Dyrkningsrapport for Milky Way F1

Overvejer du at dyrke nogle af de første ægte cannabis F1-hybrider? Milky Way F1 er et godt valg for dyrkere, der ikke har så meget plads, og som gerne vil høste nogle af de hurtigste og mest potente knopper, der findes. Tjek min dyrkningsrapport for Milky Way F1 nedenfor for at få en idé om, hvad du kan forvente, når du dyrker denne sort.


Milky Way preparation

Dyrkningsrapport for Milky Way F1: Udstyr

 • Dyrkningstelt: Secret Jardin DS120W 120 × 60 × 178
 • Lys: MIGRO 200+
 • Ventilation: TT Silent-M 100
 • Filter: Primaklima filter PK 100/125
 • Ventilator: 2 x oscillerende Koala-blæsere
 • Luftfugter: Beurer LB 45
 • Jord: BioBizz Light Mix
 • Potte: 11-liters Air-Pot
 • Frø: Royal Queen Seeds
 • Næringsstoffer: RQS Økologisk Næring

Dyrkningsrapport for Milky Way F1: Kimplantefasen (uge 1)

Jeg har allerede dyrket et par stykker af Royal Queen Seeds F1-hybrider og opnået fantastiske resultater mht. væksthastighed, styrke og deres imponerende ensartethed. Derfor havde jeg store forventninger til Milky Way F1.

 • Vækstmedium: Inden jeg spirede mine Milky Way F1-frø, havde jeg brug for at sammensætte et nærende vækstmedium, der kunne understøtte min plante gennem de tidlige stadier af dens liv. For at gøre det puttede jeg 5 liter BioBizz Light Mix i min 11-liter Air-Pot. Derefter tilføjede jeg følgende næringsstoffer og gavnlige mikrober:
Milky Way Grow Report Week 1

Jeg brugte hænderne til at blande det hele godt sammen. Derefter tilføjede jeg yderligere 5 liter BioBizz Light Mix og sikrede, at det var jævnt fordelt.

 • Spiring: Nu, hvor mit vækstmedium var på plads, gik jeg videre til næste skridt og spirede mit frø. Jeg lagde frøet i et glas vand og lod det trække i 6 timer. Derefter vandede jeg vækstmediet, indtil det var mættet. Til sidst lavede jeg et hul, der var 2 cm dybt, i midten af jorden og lagde mit frø ned i hullet. Jeg dækkede det let med jord og fugtede området let.
 • Lys: Jeg besluttede mig for at bruge min troværdige MIGRO 200+ til dette dyrkningsprojekt, da jeg tidligere havde haft stor succes med denne løsning i forbindelse med dyrkning af andre F1-hybrider. Opsætningen består af to lamper, så jeg brugte lidt tid på at sætte dem op, så jeg var sikker på, at de hang helt perfekt og gav god lysspredning inde i mit dyrkningstelt. Jeg brugte et par stropper til at hænge hver lampe ca. 35 cm fra hinanden ved at bruge dyrkningsteltets midterlinje som en guide. Derefter justerede jeg stropperne, så hver lampe hang 35 cm over jordoverfladen af min Air-Pot. Jeg lod begge lamper være tændt i 18 timer hver dagen, så snart kimplanten spirede op af jorden.
 • Plantestatus: Mit Milky Way F1-frø spirede hurtigt og uden problemer. I slutningen af den første uge var min kimplante ca. 3 cm høj, havde udviklet sine første ægte blade og havde en robust stilk uden tegn på strækning.

Dyrkningsrapport for Milky Way F1: Den vegetativ fase (uge 2-4)

Min Milky Way F1 spurtede gennem kimplantefasen uden problemer og blev betydeligt større i løbet af det tidlige vegetative stadie.

Uge 2

Min lille vegetative plante voksede sig dobbelt så stor i løbet af den første uge af den vegetative fase!

Milky Way Grow Report Week 2
 • Lys: Jeg holdt mine lamper kørende i 18 timer om dagen og flyttede dem, så de var placeret 35 cm fra toppen af min plante i stedet for toppen af jorden i min Air-Pot.
 • Næringsstoffer: Min plante havde rigelige mængder næringsstoffer i vækstmediet til at sætte gang i dens vækst. Jeg vandede min plante med 1,5 liter vand med en pH-værdi på 6,0 på dag 1 og 6 i ugen.
 • Miljø: Ved at bruge mine blæsere og mit ventilationssystem lå gennemsnitstemperaturen på 25 grader, og den relative luftfugtighed lå på 50%.
 • Plantestatus: I slutningen af den første uge af den vegetative fase havde min plante nået en højde på 7 cm, og den havde udviklet flere lækre vifteblade. Jeg bemærkede en lille misfarvning på nogle af bladene. Min plante virkede dog generelt set til at være sund, så jeg gik ud fra, at grunden skyldtes en genetisk mutation.

