By Luke Sumpter

Fat Banana: Den største og bedeste Banana Kush

Fat Banana: Den største og bedeste Banana Kush

Modificeret cannabis

I den nærmeste fremtid bliver cannabiskulturen transformeret af en ny, mægtig hybrid. Fat Banana er den glimt af en utopisk æra. For at opnå denne bedrift fandt mesteravlerne hos RQS den fineste genetik og investerede deres tid og kræfter på at udvikle dette kongelige mesterværk. Det startede med et stringent udvælgelsesprogram for at finde de mest potente og produktive Banana OG-planter. Herefter var udfordringen at blande de bedste egenskaber og eliminere de få mangler, som Banana OG-familien har. I en manisk søgen efter klæbrig, grøn perfektion blev sorten omhyggeligt krydset, forbedret og stabiliseret. Fat Banana er en overlegen sensemilla-producent, og du bør ikke bruge ringere genetik i din dyrkning.

Højtydende dyrkning

Hvis den dyrkes indendørs eller udendørs i et varmere klima, kan du forvente svulstige, saftige knopper, der glitrer af harpiks. Planter dyrket uden træningsteknikker kan vokse lidt højere end den gennemsnitlige indica-busk, men dens pæreformede klase er virkelig et syn for guderne. På den anden side er Fat Banana alsidig og reagerer også godt på beskæring og træningsteknikker.

Blomstring indendørs sker hurtigt og bragende efter kun 8 uger med et standard lysskema på 12 timers lys og 12 times mørke. Hvis du er udendørs ganja-landmænd, skal du forberede sig på at give de overdimensionerede klaser og knoprige sidegrene støtte. Din vægt kommer muligvis på overarbejde, når du står med en imponerende høst i slutningen af september.

Det anbefales, at du dyrker dine planter økologisk. Bortset fra blomsterbooster på det rette tidspunkt har Fat Banana ikke brug for særlig næringstilførsel. De fleste planter reagerer bedst på regelmæssige næringsopløsninger af mild til medium styrke. Du kan også opnå fremragende udbytter ved at dyrke hydroponisk, så længe du sørger for at skylle planterne godt ud.

Højtydende dyrkning

Fat Banana
Banana x OG Kush
350 - 400 gr/m2
80 - 140 cm
8 - 10 uger
THC: 25%
Sativa 30% Indica 70%
450 - 500 gr/plant
170 - 200 cm
Sen september
Beroligende

Køb Fat Banana

Virkninger, der smelter dig sammen med din sofa

Ifølge genetikere deler mennesker og chimpanser 95-98% af den samme DNA. Tilsvarende har Fat Banana taget et kæmpe evolutionært skridt fremad og har overhalet havesorten Banana OG. THC-indholdet kan overstige 25%. En kraftig duft af skovfrugter og klassiske Kush-aromaer springer lige ud af posen. De glitrende, klæbrige knopper ser ud til at ose af trichomer.

Et par hiv er nok til at sende den lejlighedsvise bruger direkte til drømmeland, mens garvede rygere med en højere tolerance for en kort stund kan nyde den eksploderende smag af banan, før den tunge fysiske virkning smelter dem sammen med sofaen. Hvis du kan holde dig klar i hovedet længe nok, oplever en du en umættelig appetit. Lav appetit og søvnløshed hører nu fortiden til. Det er nytteløst at gøre modstand. Fyld køleskabet op, find en serie til et seriemaraton, og find dig til rette i sofaen. Fat Banana er den nye sinsemilla-supermagt.

Fat Banana Automatic: Helt igennem imponerende

Det er praktisk talt umuligt at forbedre Fat Banana. Kombinationen af en dyb kropslig virkning og en lækker smag af tropisk frugt rammer plet hver gang. For at gøre denne kraftfulde sort tilgængelig for begyndere brugte vores avlere sortens uberørte genetik og skabte en af de mest kraftfulde og produktive automatisk blomstrende sorter, der findes.

Ved at krydse den hårdføre sort med den lige så lækre Cookies Auto producerede vores avlere et afkom med 70% indica-genetik, 20% sativa og 10% ruderalis.

Fat Banana Automatic producerer tætte, tilspidsede blomster, der er fyldt med harpiks. Hvis du går tæt nok på, kan du se denne tyktflydende substans dække knopperne. Indendørs planter opnår en overkommelig højde på 100 cm og producerer op til 450 gram pr. m2, mens de udendørs planter kan blive op til 120 cm og leverer mellem 90-175 gram pr. plante. Under rette omstændigheder er denne lille sort ikke nem at få øje på, og derfor er det en ideel kandidat til diskret indendørsdyrkning og udendørs guerilladyrkning.

Selvom knopperne virker små og uskyldige, holder de på en kraftfuld fytokemisk hemmelighed. Det kræver kun et enkelt hiv, før du mærker plantens THC-indhold på 22% bevæge sig gennem blodomløbet og fyrre op under CB1-receptorerne. Gem disse knopper til aften, så du virkelig kan nyde deres beroligende virkning.

Fat Banana Automatic: Helt igennem imponerende

Fat Banana Auto
Fat Banana x Cookies Auto
375 - 450 gr/m2
70 - 100 cm
7 - 8 uger
THC: 22%
Sativa 20% Indica 70% Ruderalis 10%
90 - 175 gr/plant
80 - 120 cm
9-10 Uger efter spiring
Beroligende, Klar

Køb Fat Banana Auto

Er du fyldt 18 år?

Indholdet på RoyaQueenSeeds.com er kun egnet til voksne og er forbeholdt myndige personer.

Sørg for, at du kender loven i dit land.

Når du klikker på ENTER, bekræfter
du, at
du er fyldt 18 år.