• Strawberry Cough

Strawberry Cough

Strawberry Fields x Haze

Strawberry Cough byder på opløftende virkninger og en lækker, sød jordbæraroma. Kan man ønske sig mere? Denne sort blev gjort populær af Kyle Kushman i 2000'erne, da han flyttede fra New York til Californien, og Strawberry Cough anses nu for at være en ægte cannabisklassiker. Nu kan du købe feminiserede Strawberry Cough-frø fra Royal Queen Seeds og dyrke denne lækre sativa-dronning derhjemme.
Antal Fro:
1x
€ 9.50
3x
€ 25.00
5x
€ 37.50
10x
€ 70.00
On sale!
Nedsat pris
€ 25.00

€ 25.00 (-0%)

Føj til gemte varer
Free
Shipping
Free
Return
Stealth
Shipping

  • Mere info
  • Data sheet
  • Spørgsmål (0)
  • Anmeldelser (0)

Strawberry Cough: En Kyle Kushman-favorit

Strawberry Cough blev gjort populært af Kyle Kushman og er uden tvivl en af verdens mest elskede cannabissorter. Den blev skabt i Connecticut af en ukendt dyrker, og Kushman fik sit første eksemplar af "The Cough" i gave for at hjælpe denne dyrker med at forbedre sin have. Da Kyle bragte den lille klon tilbage til Brooklyn, blev han øjeblikkeligt målløs over dens kraftfulde bæraroma. Da han flyttede fra New York til Californien i 2004, havde Kyle en bakke med Strawberry Cough-kloner i bagagerummet af sin lejede Buick og delte dem med avlere i alle de stater, han passerede på sin vej. Resten er historie.

Strawberry Cough-cannabisfrø: Efterkommer af Strawberry Fields og Haze

Strawberry Cough stammer fra den almægtige Haze-sort og den mindre kendte (men bestemt ikke mindre imponerende) Strawberry Fields. Sorten blev fremavlet i staten New York og blev dyrket i og blandt jordbærplantager for at skjule dens aroma. Det siges, at planterne på en eller anden måde begyndte at assimilere aromaen af deres ledsagerplanter. Selvom vi ikke kan bekræfte eller afvise disse påstande, er vi dog helt enige med Kyle Kushman: "Det er helt sikkert ikke den mærkeligste idé, [vi] nogensinde har hørt!". Ved at kombinere Strawberry Fields' indica-gener med Haze-sortens sativa-egenskaber leverer vores Strawberry Cough lækre aromaer, 75 % sativa-genetik og opløftende virkninger.

Virkninger og aroma af Strawberry Cough-cannabis

Inden du har høstet, tørret og hærdet dine Strawberry Cough-knopper, har de allerede udviklet en lækker aroma, der kombinerer noter af friske jordbær, marmelade og lækre jordagtige undertoner fra den gode, gamle Haze. Strawberry Cough fra Royal Queen Seeds indeholder høje koncentrationer af myrcen, pinen og caryophyllen samt 20 % THC, og den byder på en næsten øjeblikkelig sativa-hovedrus – ligesom du ville få ved at inhalere en klassiker som Neville's Haze. Inden for få minutter vil du føle dig klar i hovedet, fokuseret og social. Denne sort er perfekt til brug i dagtimerne, under kreative aktiviteter, eller når du skal hygge sammen med vennerne.

Dyrkning af Strawberry Cough-frø

Strawberry Cough-frøene udvikler sig til robuste planter med masser af sunde blade og stærke sidegrene. Du skal dog være opmærksom på, at den kan blive dobbelt så stor, når den bevæger sig over i blomstringsfasen. Hvis du dyrker udendørs, er det bedst at plante Strawberry Cough tidligt i sæsonen og på steder med masser af plads, så du kan udnytte dens størrelse fuldt ud. Afhængigt af din dyrkningsstil kan du forvente, at indendørs Strawberry Cough-planter når op på 150 cm i højden og leverer fremragende udbytter på op til 500 gram pr. m² i løbet af 9-10 uger. Udendørsplanter er typisk høstklare i begyndelsen af oktober, hvor de som regel når op på 200 cm, og du kan snildt opnå en høst på op til 650 gram pr. plante. Bestil dine frø fra RQS, så du ikke går glip af din chance for at dyrke denne Kyle Kushman-favorit!

Strawberry Cough data sheet
Sorttype: Feminiserede
Genetisk baggrund: Strawberry Fields x Haze
Type: Sativa 75% Indica 25%
THC: 20%
CBD: Lav
Blomstringstid: 9 - 10 uger
Høstmåned: Tidlig oktober
Højde indendørs: 100 - 150 cm
Højde udendørs: 160 - 200 cm
Udbytte indendørs: 450 - 500 gr/m2
Udbytte udendørs: 600 - 650 gr/plant
Effekt: Beroligende, Motiverende, Opløftende
Smag: Blåbær, Frugtagtig, Slik
Klima: Lange somre
    Ingen har skrevet en anmeldelse endnu


    Du kan ikke skrive en anmeldelse, da du ikke har købt dette produkt

No customer questions for the moment.

Only registered user can ask a question. Log på
Anbefalede produkter
Kunder, der købte dette produkt, købte også

Er du fyldt 18 år?

Indholdet på RoyaQueenSeeds.com er kun egnet til voksne og er forbeholdt myndige personer.

Sørg for, at du kender loven i dit land.

Når du klikker på ENTER, bekræfter
du, at
du er fyldt 18 år.