• Pink Mist

Pink Mist

Purple Thai x Black Haze

Leder du efter klassisk genetik med moderne flair? Pink Mist er en af de nyeste sorter fra Royal Queen Seeds' dygtige avlere. Pink Mist stammer fra en unik thailandsk landrace og en speciel Haze-sort, og disse frø udvikler sig til sativa-dominerede planter, der er spækket med THC og komplekse jordbæraromaer. Behøver vi sige mere?
Antal Fro:
1x
€ 8.50
3x
€ 21.50
5x
€ 32.50
10x
€ 60.00
On sale!
Nedsat pris
€ 21.50

€ 21.50 (-0%)

Føj til gemte varer
Free
Shipping
Free
Return
Stealth
Shipping

  • Mere info
  • Data sheet
  • Spørgsmål (0)
  • Anmeldelser (0)

Pink Mist: En moderne sativa-sort med klassisk genetik

Pink Mist er en eksklusiv RQS-sort, så du skal ikke forvente at finde denne hybrid andre steder. Vores dygtige avlere skabte en unik sativa-sort fylde med eksotisk smag og opløftende, kreative virkninger ved hjælp af klassisk genetik. Det bedste af det hele er, at selvom denne tårnhøje dronning klarer sig exceptionelt godt, når den dyrkes på store udendørsarealer, er den lige så nem at dyrke på mindre plads, uden at det går ud over størrelsen eller kvaliteten af udbyttet. Hvis du har været på jagt efter en god sativa-sort til dit dyrkningstelt eller -rum, er Pink Mist-frøene helt klart det hele værd.

Pink Mist-cannabisfrø: Efterkommer af Purple Thai og Black Haze

Landrace-sorterne giver de moderne hybrider masser af kraft, og et af de bedste eksempler er Pink Mists forældresorter. Den første forældresort er Purple Thai, som er en krydsning mellem Chocolate Thai og Highland Oaxacan Gold, der forfører selv de mest kræsne rygere med sine dybe lilla knopper og søde, aroma af friske druer. Dernæst har vi Black Haze, som er en unik blanding af colombianske landrace-gener og Purple Haze. Denne sort byder på en nøddeagtig, krydret aroma og klassiske energiboostende Haze-virkninger. Vores feminiserede Pink Mist-frø kombinerer det bedste fra begge af disse klassikere i en 70 % sativa-sort, der er sød, frugtagtig og ekstra potent.

Smag og virkninger af Pink Mist-cannabissorten

Pink Mist producerer lange, bløde knopper med en tæt struktur og en fantastisk produktion af trichomer. Pink Mist-sortens aroma minder lidt om dens forælder Purple Thai. Den byder på søde, frugtagtige noter af bær, druer og kirsebær. Efter tørring og hærdning udvikler disse knopper også mere komplekse jordagtige undertoner, samtidig med at de bevarer det ikoniske pebrede kick, du får fra Haze og sativa-landracer. Pink Mist leverer en lignende smag, der forkæler dine smagsløg med en frugtagtig sødme (der minder om karamelliserede frugter), jordagtige undertoner og et krydret kick, når du ånder ud. Pink Mist indeholder 20 % THC og masser af terpener, og virkningerne kan mærkes næsten øjeblikkeligt. Du kan forvente et hurtigt sus af cerebral energi, der gør dig i et godt, socialt og fokuseret humør. Med den rette dosis giver denne sativa-dronning et fantastisk energiboost i løbet af dagen, og samtidig er den perfekt til fester og andre sociale begivenheder.

Dyrkning af Pink Mist-cannabisfrø

Ligesom forældresorterne Purple Thai og Black Haze er Pink Mist en sativa-domineret sort. Udendørs kan denne dronning nå op på 200 cm og være klar til høst i slutningen af oktober, hvor du kan forvente op til 400 gram pr. plante. Indendørs kan du holde disse planter på mellem 80-120 cm ved hjælp af lidt plantetræning. Selvom indendørs Pink Mist-planter er lidt mindre, kan de levere op til 450-500 gram pr. m² efter kun 9-10 ugers blomstring.

Pink Mist data sheet
Sorttype: Feminiserede
Genetisk baggrund: Purple Thai x Black Haze
THC: 20%
CBD: Lav
Blomstringstid: 9 - 10 uger
Høstmåned: Sen oktober
Type: Sativa 70% Indica 30%
Højde indendørs: 80 - 120 cm
Højde udendørs: 160 - 200 cm
Udbytte indendørs: 450 - 500 gr/m2
Udbytte udendørs: 350-400 gr/plant
Effekt: Euforisk, Kreativ, Opløftende
Smag: Blåbær, Frugtagtig, Jordagtig, Slik
Klima: Lange somre
    Ingen har skrevet en anmeldelse endnu


    Du kan ikke skrive en anmeldelse, da du ikke har købt dette produkt

No customer questions for the moment.

Only registered user can ask a question. Log på
Anbefalede produkter
Kunder, der købte dette produkt, købte også

Er du fyldt 18 år?

Indholdet på RoyaQueenSeeds.com er kun egnet til voksne og er forbeholdt myndige personer.

Sørg for, at du kender loven i dit land.

Når du klikker på ENTER, bekræfter
du, at
du er fyldt 18 år.