping
Free
Return
Stealth
Shipping

  • Mere info
  • Data sheet
  • Spørgsmål (0)
  • Anmeldelser (0)

Pink Mist Auto: Tid til masser af eufori

Pink Mist Auto byder på en unik smag og aroma, du sjældent finder i andre cannabissorter. Derudover gør dens euforiske virkninger den til en perfekte nydelse på ethvert tidspunkt af dagen. Som prikken over i’et er Pink Mist Auto velegnet til dyrkere på alle niveauer, da den leverer et godt udbytte, uden at den kræver særlig meget pleje og vedligeholdelse.

Pink Mist Auto-cannabisfrø: Efterkommeren af Pink Mist og Royal Haze Auto

Avlerne hos Royal Queen Seeds skabte denne sort for at indkapsle de populære egenskaber af Pink Mist i en hurtig og kraftfuld automatisk blomstrende sort. Pink Mist (også kaldet Pink OG) er efterkommeren af Black Haze og Purple Thai, og den producerer, tætte, klæbrige knopper, som giver motiverende og samtidig afslappende virkninger. Ved at krydse den med Royal Haze Auto tilførte vores avlere Pink Mist Auto med en lækker jord- og blomsteragtig smag og automatisk blomstrende egenskaber.

Smag og virkninger af Pink Mist Auto-cannabissorten

Pink Mist Auto har et THC-indhold på 17 % og forskellige jord-, frugt- og blomsteragtige terpener. Tilsammen leverer disse fytokemikalier virkninger, der løfter sindet og giver dig en euforisk oplevelse, samtidig med at du slapper af i kroppen. Nyd disse perfekt afbalancerede virkninger, når du har brug for et boost. Den sjældne og unikke smag af lavendel blandet med noter af blåbær og jord, giver en velafrundet og raffineret smagsoplevelse.

Vækstegenskaber af Pink Mist Auto-frø

Pink Mist Auto-cannabissorten tiltrækker dyrkere, der ikke har så meget plads til rådighed, men som stadig gerne vil opnå et godt udbytte. Uden plantetræning bliver indendørs planter kun 70-100 cm høje og producerer 350-400 gram pr. m² efter en vækstcyklus på kun 12-13 uger. Hvis du dyrker denne sort udendørs, når den op på 150 cm og giver et udbytte på 110-160 gram pr. plante. Hvis du gerne vil opnå store udbytter fra små, hurtige planter, anbefaler vi helt klart, at du køber Pink Mist Auto-frø fra RQS og dyrker denne sort derhjemme!

Pink Mist Auto data sheet
Sorttype: Auto-Blomstrende
Genetisk baggrund: Pink Mist x Royal Haze Auto
THC: 17%
CBD: Lav
Type: Sativa 60% Indica 35% Ruderalis 5%
Blomstringstid: 8 - 10 uger
Høstmåned: 12 - 13 after sprouting
Højde indendørs: 60 - 120 cm
Højde udendørs: 120 - 150 cm
Udbytte indendørs: 350 - 400 gr/m2
Udbytte udendørs: 110 - 160 gr/plant
Effekt: Euforisk, Fysisk afslappende, Opløftende
Smag: Blåbær, Jordagtig, Lavendel


    Du kan ikke skrive en anmeldelse, da du ikke har købt dette produkt

No customer questions for the moment.

Only registered user can ask a question. Log på
Anbefalede produkter
Kunder, der købte dette produkt, købte også

Er du fyldt 18 år?

Indholdet på RoyaQueenSeeds.com er kun egnet til voksne og er forbeholdt myndige personer.

Sørg for, at du kender loven i dit land.

Når du klikker på ENTER, bekræfter
du, at
du er fyldt 18 år.