• Tangie

Tangie

California Orange x Skunk

Elsker du sativa-cannabis? Så burde Tangie stå øverst på din ønskeseddel. Tangie-frøene er skabt ved hjælp af California Orange og Skunk, og de producerer store planter, der er sprængfyldt med en frisk citrusaroma og-smag samt opløftende virkninger. Når du køber Tangie-frø fra RQS, kan du forvente en kæmpe høst af knopper med ægte sativa-flair.
Antal Fro:
1x
€ 10.00
3x
€ 27.00
5x
€ 40.00
10x
€ 75.00
On sale!
Nedsat pris
€ 27.00

€ 27.00 (-0%)

Føj til gemte varer
Free
Shipping
Free
Return
Stealth
Shipping

  • Mere info
  • Data sheet
  • Spørgsmål (0)
  • Anmeldelser (0)

Tangie: En vaskeægte sativa-cannabisdronning

Tangie byder på friske noter af appelsiner, mandariner og citroner og hylder på mange måder den populære Tangerine Dream fra 1990'erne. Dette sativa-vidunder leverer opløftende og kreative virkninger og har fremragende vækstegenskaber. Denne helt unikke sort fortjener helt klart en plads i enhver sativa-entusiasts cannabishave.

Tangie-cannabisfrø: Efterkommeren af California Orange og Skunk

Tangie er resultatet af en krydsning mellem Californien Orange og Skunk, og den blev øjeblikkeligt et hit i de hollandske coffeeshops. Men succesen stoppede ikke der. I dag er Tangie elsket over hele verden for dens karakteristiske sativa-virkninger og friske citrusaroma og smag. Og takket være indsatsen fra vores dygtige avlere, har det aldrig været nemmere at dyrke denne mægtige sativa-dronning derhjemme med vores feminiserede Tangie-frø.

Virkninger og smag af Tangie-sorten

Som det engelske navn antyder, producerer Tangie knopper med et ekstra pift af aroma og smag. Allerede tidligt i blomstringsfasen udskiller den en uimodståelig duft, der kombinerer citrusduften af frisk appelsin, citron og pomelo med antydninger af moden ananas og en sliklignende finish. Smagen er mindst lige så lækker og forkæler tungen med en rig smagsblanding af frugt og slik. Sidst men ikke mindst indeholder Tangie 20 % THC og giver pote virkninger, der øjeblikkeligt giver en opløftende følelse af positivitet, kreativitet og ubekymret lyksalighed – perfekt til brug i dagtimerne, eller når du rigtig skal hygge med vennerne.

Dyrkning af Tangie-cannabisfrø

Tangie er en fantastisk klassiker, og det er der en god grund til. Den er en sand fornøjelse at dyrke både indendørs og udendørs, selvom denne tårnhøje sativa-sort foretrækker store udendørs haver. Tangie-planten er klar til høst i oktober. Udendørs kan den blive op til 190 cm høj, og dens lange, tunge klaser er i stand til at levere et udbytte på op til 700 gram pr. plante! Indendørs bliver Tangie stadig forholdsvis høj, men reagerer godt på træningsteknikker, der hjælper med at kontrollere højden, som normalt når op på omkring 120 cm. Hvis du dyrker den i dyrkningsrum eller -telte, kan Tangie-planten være høstklare efter 9-10 ugers blomstring og levere op til 550 gram pr. m². Hvad mere kan man ønske sig? Bestil dine Tangie-cannabisfrø i dag, og dyrk sativa-knopper fra øverste hylde hurtigt og nemt derhjemme.

Tangie data sheet
Sorttype: Feminiserede
Genetisk baggrund: California Orange x Skunk
THC: 20%
CBD: Lav
Type: Sativa 70% Indica 30%
Blomstringstid: 9 - 10 uger
Høstmåned: Oktober
Højde indendørs: 80 - 120 cm
Højde udendørs: 150 - 190 cm
Udbytte indendørs: 450 - 550 gr/m2
Udbytte udendørs: 650 - 700 gr/plant
Klima: Lange somre
Effekt: Fokus, Opløftende
Smag: Ananas, Citrus, Frugtagtig, Slik
    Ingen har skrevet en anmeldelse endnu


    Du kan ikke skrive en anmeldelse, da du ikke har købt dette produkt

No customer questions for the moment.

Only registered user can ask a question. Log på
Anbefalede produkter
Kunder, der købte dette produkt, købte også

Er du fyldt 18 år?

Indholdet på RoyaQueenSeeds.com er kun egnet til voksne og er forbeholdt myndige personer.

Sørg for, at du kender loven i dit land.

Når du klikker på ENTER, bekræfter
du, at
du er fyldt 18 år.