Uge 3

Min Milky Way F1-plante så ud til at trives i uge 3. Den blev hurtigt større og havde udviklet en tæt plantekrone i slutningen af ugen.

Milky Way Grow Report Week 3
 • Lys: Jeg fortsatte med at holde mine lamper tændt i 18 timer hver dag og flyttede dem igen, så lamperne var placeret 35 cm fra toppen af plantekronen.
 • Næringsstoffer: Da min plante var vokset så hurtigt, besluttede jeg mig for at begynde at fodre den, da der ikke ville være mange næringsstoffer tilbage i det oprindelige vækstmedium. Jeg blandede 2 ml Bigger Flowers fra Bio Flowering Booster-pakken i 2 liter vand og fodrede min plante med opløsningen på dag 2 i ugen. Derudover vandede jeg planten med 1,5 liter pH-reguleret vand på den 6. dag i ugen.
 • Miljø: Gennemsnitstemperature lå på 20 grader, og luftfugtigheden lå på 50 %.
 • Plantestatus: Min Milky Way F1-plante eksploderede i størrelse og nåede op på 18 cm i slutningen af uge 3. Der var stadig tegn på misfarvede blade, men det så ud til at være en genetisk variation snarere end et tegn på sygdom eller mangler. Generelt set virkede min plante sund og fuld af kraft.

Uge 4

Før jeg fik set mig om, var den sidste uge af den vegetative fase allerede overstået. Indtil videre har jeg været meget imponeret over Milky Way F1. Den har været utrolig hurtig til at vokse, og jeg oplevede ingen problemer med skadedyr, sygdomme eller mangler.

Milky Way Grow Report Week 4
 • Lys: Jeg fortsatte med at holde mine lamper kørende i 18 timer hver dagen. Jeg holdt hver lampe 35 cm over toppen af plantekronen.
 • Næringsstoffer: Jeg gav min plante endnu en stor dosis kvælstof, før jeg gik over til blomstringsfodring. Jeg opløste en halv Easy Grow Booster-tablet i 2,5 liter vand og brugte blandingen til at vande min plante på dag 2 i ugen. Jeg vandede derefter med 1,5 liter pH-reguleret vand på den 5. dag i ugen.
 • Miljø: Gennemsnitstemperaturen lå på 26 grader, og luftfugtigheden lå på 50 %.
 • Plantestatus: Min plante havde allerede bevæget sig forbi forblomstringsstadiet i slutningen af ugen, og der var begyndt at dukke mange lyse hvide pistiller op fra de spirende knopsteder. Der begyndte at sprede sig en diskret duft i luften, så jeg tyndede lidt ud i bladene, så eventuelle overskyggede blomstringssteder kunne få direkte lys.

Dyrkningsrapport for Milky Way F1: Blomstringsstadiet (Uge 5-11)

Nu begyndte det for alvor at blive spændende. Min plante udviklede hurtigt tætte og klæbrige knopper, der frigav mere og mere aroma.

Uge 5

Blomsterudviklingens hastighed overraskede mig i den første uge af blomstringsfasen.

Milky Way Grow Report Week 5
 • Lys: Jeg fortsatte med at holde mine lamper kørende i 18 timer hver dag og justerede højden igen, så hver lampe hang 35 cm fra toppen af planten.
 • Næringsstoffer: Jeg blandede 2 ml Bigger Flowers og 0,8 ml Thicker Flowers fra Bio Flowering Booster-pakken i 2 liter pH-reguleret vand. Jeg brugte denne formel på dag 2 i ugen. Jeg vandede med 2 liter vand på den 6. dag i ugen.
 • Miljø: Gennemsnitstemperaturen lå på 28 grader, og luftfugtigheden lå på 50 %.
 • Plantestatus: Min plante så utrolig sund ud i slutningen af uge 5, og det bedste ved det hele var, at der ikke var tegn på sygdomme eller mangler overhovedet. Knopperne begyndte at udvikle sig hurtigt og frigav en kraftfuld aroma.

Uge 6 og 7

Det hele fortsatte ubesværet i uge 6 og 7. Min plantes knopper svulmede op, og den blev ved med at blive større.

Milky Way Grow Report Week 6-7
 • Lys: Ja, du gættede rigtigt – jeg fortsatte med at holde lamperne tændte i 18 timer hver dag og flyttede dem, så de hang 35 cm fra toppen af planten.
 • Næringsstoffer: Jeg opløste en halv Easy Bloom Booster-tablet til 2,5 liger vand, som jeg brugte til at vande min plante med på 6. dagen i den første uge. Jeg gentog den samme procedure på dag 6 i den anden uge. På dag 6 i den 6. uge tilføjede jeg 0,8 ml Thicker Flowers, 0,8 ml Bigger Flowers og 0,8 ml Sweeter Flowers i 2 liter vand og fodrede min plante med blandingen. På dag 6 i den 7. uge blandede jeg 1,2 ml Thicker Flowers, 1,2 ml Bigger Flowers og 0,8 ml Sweeter Flowers i 2 liter vand og fodrede planten igen.
 • Miljø: Gennemsnitstemperaturen lå på 28 grader, og luftfugtigheden lå på 50 %.
 • Plantestatus: Min plantes blomster begyndte at blive federe i slutningen af uge 7, og duften blev mere og mere tydelig, hver gang jeg åbnede mit dyrkningstelt. I løbet af uge 6 tyndede jeg lidt ud i bladene for at forbedre lysindtrængning og skabe mere luft. I slutningen af uge 7 var min plante blevet 54 cm høj på trods af, at jeg ikke havde brugt plantetræning.

Uge 8

Den sidste uge før udskylning!

Milky Way Grow Report Week 8
 • Lys: Jeg fortsatte med at holde mine lamper tændte i 18 timer hver dag og holdt dem 35 cm fra toppen af planterne.
 • Næringsstoffer: På 2. dagen i ugen vandede jeg min plante med en opløsning, hvor jeg havde blandet 1,6 ml Thicker Flowers, 2 ml Bigger Flowers og 0,8 ml Sweeter Flowers med 2 liter pH-reguleret vand. På dag 6 i ugen blandede jeg en halv Easy Bloom Booster-tablet med 2,5 liter vand, som jeg brugte til at vande min plante med.
 • Miljø: Gennemsnitstemperaturen lå på 28 grader, og luftfugtigheden lå på 45 %.
 • Plantestatus: Min Milky Way F1-plante var ved at være moden. Mange af plantens tidligere hvide pistiller var blevet mørkebrune, og knopperne havde udviklet et tykkere lag af trichomer og harpiks.

Uge 9, 10 og 11

Nu var det slut med at fodre min plante. Det var tid til at udskylle min plante i de sidste 3 uger for at tvinge den til at opbruge alle de lagrede næringsstoffer i jorden. Jeg har fundet ud af, at denne strategi i sidste ende resulterer i bedre og mere lækre knopper.

Milky Way Grow Report Week 9
 • Lys: Jeg holdt mine lamper kørende i 18 timer om dagen i resten af vækstcyklussen.
 • Næringsstoffer: Jeg stoppede med at give min plante næringsstoffer. Det eneste, jeg gjorde, var at vande min plante med 2 liter pH-reguleret vand på dag 2 og 6 i de resterende uger.
 • Miljø: Gennemsnitstemperaturen lå på 29 grader, og luftfugtigheden lå på 45 %.
 • Plantestatus: I slutningen af udskylningen så min plante lidt forvitret ud. Viftebladene blev gule, og nogle af de nederste blade faldt af. Det er dog et tegn på, at udskylningen var vellykket! Knopperne så virkelig opsvulmede ud, og de var dækket af lækker harpiks og klar til høst!

Dyrkningsrapport for Milky Way F1: Høst

Det var tid til at høste min belønning! Jeg kappede min plante i bunden og hængte den på hovedet i mørke fra toppen af mit dyrkningstelt (med blæserne kørende). Jeg testede, hvor nemt grenene knækkede for at vurdere den samlede tørhed. Da de knækkede rent og føltes tørre, begyndte jeg at tørtrimme mine knopper. Efter forarbejdning vejede min høst 72 gram.

Milky Way Harvest

Genetiske egenskaber af Milky Way F1

Milky Way F1 er en af de første ægte F1-cannabishybrider. Royal Queen Seeds' avlere skabte denne revolutionerende sort ved at udvikle meget rene forældrelinjer ved hjælp af Blue Mammoth-, Blue Dream- og Sin Tra Bajo Auto-genetik. Ved at krydse disse linjer skabte de et afkom med hybridkraft – en egenskab, der resulterer i overlegen hastighed, styrke, produktivitet og ensartethed.

Vækstegenskaber af Milky Way F1

Milky Way F1’s hybridkraft gør, at denne sort er utrolig modstandsdygtig over for skadedyr, sygdomme og dårlige vejrforhold. Den trives både indendørs og udendørs, og den kompakte størrelse på 55-75 cm gør den velegnet til dyrkning stort set alle steder. Den spurter gennem hele vækstcyklussen i løbet af kun 70 dage og belønner dyrkere med et fremragende udbytte.

Virkninger, aroma og smag af Milky Way F1

Milky Way F1-knopperne indeholder høje mængder farnesen, myrcen og pinen. Tilsammen skaber disse terpener en lækker smagsblanding af chokolade, citrus og skunk. Dens tårnhøje THC-indhold giver en kreativ, euforisk og fysisk afslappende oplevelse. Samlet set hjælper den dig med at koble af, og det er den perfekte rygeoplevelse til de længere, lysere aftener.

Er du fyldt 18 år?

Indholdet på RoyaQueenSeeds.com er kun egnet til voksne og er forbeholdt myndige personer.

Sørg for, at du kender loven i dit land.

Når du klikker på ENTER, bekræfter
du, at
du er fyldt 18 år.